Owerwatch 2 Hileleri | Ölümsüzlük, Aim, Karakter Hilesi

Yeni çıkan Owerwatch 2 oyununda yapılabilecek tüm hileler makalemizde bulunuyor. Siz de artık oyunda hile yaparak herkesten iyi bir konuma gelebilirsiniz.
Owerwatch 2 Hileleri | Ölümsüzlük, Aim, Karakter Hilesi

Owerwatch 2, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon türünde birinci şahıs açısı nişancı oyunudur. Oyuncular 6 kişilik takım ile 20 karakterden oluşan havuzdan bir karakter seçer. Daha sonrasında mücadeleye başlarlar. Oyunda Atak, Şifacı ve Tank karakterler vardır. Her bir karakterin kendine özgü özelliği olduğu için oynaması ve alışması zor bir oyundur. Owerwatch serisinin ilk oyununun devam oyunu olan Owerwatch 2'yi oynaması son derece keyiflidir.

Yapımcı firma, Owerwatch 2'de çeşitli geliştirilmeler yapmıştır. Eski oyun Owerwatch'tan çok daha iyi oynanış dinamiğine sahip olan bu oyun 4 Ekim 2022 yılında piyasaya sürülmüştür. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox X, Xbox S, Nintendo Switch, Microsoft Windows gibi platformlarda ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir.

Arkadaşlarınızla çevrimiçi bir şekilde oynayabileceğiniz oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz. Biz sizlere oyunda yardımcı olacak hileleri derledik.

Owerwatch 2 Hile Nasıl Yapılır?

Owerwatch 2 oyununda hile yapmak için tarayıcınızı açın. Tarayıcınızın arama kısmına "Owerwatch 2 Hack" yazın ve karşınıza çıkan sitelerden güncel sürümü indirin. Daha sonrasında bu hile programını Rar'dan çıkartın, bilgisayarınıza kurun. Eğer program kurulumu yoksa dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın. Bunun için de masaüstündeki Owerwatch 2 simgesine sağ tıklayın ve dosya konumunu aç diyerek oyunun kurulu olduğu yere erişin.

Tüm her şeyi yaptıktan sonra hileyi çalıştırın, oyunu açın. Oyundayken F1 tuşuna basarak hileyi aktif hale getirin. Buradan sonra istediğiniz hileyi kolay bir şekilde yapın. Dilerseniz menüden kendiniz seçin dilerseniz de aşağıdaki kısayolları kullanın.

Aşağıdaki kısayolları kullanmak oyunda çatışmadayken sizin işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Menüden açmak düşmanlarınız tarafından öldürülmenize neden olabilir. Bu yüzden kısayolları tercih etmenizi öneriyoruz. Ayrıca bu hileleri yaparken olabildiğince dikkatli olun. Oyunda çok fazla kişi tarafından şikayet edilmeniz yasaklanmanıza neden olabilir.

Owerwatch 2 Hileleri

Aşağıda bulunan Owerwatch 2 hileleri sayesinde artık siz de oyunun en iyilerinden birisi olabilirsiniz. Hileleri aktifleştirmek için F1 tuşuna bastıktan sonra aşağıdaki kısayolları kullanmanız yeterli olacaktır.

  • Num 1: Tüm Karakterlerin Kilidini Açma Hilesi
  • Num 2: Aimbot Hilesi
  • Num 3: Aim-Assist Hilesi
  • Num 4: Duvardan Görme Hilesi
  • Num 5: Sınırsız Kaynak Edinme Hilesi
  • Num 6: Seviye Hilesi
  • Num 7: Ölümsüzlük Hilesi
  • Num 8: Görünmez Olma Hilesi
  • Num 9: Hasar Görmezlik Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.