Paddy McNair Kimdir

Paddy McNair, 27 Nisan 1995'de Kuzey İrlanda'nın Ballclare kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Kuzey İrlanda Milli Takımı'nda defansif pozisyonda görev alan futbolcudur.
Paddy McNair Kimdir

Paddy McNair Biyografisi

Paddy McNair'in Kulüp Kariyeri

Paddy McNair, futbol kariyerine ilk olarak 2011 yılında doğduğu kentin takımlarından biri olan Ballclare Colts'un alt yapısında başladı. Burada oynadığı oyun ile dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, aynı yıl içerisinde İngiltere'nin köklü ve güçlü ekibi Manchester United'ın alt yapısına geçiş yaptı.

Mancshester United forması ile 2011-2014 yılları arasında kendisini geliştiren İrlandalı, burada gösterdiği performans ile dikkatleri iyice üzerine çekti ve teknik ekip tarafından as takıma davet edildi. Burada imzaladığı yeni sözleşme sonucunda profesyonel kariyerine başlangıç yaptı.

paddy mcnair manchester united

Manchester United ile 2014-2015 sezonunda ilk profesyonel karşılaşmasına çıkan Paddy McNair, sezon boyunca 16'sı lig maçı, 2'si FA Cup maçı olmak üzere 18 kez forma giydi. Genç yaşında olmasına rağmen as takıma direkt olarak monte edilen Paddy McNair, 2015-2016 sezonunda da Manchester United formasını giymeye devam etti.

Paddy McNair'in Milli Takım Kariyeri

Paddy McNair, milli formayı ilk olarak genç takımlarda giymeye başladı ve 7 kez U-16, 1 kez U-17, 5 kez U-19 ve 2 kez U-21 takımlarında oynamak üzere toplamda 15 maçta sahne aldı. 2015 yılında ise ilk kez Kuzey İrlanda Milli Takımı'na davet edildi. Milli forma ile toplamda 3 maçta sahne alma başarısı gösterdi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.