Özel Sağlık Sigortası Yaptırırken Sigorta Şirketinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Özel sağlık sigortası yapan firma ve şirketlerde nelere dikkat etmeliyiz? Hangi kriterler önem arz etmektedir.
Özel Sağlık Sigortası Yaptırırken Sigorta Şirketinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

1. Ömür Boyu Yenileme Güvencesi Şartlarına

Sağlık sigortası poliçelerinin en önemli noktalarından bir tanesi de kazanılmış haklardır. Sigorta şirketinizin ömür boyu yenileme güvencesi hakkını kaç yılda ve hangi şartlarda kazanacağınızı bilmeniz gerekir.

2. Standart Risk Analizi Süreleri

Sigorta şirketleri periyodik olarak risk değerlendirmeleri yapmaktadırlar. Sigortalılar için oluşabilecek risklere karşı sigorta şirketlerinin risk değerlendirmesi yapma hakkı olduğu için, risk kabul uygulamaları sigortalılar için büyük önem taşır.

Ömür Boyu Yenileme Güvencesi Hakkını kazanmış sigortalılar için poliçesini aynı teminat ve şartlarda yenilemeye devam ettiği sürece sigorta şirketi tarafından risk değerlendirmesi yapılmaz.

3. 7/24 Ulaşabileceğiniz ve Uzun Yıllar Birlikte Çalışabileceğiniz Müşteri Temsilcisi

Sigortalılar için doğru sigorta şirketi ve doğru müşteri temsilcisi ile çalışmak hızlı ve kaliteli hizmet almanızı arttırabilirsiniz.

4. Sizin İhtiyaçlarınızı Doğru Belirleyen ve O Yönde Paketler Oluştabilen Sigorta Şirketleri

Standart paketler yerine; kişiye özel paketler oluşturabilen sigorta şirketleri sizin ihtiyaçlarınızı daha çok karşılayacaktır. Poliçe satın almadan önce müşteri temsilciniz ile görüşerek ihtiyacınızı belirleyebilirsiniz.

5. Anlaşmalı Kurumlar

Sigorta şirketinizin anlaşmalı olduğu kurumlar ve o kurumlardaki provizyon süresi hızlı ve kaliteli hizmet almanız için belirleyici faktörler arasındadır.

Ayrıca sigorta şirketleri anlaşmalı olduğu kurumlarda sigortalılarına indirimler sağlayan sigorta şirketleri de araştırılmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.