Panajotis Dimitriadis Kimdir

Panajotis Dimitriadis, 12 Ağustos 1986’da İsveç’in Stockholm kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Panajotis Dimitriadis Kimdir

Panajotis Dimitriadis Biyografisi

Panajotis Dimitriadis’in Kulüp Kariyeri

Panajotis Dimitriadis, futbol kariyerine ilk olarak AIK takımının alt yapısında başladı ve kısa süre burada forma giydikten sonra Djurgarden’in alt yapısına transfer oldu. 2007 yılında ise Vasalund takımına transfer olurken burada as takımla beraber maçlara çıkmaya başladı ve 2 sene içerisinde 74 maça çıkıp 12 kez fileleri havalandırdı. 2010 yılında Sandefjord kulübü ile sözleşme imzalayan Panajotis Dimitriadis, 2 sezon da burada oynadı ve toplamda 87 maça çıkıp 11 kez de fileleri havalandırdı. 2013-2014 sezonunda Brommapojkarna takımı ile sözleşme imzaladı.

panajotis dimitriadis aık

Bir sezon forma terlettiği takım ile 25 sahada görev alırken 2 kez de gol sevinci yaşadı. 2014-2015 sezonunda alt yapı zamanında mücadele ettiği takımı AIK’e transfer oldu. Burada çok fazla forma şansı bulamadı ve takımdan ayrılmak istedi. 2015-2016 sezonuna ise Gençlerbirliği forması altında başladı. 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.