Özlem Aydın Kimdir

Kamera karşısına ilk olarak sunuculuk yaparak adım atan Özlem Aydın, 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Özlem Aydın Kimdir

Özlem Aydın Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Özlem Aydın, lise eğitiminden sonra önce oyunculuk üzerine daha sonra ise iletişim üzerine eğitim almıştır. Lise dönemlerinde yakın arkadaşları ile birlikte şarkı söylemişlerdir. Üniversite dönemlerinde ise sunuculuk yapmaya başlamıştır. Kamera karşısına ilk kez Muck isimli dizi ile geçen Özlem Aydın, günümüzde ise Diriliş: Ertuğrul isimli dizide Elenora karakterini canlandırdı. 

 

ozlm.jpg

 

Özlem Aydın 2012'de Muck isimli dizide rol aldı. Dizi, dans yarışmasına katılan bir grup öğrencinin yarışma boyunca yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Haluk Piyes, Azra Akın, Murat Serezli, Bedük, İsmet Şimşek ve Seda Telciler yer aldı. Genç oyuncu 2014'te ise Ankara'nın Dikmeni isimli dizide Beste karakterini canlandırdı. Dizi, Ankara'dan İstanbul'a kuzeninin yanına gelen Dikmen isimli bir adamın yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent Emrah Parlak, Burak Kut, Gözde Kansu ve Özlem Aydın yer aldı. 

 

2014'te Diriliş: Ertuğrul isimli dizide Elenora karakterini canlandırdı. Dizi, Osmanlı Devleti'nin kurulmasını ve o dönemde yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan ve Didem Balçın yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2012-Muck
  • 2014-Ankara'nın Dikmeni
  • 2015-Diriliş: Ertuğrul

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.