Özsaha İnşaat Cadde Life Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Cadde Life, Özsaha İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Özsaha İnşaat Cadde Life Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Özsaha İnşaat "ın İstanbul Eyüp’te inşa ettiği " Cadde Life " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

2 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Cadde Life iki blokta toplam 81 konuttan oluşuyor. Ulaşım açısından yeni yapılan metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede bulunan Cadde Life projesinden ana arter ve okullara yürüyerek ulaşmak mümkün. Projede her daire için 1 araçıklık otopark alanı sunuluyor. Cadde Life'ta kadın ve erkekler için ayrı fitness salonu ve sauna inşa ediliyor. Akıllı ev sistemi altyapısıyla teslim edilecek projenin yüzde 30'luk kısmı peyzaja ayrıldı.

Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Cadde Life projesinde sadece 2+1 daire tipleri bulunuyor.


Cadde Life Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Cadde Life sadece " 2+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 122 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 400.500 TL " olarak belirlenmiş.


Cadde Life Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Peşin ödemelerde yüzde 5 oranında indirim uygulanan Cadde Life projesinde 120 ayda yüzde 0,79 faizle kredi kullanılabiliyor.


Cadde Life Nerede? (Konum ve Adres)

Karadolap Mah. Namık Kemal Cad. No:133 34065 Eyüp/İstanbul


Cadde Life Projesi ve Örnek Daire

Cadde Life Cadde Life Cadde Life Cadde Life

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.