Ozan Güler Kimdir

O Hayat Benim isimli dizide canlandırdığı Arda karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Ozan Güler, 1991'de Sivas'ta dünyaya geldi.
Ozan Güler Kimdir

Ozan Güler Biyografisi

Sivas'ta dünyaya gelen başarılı manken ve oyuncu Ozan Güler, katıldığı modellik yarışması ile dikkatleri üzerine çekti. Best Model of Turkey 2012'de Türkiye üçüncüsü oldu. Modellik alından başarılı işlere imzasını atan Ozan Güler, O Hayat Benim isimli dizi ile oyunculuk dünyasına ilk adımı attı. Genç oyuncu sergilediği başarılı performansı ile şimdiden genç kızların gönlünü fethetti. 

 

2014'te O Hayat Benim isimli dizide Arda karakterini canlandırdı. Dizi, yıllarca anne ve babasını yanlış tanıyan Bahar isimli genç bir kadının, gerçekleri öğrendikten sonra yaşadıklarını ve anne babasını tanıyana kadar başından geçenleri anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ceren Moray, Ezgi Asaroğlu, Sinan Bayraktar, İclal Aydın, Oya Başar ve Erdal Cindoruk yer aldı. Dizi, Nurhan arakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu'nun, diğer oyuncularla anlaşamaması ve diziden ayrılmasıyla gündemde epey kaldı. 

ozan-gulee3.jpg

Genç oyuncu ve model Ozan Güler, daha sonra ise Çılgın Dershane 3 isimli filmde Ali karakterini canlandırdı. Film, dershaneler arasın şarkı yarışması için bir otele yerleşen Özlem Dershanesi öğrencilerinin solistinin hastalanması ve aniden ortaya çıkan Zeynep isimli genç bir kızın onlara yardım etmesiyle yaşadıkları maceraları anlatıyor. Filmin başrollerinde Ozan Güler, Okan Karacan, Duygu Çetinkaya, Ozan Aydemir, Paşhan Yılmazel, Yeşim Taşdelen ve Merve Üçer yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2014-O Hayat Benim
  • 2014-Çılgın Dershane 3

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.