Otağ Akademi: Üniversiteye Evden Hazırlık | AYT/TYT 2022

Otağ Akademi, eğitim sektöründe köklü geçmişi ve öğrenci dereceleriyle hayalinizdeki bölümü kazanmanız için AYT/TYT sınavına evden hazırlıyor!
Otağ Akademi: Üniversiteye Evden Hazırlık | AYT/TYT 2022

YKS'ye Evden Hazırlanın, Netlerinizi Arttırın! | OTAĞ AKADEMİ

Evden Üniversite Sınavına Hazırlık

Otağ Akademi, 2022 YKS sınavına hazırlanan öğrencilere AYT ve TYT alanında uzaktan eğitim sistemine uygun bir evden üniversiteye hazırlık platformudur. Binlerce öğrencisi ve alanında uzman öğretmen kadrosuna sahip Otağ Akademi, hayalindeki üniversite ve bölüme ulaşmak isteyen öğrencilerin başarıya ulaşmasına destek olmaktadır. 


Otağ Akademi Uzaktan Eğitim Platformu

Evden Üniversiteye Hazırlık

Üniversite sınavına girecek adayları yeni müfredata uygun olarak YKS'ye hazırlayan Otağ Akademi uzaktan eğitim platformu; video konu anlatımları, online deneme sınavı, canlı ders, yeni nesil çözümlü sorular, ÖSYM sınav sistemine en yakın soru havuzu, kişiye özel çalışma programı ve alanında uzman hoca kadrosuyla uygun fiyata online eğitim imkanı sunmaktadır. 

Otağ Akademi İncele

Eğitim sektöründe uzunca bir süredir hizmet vermekte OTAĞ AKADEMİ, yeni nesil teknolojik dershane anlayışıyla öğrencilerine bir dershaneden daha fazlasını sunmayı garantilemektedir. Her daim öğrencilerin iyi bir eğitim almasını ve hayallerindeki üniversitede istedikleri bölümleri kazanması için bir nevi öğrenci koçluğu yapan platform, "öğrenmek için hiçbir zaman geç olmadığını" tüm öğrenci ve velilere yeniden hatırlatarak başarıya ulaşmanın her daim iyi bir eğitimden geçtiğini savunmaktadır. 


Otağ Akademi'de Neler Var?

Evden Üniversite Sınavına Hazırlık

Covid-19 pandemisi döneminde üniversite sınavına evden hazırlanan öğrencilerin başarıya ulaşmasına destek sağlayan Otağ Akademi uzaktan eğitim platformu, AYT ve TYT sınavına girecek olan adayların sorumlu olduğu tüm dersler hakkında konu anlatımı, soru çözümü, deneme sınavı, online ders, fasikül, föy ve daha birçok farklı hizmet sunmaktadır. Otağ Akademi YKS hazırlık kursunda yer alan hizmetler arasında:

  • Canlı Dersler: Öğrencilerin eksik olduğu konuları tekrar izleyebileceği, tüm YKS sorumluluk ünitelerinin yer aldığı konu anlatımı ve soru çözümü.
  • Ders Videoları: Eşit ağırlık, sayısal ve sözel branşlardan sınava girecek adayların sorumlu tutulduğu 2022 YKS konuları ile alakalı 1000'den fazla ders videosu.
  • Tarama Testleri: Yeni müfredata uygun, her branş için özenle hazırlanmış 10.000'den fazla soru çeşidi.
  • FÖY: AYT ve TYT sınavına girecek adayların sorumlu olduğu derslerle alakalı önemli notların ve soru çeşitlerinin yer aldığı konu anlatımı.
  • Yapay Zeka: Öğrencilerin istediği üniversite ve bölüm hedefini tutturmalarını kolaylaştıran bir çeşit öğrencinin durumunu değerlendirebildiği yüksek teknolojili hizmet.
  • YKS Sistemi: Öğrencilerin deneme sınav sonuçlarını veya hayalini kurduğu okulları YKS puan hesaplama ve YKS tercih robotu üzerinden görüntülediği sistem.

OTAĞ AKADEMİYLR ÜNİVERSİTE SINAVINA EVDEN HAZIRLAN!

Evden Üniversite Sınavına Hazırlık

Dünya üzerinde yaşanan Covid-19 pandemisi sebebiyle birçok ülkenin eğitim sistemi ülkemizde de olduğu gibi online olarak işlenmektedir. Özellikle hastalık riskinin artış göstermesi, yasaklar ve kısıtlamalar hem öğrencilerin hem de velilerin kafasında soru işaretleri oluştursa da 2022 yılında YKS'ye girecek adaylar "AYT/TYT sınavlarına nasıl hazırlanmalıyım?" sorusunun yanıtını aramaktadır. Uzaktan eğitim sistemine yeni yeni adapte olan milyonlarca öğrencinin bu sınav maratonunda istediği hedefe ulaşması için ne yapılmalı? Öğrenciler evden üniversite sınavına nasıl daha verimli hazırlanır? İşte uzaktan eğitim sistemine uygun olarak evden üniversite sınavına nasıl hazırlanacağınıza dair 6 altın kural.... 

1. Çalışma Programı Yapın

Evden Üniversiteye Hazırlık

Başarıya ulaşmanın en büyük anahtarı azim, kararlılık ve disiplinden geçmektedir. YKS'ye girmenize sayılı bir gün olduğunu düşünerek çalışma planlamanızı öncesinden yapmanız gerekmektedir. Planlı ve programlı bir şekilde yapılan çalışmalar, hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. OTAĞ AKADEMİ YKS Hazırlık platformu bu konuda tüm öğrencilere rehberlik etmektedir. 


2. Bol Bol  Soru Çözün

Evden Üniversiteye Hazırlık

Muhtemelen hocalarından, ailenizden ve arkadaşlarınızdan bu cümleyi hep duymuş olmalısınız. Bol bol soru çözün... Evet. Ne kadar fazla soru, o kadar fazla soru çeşidi olarak düşünüldüğünde, farklı soru stillerini görmek ve anlamak sizi diğer rakiplerinizden 1 adım öne taşıyabilir. Tüm bunların yanında OTAĞ AKADEMİ AYT ve TYT sınavına hazırlanan öğrencilere ÖSYM sınav sistemine en yakın soru tarzıyla 10.000'den fazla tarama testi, deneme kitabı, çözümlü soru bankası ve binlerce öğrenci arasında gerçekleştirilen online dene sınavı uygulamalarıyla öğrencilerin bu zorlu sınav maratonunda başarıya ulaşmasına destek çıkmaktadır. 


3. Deneme Sınavlarıyla Başarınızı Ölçün

Evden Üniversiteye Hazırlık

YKS hazırlık aşamasının ayrılmaz bir parçası olarak bilinen deme sınavları, AYT/TYT sınavlarının yapılacağı tarihe kadar düzenli olarak uygulanmalıdır. Özellikle uzaktan eğitim sistemini benimseyen ve evden üniversite sınavına hazırlanan birçok öğrenci, OTAĞ AKADEMİ uzaktan eğitim platformunun sunduğu online deneme sınavı ayrıcalıklarından yararlanabilmektedir. Peki nedir bu online deneme sınavı? OTAĞ AKADEMİ online eğitim platformunun öğrencilerine sunduğu çevrimiçi deneme sınavları, alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanmış, ÖSYM soru sistemine en yakın ve Türkiye'nin her noktasından binlerce öğrencinin aynanda sınava katıldığı bir çeşit seviye belirleme sınavıdır. 


4. Çözümlü Soru Videolarını İnceleyin

Evden Üniversiteye Hazırlık

Evde üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri yakından ilgilendiren bir diğer durum ise çözümlü sorulardır. OTAĞ AKADEMİ uzaktan eğitim platformunda yayınlanan çözümlü soru videoları, öğrencilerin farklı soru stillerini görmesine, anlamadığı konuları pekiştirmesine, konu bütünlüğünün sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Özellikle matematik gibi sürekli pratik gerektiren derslerde ki konu eksikliklerinizi çözümlü soru videoları izleyerek kolayca giderebilirsiniz. 


5. Öğretmen Desteği Alın

Evden Üniversiteye Hazırlık

Eğitim öğretim sisteminin online olarak yapılmasıyla birlikte birçok YKS adayı rehber öğretmen konusunda destek aramaktadır. Rehber öğretmenler, öğrencilerin eksikliklerini, deneme sonuçlarını, ilgili ders ve konu ile alakalı akılda kalanları ve sonucunda üniversite hedefine ulaşmak için öğrenciye yön vermesiyle bilinmektedir. OTAĞ AKADEMİ bu anlamda öğrencilerine bir nevi koçluk yapmaktadır. 


6. Eksik Konuları Tamamlayın

Evden Üniversiteye Hazırlık

Muhtemelen birçok öğrencinin en sık kullandığı cümlelerden biriside " konu eksiğim var", "konu eksiğimi nasıl gideririm?" vb. cümlelerdir. Genellikle sınava sayılı günler kala birçok öğrencide korku, endişe ve paniğe neden olan bu durum, düzenli ve planlı çalışma programı çerçevesinde eksik olduğunuz konu hakkında soru çözümü, konu anlatımı, ders videosu, föy ve tarama testleriyle kolayca giderilmektedir. OTAĞ AKADEMİ bu anlamda öğrencilerine tekrar izlenilebilen konu anlatımlı ve soru çözümlü canlı dersler, 1.000'den fazla ders videosu, 10.000'den fazla tarama testi ve tüm derslerden föy imkanı sunmaktadır. 


Otağ Akademi YKS Hazırlık Kurs Fiyatı

Evden Üniversite Sınavına Hazırlık

Otağ Akademi YKS hazırlık kurs fiyatı, diğer online uzaktan eğitim platformlarına nazaran her öğrencinin kolaylıkla satın alabileceği ve tüm imkanlardan yararlanabileceği şekilde tasarlanmış olup son derece hesaplı fiyata üniversite hazırlık eğitimi vermektedir.

Otağ Akademi İncele

Otağ Akademi üniversite hazırlık kurs fiyatı: Yeni Müfredata Uygun Online YKS Hazırlık Kursu + 4 Kitap + 10 Deneme 1.750 TL yerine 349 TL. 


Önerilen İçerik: OTAĞ AKADEMİ Hakkında Merak Edilenler

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum