Padrone Ring Parmak Faresi Hakkında 8 Bilgi

Padrone Ring, bilgisayarlarınızı parmağınıza takılabilen fare yardımıyla kontrol etme imkanı sunmaktadır. Teknolojide çığır açan parmak faresi nasıl çalışır? Özellikleri nelerdir? Padrone parmak faresi hakkında merak edilenler listemizde yer alıyor...
Padrone Ring Parmak Faresi Hakkında 8 Bilgi

Padrone Ring Parmak Faresi Hakkında 8 Bilgi

Padrone Ring, giyilebilir fare özelliği ile bilgisayarınızı sadece parmağınızla kontrol etme imkanı sunmaktadır. Son derece şık ve zarif bir tasarıma sahip bu ürün, bilgisayarınızla kolayca etkileşim haline girebilmektedir. Ülkemizde henüz satışı bulunmayan Padrone Ring hakkında merak edilenleri listeledik. İşte Padrone Ring giyilebilir parmak faresi hakkında 8 bilgi!

Parmak Faresi Hakkında


Padrone Nasıl Çalışır?

İşaret parmağınızı masaya dokundurmanız durumunda fare imleci parmak ucunuzu takip etmeye başlamaktadır. Parmak ucunuzu tekrar kaldırdığınızda ise fare imleci hareket etmeyi durdurmaktadır.

İşaret parmağınızı masanın üzerine tıklatmanız durumunda sol tık, orta parmağınız ile tıklatmanız durumunda sağ tık yapmaktadır. İşaret ve orta parmağınızı aynı anda yukarı veya aşağı hareket ettirerek kaydırma yapabilirsiniz.


1. Padrone Ring, 2012 yılında Thomas, Nicolas ve Marc adında üç arkadaş tarafından üretilmiştir.

Parmak Faresi Hakkında


2. Padrone Ring, tamamen kullanıcının istediği renk ve desene göre tasarlanmaktadır. Ürün, tıpkı bir mücevher gibi görünüyor olsa da özel bir silikon karışımdan üretilmektedir.

Parmak Faresi Hakkında


3. Padrone Ring, İsviçre’nin Zug kentinde üretilmektedir. Ürün, İsviçre başta olmak üzere Amerika ve Asya ülkelerinde büyük talep görmektedir.

Parmak Faresi Hakkında


4. Padrone Ring, klasik bilgisayar farelerinin sahip olduğu tüm işlevleri kolaylıkla sağlamaktadır. Mevcut farelerin yerine daha kolay kullanıma sahip bu ürün, parmağınızı Touchpad’e çevirerek kolaylıkla kontrol etmenizi sağlamaktadır.

Parmak Faresi Hakkında


5. Padrone Ring, şarj edilebilir özelliği sayesinde pil ya da herhangi bir güç bağlantısına ihtiyaç duymamaktadır. Ortalama üç saat şarj edilmesi durumunda, gün boyu kullanmanıza izin vermektedir.

Parmak Faresi Hakkında


6. Padrone Ring, bluetooth bağlantısını kullanarak çalışmaktadır. Cihaz herhangi bir yazılım kurulumu gerektirmemektedir.

Parmak Faresi Hakkında


7. Padrone Ring, her parmak boyutuna göre özel olarak tasarlanmıştır. Cihaz, tam 12 farklı parmak ölçüsüne uygun olarak satışa sunulmaktadır.

Parmak Faresi Hakkında


8. Padrone Ring, su geçirmez özelliği sayesinde elinizi yıkadığınızda ya da havuza girdiğinizde çalışmaya devam etmektedir. Dilerseniz su içerisinden dahi kontrolünü gerçekleştirebilirsiniz.

Parmak Faresi Hakkında

Önerilen İçerik; Sony Taşınabilir Cep Kliması Hakkında

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.