Her Oyuncunun Kullandığı Efsaneleşmiş Oyun Hileleri

Video oyunlarını sürekli oynayan ve seven kişilerin kesinlikle kullandığı hileleri içeriğimizde derledik. İşte hiçbir zaman unutamayacağımız oyun hileleri.
Her Oyuncunun Kullandığı Efsaneleşmiş Oyun Hileleri

Unutulmaz Oyun Hileleri

Oyun oynarken kullandığımız efsane hileler nelerdi? Bazılarınızı çocukluluğunuza götüreceğiz. Şimdiki oyuncuların kullandığı gibi değil, bizlerin küçükken eğlemek için yaptığı masum olan hilelere değineceğiz. Unutulmaz hileler dediğimiz aklımıza ilk olarak deliler gibi saatlerce başından kalkmadığımız oyunlar geliyor. Bazı oyunlarda geçemediğimiz yerlerde düşmanı yenmek için hile yaptık, bazılarında ise ölümsüzlük hilesi yazdık. İşte efsane oyunların efsane hileleri;

Gta San Andreas Arabayla Uçma Hilesi

Gta San Andreas oyununun şüphesiz en efsane hilelerinden birisi de uçan araba hilesidir. Oyunda uçarak araba sürmemizi sağlayan bu hileyle şehirler arasında uçarak yolculuk yapabiliyorduk. Düşünsenize gerçek hayatta bu şekilde uçarak araba kullanabiliyorsunuz. Sizce de çok eğlenceli değil mi?

oyun-hileleri.webp

Half Life 1 Uçma Hilesi

Çocukluğumuzun bir diğer efsane oyunu olan Half Life'ta konsolu açıp "noclip" yazdığımızda istediğimiz duvarın arkasından geçebiliyorduk. En zor zamanlarda yazılan görünmezlik ve ölümsüzlük hilesi gerçekten de çok işe yarıyordu. Ayrıca bütün oyun tasarımını uzaktan görebilmek de çok güzel bir deneyim yaşatıyordu. Ama biz tabiki de oyunu hızlıca bitirmek için kullanıyorduk.

oyun-hileleri-001.webp

Gta San Andreas Hesoyam Hilesi

Gta San Andreas hilesinde hayat kurtaran bir hile var bu sefer karşımızda. Bu hileyi her Gta oyuncusu gözü kapalı yazabilir. Çünkü o kadar zor anlarda bu hileyi hızlı yazmamız gerekiyordu ki hepimiz klavyeyi hızlı yazmayı bu oyunda öğrendik. Arabanız yandığında, canınız azaldığında, çatışma anında hayat kurtaran bir hile olan hesoyam hilesini bu listeye koymazsak ayıp olurdu.

oyun-hileleri-002.webp

Max Payne Ölümsüzlük ve Zaman Yavaşlatma

Zorluklarıyla ünlü olan Max Payne oyununda bir bölümü geçmek için saatlerce uğraştığımız anlar sık sık olmaktaydı. Oyunun exesine gelerek özellikler tuşuna bastıktan sonra kutucuğa "-console" yazıyorduk. Daha sonra oyuna geldiğimizde konsolu açıp ölümsüzlük şifremizi yazarak adamları darma duman ediyorduk. Bir diğer en çok kullanılan Max Payne hilesi ise yavaşlatma hilesiydi. Aksiyonun en önemli anlarında o hile bize ilaç gibi gelmekteydi.

oyun-hileleri-003.webp

Age of Empires 2 Araba Hilesi

Age of Empires 2 oyununda "Enter" tuşuna basıp daha sonra chat kısmına "how do you turn this on" yazdığınızda bir araba çıkmaktaydı. O arabayla ortalığı dağıtarak gezebiliyorduk. En güzel oyun hilelerinden birisi olan bu hile oyun zevkimizi ikiye katlıyordu. En sıkıştığımız anlarda bu hileyi yazarak yardımımıza arabalar geliyordu.

Oyun Hileleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.