Özgür Demirtaş Kimdir? Özgür Demirtaş Kiminle Evli ve Kaç Yaşında?

Açıklamalarıyla gündeme gelen Özgür Demirtaş’ın biyografisi sizlerle. İşte Özgür Demirtaş Kimdir? Özgür Demirtaş Kiminle Evli ve hakkında bilgiler.
Özgür Demirtaş Kimdir? Özgür Demirtaş Kiminle Evli ve Kaç Yaşında?

Özgür Demirtaş twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Bu yazımızda ise sizler için Özgür Demirtaş hakkında araştırma yaptık. İşte Özgür Demirtaş Kimdir? Özgür Demirtaş Kiminle Evli ve Kaç Yaşında? gibi soruların yanıtı.


Özgür Demirtaş Kimdir?

Özgür Demirtaş Kimdir

12 Ağustos 1975 tarihinde dünyaya gelen Özgür Demirtaş, ilkokul zamanlarını Manisa Salihli ilçesinde geçirdikten sonra lise için İzmir’e giderek İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun olmuştur. Üniversite sınavlarına çok iyi bir şekilde hazırlanan Özgür Demirtaş, ilk 50 kişi arasına girerek Boğaziçi Üniversitesi’nde Elektrik-Elektronik Mühendislik okumaya başlamıştır.

Bölümünü tamamlayan Özgür Demirtaş, daha sonra yüksek lisans yapar ve ardından Finans doktorası yapmak için 1998 yılında Amerika’da yer alan Boston College’a gitmiştir. Doktor unvanını 2003 yılında almaya hak kazanmıştır. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, burada bir süre kalarak New York Şehir Koleji Baruch College'da yardımcı doçent isminde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Başarısı sayesinde okul tarafından tenür hakkı elde etmiştir.

Bunlara ek olarak NYU-Stern School of Business'da da eğitim veren Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın yaptığı çalışmalar döneminin en başarılı dergilerinde yayınlanarak insanlarla paylaşılmıştır. Tenür unvanını 2012 yılında bırakıp Türkiye’ye dönen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Sabancı Üniversitesi’nde Finans Kürsü Başkanlık görevinde çalışmaktadır.


Özgür Demirtaş Kimle Evli?

Özgür Demirtaş Kimle Evli

Neslihan Küçükoğlu ile evliliğini sürdüren Özgür Demirtaş’ın bir çocuğu bulunmaktadır. Özgür Demirtaş twitter hesabında 2,5 milyon takipçiye sahip olurken, 974 bin aboneli Prof. Dr. Özgür Demirtaş adında bir kanalı mevcuttur.


Özgür Demirtaş Kaç Yaşında?

Özgür Demirtaş Kaç Yaşında

1975 yılında Ankara’da doğan Özgür Demirtaş, 45 yaşındadır. Meslek hayatında ise Ekonomist, mühendis, akademisyen ve yazarlık olmak üzere 4 farklı işte çalışmaktadır. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, youtube kanalında farklı konuları ele alarak videolar çekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.