İstanbul'da Özel Günler İçin Tercih Edilen En İyi 10 Kuaför

Yıldız gibi parlamanızı sağlayacak, özel günlerde tercih edebileceğiniz en iyi kuaförleri liste haline getirdik.
İstanbul'da Özel Günler İçin Tercih Edilen En İyi 10 Kuaför

Her kadın özel günlerde yıldız gibi parlamak ister bunun içinde kuaför seçerken oldukça dikkatli davranır. Özellikle düğün, nişan ve kına gibi günlerde hiçbir olumsuzluk istemeyen kadınlar, günler öncesinden prova yapabileceği bir kuaför tercih eder. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimizde tüm bakışları üzerine çekmek isteyenler için özel günlerde tercih edilebilecek en iyi kuaförleri listeledik.

Özel Günlerde Gidilecek Kuaför Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1MM BahçecikBeşiktaş10/10
2San KuaförKadıköy10/9.9
3Sabit Akkaya Hair StylistBeşiktaş10/10
4Uğurkan KuaförKadıköy10/9.8
5RESSAM Hair studioBeşiktaş10/9.9
6Hakan Köse DifferenceBeşiktaş10/9.9
7Toprak Şeker KuaförKadıköy10/9.9
8Erhan DelenBeşiktaş10/9.9
9Mehmet Tatlı BeautyŞişli10/9.9
10Çetin Tekin Hair StudioEyüpsultan10/9.8

İstanbul'da Özel Günlerde Gidilebilecek En İyi 10 Kuaför

İşte İstanbul'da en özel günlerinizde tercih edebileceğiniz en iyi kuaförler...

1. MM Bahçecik

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Ünlülerin Tercihi
Hizmet Kalitesi

Türkiye'nin en iyi kuaförleri arasında yer alan MM Bahçecik, düğün, nişan ve kına gibi en özel gününüzde sorunsuz hazırlanmanızı sağlıyor. Gelin makyajı ve gelin saçı hizmetiyle herkes tarafından beğenilen bu kuaför, önceden prova imkanıyla istediğiniz modeli yapıyor. Defile ve moda çekimleri gibi birçok alanda tercih edilen bu kuaför, özel günlerinde dikkat çekmek isteyen ünlülerin de ilk tercihi oluyor.

Telefon(0212) 257 68 22
Saat09:00-19:00 Pazar: Kapalı
AdresUlus, Kültür Mahallesi, Ahmet Adnan Saygun Cd. Dostlar Sitesi D:A Blok No:5, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Samimi, güler yüzlü ve profesyonel insanlar. Metin Bey harika bir lider. Kızımla gidip, mutlu ayrılıyoruz. Kadir Bey’e boya ve kesimde çok güveniyorum.

? Temiz, çalışanları çok güler yüzlü ve deneyimli. Saçlarımı gözü kapalı teslim edebileceğim tek yer.

2. San Kuaför Acıbadem

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi

Özel günlerinizde sizi prensesler gibi yapacak olan San Kuaför, tecrübeli kadrosu sayesinde hiçbir sorun olmadan istediğiniz saç modelini yaprak sizi hazırlıyor. Düğün, nişan ve kına gibi özel günlerde öncesinde randevu yapma imkanı sunan bu mekan, evlenecek birçok gelinin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Telefon(0216) 545 37 48
Saat08:00-20:00
AdresAcıbadem, Acıbadem Cd. No:103, 34718 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Samiyetimle yazıyorum. çok kaliteli ve profesyonel bir kuaför.

? Bir gelin olarak gittiğim kuaförden o kadar memnun ayrıldım ki hem dış çekim hem nikahım için gittim ve inanılmaz olduklarını söyleyebilirim. Başta Gözde hanım ve Sema hanım olmak üzere herkes çok tatlı ve güleryüzlü. Ne istediğini dinleyip anlayıp çok daha iyisini yapıyorlar. Diyebileceğim tek şey iyi ki yollarımız kesişmiş sizleri tanımışım, iyi ki varsınız :)

3. Sabit Akkaya Hair Stylist

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Ünlülerin Tercihi
Hizmet Kalitesi

İstanbul'un en iyi bayan kuaförleri arasında yer alan Sabit Akkaya Hair Stylist, İstanbul'da yer alan en lüks otelleride hizmet veriyor. Birçok gelinin hayalini süsleyen saç modellerine imza atan bu kuaför, ünlülerinde gelinlerinde saç modellerini ve makyajlarını yapıyor.

Telefon(0212) 259 02 29
Saat10:00-20:00
AdresVişnezade Mah. Acısu Sk. No:19 Floor:10, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Sabit Akkaya düğünüm için beni hazırladı, bu özel günümde saçlarımı emanet edebileceğim tek insan diyebilirim.

? Düğünümde Sabit Bey ve ekibiyle hazırlandığım için çok mutlu ve memnunum. Destekleri için özellikle Sabit Akkaya’ya Zeynep Demirel’e saçta Cüneyt Bey’e makyajda Melisa’ya çok teşekkürler, sevgiler.

4. Uğurkan Kuaför

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Düğün Paket İçeriği

Anadolu Yakası'nda ki evlenecek çiftlerin en çok tercih ettiği kuaförler arasında yer alan Uğurkan Kuaför, 15 gün önceden saç provası yapma imkanı sunuyor. Ayrıca düğün öncesi epilasyon, solaryum ve cilt bakım hizmeti de sunan bu kuaför, gelin ve damat paketleriyle İstanbul'un en ileri arasında yer alıyor.

Telefon0532 660 30 30
Saat08:00-20:30
AdresGöztepe, Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:165/B, 34732 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Saçlarımı kıvırcık kullanmayı seviyorum. Selçuk Tiryaki Bey öyle bir kesim yaptı ki müthiş oldu; çok beğendim. Çok çok teşekkürler. Ellerinize sağlık❣️❣️❣️

? Yağmur Hanım işinde çok başarılı hem sıcakkanlı hemde hızlı? Çok özenli kaş alıyor. İlk defa geldik, çok memnun kaldık. Bir kuaförden başka ne isterim Teşekkürler Uğurkan Kuaför yine geleceğiz! ??

5. RESSAM Hair studio

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hizmet Kalitesi

Birçok ünlünün tercih ettiği RESSAM Hair studio, özel günlerde de en çok tercih edilen kuaförler arasında bulunuyor. Hayalinizde ki saç modeli için günler öncesinden prova yapabileceğiniz bu kuaför, ayrıca manikür ve pedikür hizmetiyle de özel gününüzde bir yıldız gibi parlamanız için elinden geleni yapıyor.

Telefon(0212) 215 51 72
Saat08:00-20:00 Pazartesi: Kapalı
AdresDikilitaş, süleyman Seba Spor Kompleksi, Dikilitaş Mah,hakkı Yeten Cad, Fulya Avm No:1 D:Kat, 34394 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Cem Bey ve Adnan Bey özellikle saç konusunda bir numaralar, ayrıca Cem Beyin dünyalar tatlısı eşi Yağmur makyaj konusunda gözü kapalı güveneceğiniz bir sanatçıdır :)

? İlk defa gittim ve çok mutlu çıktım. Cem bey hem çok kibar hem de Kısa saç kesimi çok iyi. Sizi germeden keyifle saçlarınızı güzelleştiriyor?

6. Hakan Köse Difference

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Ünlülerin Tercihi

Yine İstanbul'da bayan kuaförü denildiğinde akla ilk gelen kuaförler arasında yer alan Hakan Köse, en özel günlerinde pişman olmak istemeyenlerin de tercihi oluyor. Birçok ünlü kadının da düğünün de tercih ettiği Hakan Köse, günün stresini atmanız için uzman ekibiyle sorunsuz şekilde hazırlanmanızı sağlarken aynı zamanda kahve gibi ikramlarla da sakinlemenizi sağlıyor.

Telefon(0212) 257 46 40
Saat09:00-19:30
AdresEtiler, Çamlık Yolu Sk. No:6, 34337 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Cemil İrez saç kesimi konusunda bir sihirbaz, bugüne kadar kaç kuaföre gitmişimdir bilmiyorum ama en güzel saç kesimim için kendisine teşekkürü bir borç biliyorum, iyi ki varsınız =)

? Güleryüz ve Profesyonel hizmet her zaman burada gülerek çıktığım yer ?? Saçlarım en iyi şekilde nasıl olması gerekiyorsa öyle ?

7. Toprak Şeker Kuaför

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi

Anadolu Yakası'nın en iyi kuaförleri arasında yer alan Toprak Şeker Kuaför, düğün, kına ve nişan gibi en özel günlerde uzman kadrosuyla hizmet veriyor. Günler öncesinden prova imkanı sunduğundan dolayı istediğiniz saç modeli ve makyajı sorunsuz şekilde elde etmenizi sağlıyor. Kişinin yüz hatlarına ve düğün yapılacak mekana göre gelin başı ve makyajını ayarlayan bu mekan, Anadolu Yakası'nda evlenen çiftlerin ilk tercihi oluyor.

Telefon(0216) 386 70 23
Saat10:00-20:00 Salı: Kapalı
AdresFeneryolu, Fener Yolu Mah, Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:50, 34724 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? İlgilenenler gayet profesyonel ve nazikti, çok memnun kaldım.

? Profesyonel hizmet almak isterseniz düşünmeden tercih edebilirsiniz.

8. Erhan Delen Hair Designer

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
İstenilen Yere Gelmesi

En özel gününüzde sizi en güzel şekilde hazırlayan Erhan Delen Hair Designer, birçok ünlü tarafından da özel günlerde tercih ediliyor. Gala, davet, düğün, nişan, kına ve doğum günü gibi birçok önemli günde tercih edilen Erhan Delen, İstanbul'un en iyi kuaförleri arasında yer alıyor. Gelin saç ve makyajında istenilen mekanda hizmet veren bu kuaför aynı zamanda talep olursa şehir dışına da giderek gelini hazırlıyor.

Telefon(0212) 257 64 07
Saat09:00-20:00
AdresKuruçeşme, Kırbaḉ Sokağı No:6, 34345 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Erhan delen ve çalışanlarının ellerine sağlık diyorum. Helal olsun.

? Çok başarılı.

9. Mehmet Tatlı Beauty

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hizmet Çeşidi

Yine İstanbul'da kuaför denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan Mehmet Tatlı Beauty, uzman ekibiyle sizin en özel gününüzde bir yıldız gibi parlamanızı sağlıyor. Ayrıca İstanbul'un birçok farklı yerinde hizmet veren bu kuaför; sadece saç ve makyaj hizmeti değil, manikür pedikür, kirpik lifting ve cilt/saç bakım gibi birçok hizmet veriyor.

Telefon(0212) 266 55 84
Saat10:00-22:00
AdresKuştepe Mecidiyeköy Yolu Caddesi Trump Towers AVM No:12, 34387 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çok ilgili, güler yüzü ve ne istediğinizi şıp diye anlayan bir kuaför Ergin bey. Çok çok memnun kalıyorum her defasında tavsiye de ederim sürekli gittiğim yer teşekkürlerrr.

? Defalarca saçlarımı ve beni baştan yaratan Erhan Bey'e çok teşekkür ederim. Ombre, renklendirme ve bakımda her seferinde yeni bir sanat eserine imza atıyor.

10. Çetin Tekin Hair Studio

Özel Günlerde Gidilecek En İyi Kuaförler

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hizmet Kalitesi
Samimi Ortam

Saç, makyaj, el ve ayak bakım, vücut bakım, gelin saç ve makyajı gibi hizmetler veren Çetin Tekin Hair Studio, dünyaca ünlü birçok kuaför markasıyla çalışıyor. En özel gününüzde pişmanlık yaşamak istemiyorsanız eğer tercih edebileceğiniz bu kuaför, Göktürk'te yer alıyor. Uzman çalışanları sayesinde sorunsuz bir şekilde hazırlanmanızı sağlayan bu kuaför, samimi ortamıyla da gerginliğinizi alıyor.

Telefon0536 033 38 89
Saat08:00-20:00
AdresGöktürk Merkez Mah. Göktürk Cad Arena Bilgisayar Apt. No 4 / B, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çetin ve Sibel bugüne kadar tanıştığım en profesyonel saç tasarımcısı ve makyaj sanatçısıdır. Güler yüzleri, enerjileri, yaptıkları işlere de yansıyor. Düğünüm için de kendilerini tercih ettim, diğer arkadaşlarımın yaptığı gibi. 100% öneririm. Gözünüz kapalı saçınızı ve cildinizi emanet edebilirsiniz. Tekrar teşekkür ederim Çetin Tekin Studio ailesi ♥️?✨

? Uzun zamandır severek geldiğim, profesyonel ve ilgili bir kuaför. Özellikle Ahmet Bey’i tek geçerim ???

Benzer İçerik Tavsiyeleri
İstanbul'un En İyi Bayan KuaförleriAnadolu Yakası'nın Bayan Kuaförleri

Özel günlerde gidilecek kuaförler hangisi?

Özel günlerinizde gidebileceğiniz kuaförler arasında; MM Bahçecik, San Kuaför Acıbadem, Sabit Akkaya Hair Stylist, Uğurkan Kuaför, RESSAM Hair studio, Hakan Köse Difference, Toprak Şeker Kuaför, Erhan Delen, Mehmet Tatlı Beauty ve Çetin Tekin Hair Studio düğün ve nişan gibi özel günlerde tercih edilen en iyi kuaförlerdir.

Bayan kuaförleri hangi gün tatil?

1 Ekim 2022 itibariyle Ticaret Bakanlığı tarafından uygulanan kurala göre tüm Türkiye'de bulunan kuaför ve berberler haftanın bir günü kapalı olmak zorundadır.

İstanbul'da hangi kuaföre gidilir?

İstanbul'da gidilecek kuaförler arasında; MM Bahçecik, Toprak Şeker, Ahmet Çoban Garaj Hair Stüdyo, Sabit Akkaya Hair Stylist, San Bayan Kuaför, Emre Ayaksız, Mali Kuaför, Erdem Kıramer ve Erhan Delen Bayan Kuaför İstanbul'un en iyi kuaförleridir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.