Papara Kimin, Sahibi Ne Kazanıyor, Güvenilir mi?

Son dönemlerin popüler ismi Papara güvenilir mi, sahibi kim, serveti, nereli, ortakları kimler, Türk markası mı? İşte Papara hakkında merak edilen tüm sorular ve cevapları;
Papara Kimin, Sahibi Ne Kazanıyor, Güvenilir mi?

Papara Sahibi Kimdir?

Papara'nın sahipleri şirketin yönetim kurulu üyeleri arasında bulunmaktadır. Yönetim kurulu başkanı Ahmed Faruk Karslı, Emre Kenci, Taylan Özgür Kiraz, Cenap Doğru ve İlker Diker'dir. Şirketin asıl sahibi Ahmet Faruk Karslı'dır. Papara'yı 2016 yılında kurmuştur. Şirketin tek sahibi kendisi değil, ortağı İlker Diker'dir. 

Papara şirketinin İstanbul'da 4, Ankara'da ise 1 temsilciliği vardır. Ankara'da bulunan temsilciliğin adresinin PTT A.Ş olarak gösterilmiştir. 2016 yılında BDD'nın çıkardığı yönetmelikten sonra İlker Diker, Papara şirketine ortak olmuştur. O yıllarda teknoloji sitelerinde yer alan bilgilere göre Diker, 15 milyon Türk lirası değerindeki yatırımla Papara'ya ortak oldu.

Papara Kimin


Papara Sahibi Ahmed Faruk Karslı Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ahmed Faruk Karslı İstanbul'da Avusturya Koleji Lisesi'nden mezun olmuştur. Daha sonrasında Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünü bitirmiştir. Ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yüksek lisans yapmıştır. 2007 yılında birçok teknoloji ve hukuk alanında adını duyurmuş firmalarla çalışan Ahmed Faruk Karslı 2015 yılından bu yana Papara'da CEO olarak çalışmaktadır. 

Papara Kimin


Papara Ortağı İlker Diker Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İlker Diker çalışma hayatına 1999 yılında Garanti Bankası'nda başlamıştır. İlker Diker evli ve iki çocuk babasıdır. 2005 yılında Türk Ekonomi Bankası üye iş yerleri satın alma ve pazarlama birimine geçmiştir. 2014 yılında ödeme sistemleri dünyasına kurduğu PayWizard şirketiyle girmiştir. Bugün ise Türkiye'nin en önemli kuruluşlarından birisi olan Papara'da CEO olarak görev yapmaktadır. 

Papara Kimin


Papara Sahibi Ne Kadar Kazanıyor?

Papara 2016 yılından bu yana Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan "Elektronik Para Kuruluşu" olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye'de bulunan tüm bankalarla anlaşmalı olan Papara 200 kişilik bir ekiple çalışmaktadır. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Papara'da milyonlarca kullanıcı her gün binlerce işlem gerçekleştirmektedir. Papara'nın sahibinin serveti ise bilinmemektedir. 

Papara Kimin


Papara Nasıl Üye Olunur?

Papara'ya üye olmak sanıldığından daha basit bir işlemdir. İlk olarak burada bulunan linke tıklayarak siteye giriş yapın. Karşınıza kayıt olma ekranı gelecektir. Bilgilerinizi girerek Papara'ya üye olabilirsiniz. Bilgilerinizi girdikten sonra tek yapmanız gereken yazdığınız mail adresinize giriş yapmak ve Papara tarafından yollanan aktivasyon linkine tıklamak olacaktır. Adrese tıkladıktan ve hesabınızın doğrulamasını tamamladıktan sonra artık siz de bir Papara'lı olabilirsiniz.

Papara Kimin


Papara Güvenilir mi?

Papara Kart, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından işlem yapmasına izin verilmiş ve onaylanmış bir karttır. Tüm bankalar ile güvenli bir şekilde anlaşma yapan Papara sistem üzerinde sağladığı büyük kolaylık sayesinde çok az sayıda şikayet almaktadır. Kullanıcıların son derece memnun kaldığı Papara kesinlikle güvenilirdir. 

Papara Kimin


Papara Kart Avantajları

Papara kullanıcıları tüm bankalara 7/24 para yükleme, ödeme veya transfer işlemi yapabilir. Online alışverişlerde de Papara kullanılabilir. Kullanıcıdan hiçbir şekilde komisyon kesilmez. Tüm ATM'lerden 7/24 nakit para çekebilmektedirler. Diğer kartlar bu özelliği sunmadığı için Papara Kart daha çok tercih edilmektedir.

Cep telefon numaranız ile nakit para çekebilirsiniz. Hesabınızda doğrulamış olduğunuz cep telefon numaranıza gelen kod sayesinde Papara ile 7/24 tüm bankalardan nakit para çekebilme imkanınız vardır. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin arttığı bu dönemde kimlik bilgilerini ve kart bilgilerini paylaşmaktan rahatsız duyan kişiler için avantaj haline gelmiştir. Online alışverişlerde kişiden kimlik veya kart bilgisi istenmez.

Kullanıcısına pratik kullanım özelliği sağlayan Papara kolay bir arayüze sahiptir. Kullanıcılar Papara'nın kolay arayüzü sayesinde aradıklarını hemen bulur. Papara, kullanıcılarını yaşanan her durumdan haberdar eder. Para akışında yaşanan aksaklıkları, paranın geç gitme ihtimalini ve nedenini, iade durumlarında kullanıcılarını anında bilgilendirir. Kişi ne yapacağını bilmiyorsa kullanıcıyı yönlendirir.

Papara hesapları arasında para aktarım kolaylığı ise en çok beğenilen özelliklerinden birisidir. Papara kullanıcıları web sayfası veya mobil uygulama üzerinden para transferi gerçekleştirebilir. Bu işlem sırasında herhangi bir komisyon alınmaz.

Papara Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum