Panajotis Dimitriadis Kimdir

Panajotis Dimitriadis, 12 Ağustos 1986’da İsveç’in Stockholm kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Panajotis Dimitriadis Kimdir

Panajotis Dimitriadis Biyografisi

Panajotis Dimitriadis’in Kulüp Kariyeri

Panajotis Dimitriadis, futbol kariyerine ilk olarak AIK takımının alt yapısında başladı. Kısa süre burada top koşturduktan sonra Djurgarden’in alt yapısına geçiş yaptı. 2007 yılına kadar alt yapı kategorilerinde kendisini geliştirdi ve 2007-2008 sezonunda as takıma davet edilerek profesyonel kariyerine başlangıç yaptı. 2,5 sezon forma giydiği takımda 74 maça çıkıp 12 kez fileleri havalandırdı.

2010 senesinde Sandefjord’a transfer oldu. 2 sezon da burada mücadele eden Panajotis Dimitriadis, toplamda 87 maça çıkıp takımın sürekli oynayan oyuncuları arasında yer aldı ve oynadığı süre içerisinde 11 kez fileleri havalandırdı. 2013-2014 sezonunda sadece bir sene oynadığı Brommapojkarna’ya geçiş yaptı. Burada sadece 25 maça çıkıp 2 gol atan tecrübeli futbolcu, 2014-2015 sezonunda futbol kariyerinin başladığı takım olan AIK’e geri döndü ve bir sezonu burada geçirdi. İstenilen seviyeye ulaşamayan futbolcu takımda transfer listesine konuldu. 

panajotis dimitriadis aık

Panajotis Dimitriadis, 2015-2016 sezonu öncesinde Gençlerbirliği’nden teklif aldı ve her iki kulübün şartlarda anlaşması sonucu 400 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer gerçekleşti.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.