Osmaniye' nin En İyi Otelleri

Osmaniye' nin en iyi otellerini sizler için araştırdık.
Osmaniye' nin En İyi Otelleri

Osmaniye kendi içinde çok güzel doğası olan, il olması henüz yeni olmuş, ancak kendini çok iyi derecede geliştirmiş, şehirlerimizden bir tanesidir. Şehirde çok iyi konaklama hizmeti sunan oteller bulunmaktadır. Bunlardan en iyileri;
 

Büyük Osmaniye Hotel

Şehir merkezine 5 km uzaklıkta bulunan otel, çok çeşitli hizmetleri müşterilerine sunmaktadır. Otelde açık yüzme havuzu, hamam ve fitness bulunmaktadır. Tüm odalar özenle dekore edilmiş olup hepsi klimalıdır. Her gün otelin açık büfe kahvaltısında kahvaltınızı yapabilir, alakart restoranında Türk ve dünya mutfağının tüm lezzetlerini bulabilirsiniz. Otelin önünden geçen otobüsleler gitmek istediğiniz her noktaya kolayca ulaşabilir, ulaşım anlamında hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
 

buyuk-osmaniye-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 228 TL.

Adres: D 400 Karayolu Üzeri Akyar Mevkii, 80000 Osmaniye, Türkiye

Tel: ( 0328 ) 777 00 00
 

Karatepe Park Otel

Osmaniye' nin Kadirli ilçesinde bulunan ve kaliteli hizmet sunan bu oteli de seçenekleriniz arasında bulundurabilirsiniz. Otelin 51 odası bulunmakta, terasında bulunan şık dizayn edilmiş restoranında yemeklerinizi yiyebilir, şehir manzarasının keyfini sürebilirsiniz. Karatepe Park otel iş ve turizm seyahatleri için ideal konumda ve mevki de olup, müşterilerine sonsuz hizmet anlayışı ile yola devam ediyor. Otelin otoparkı ve toplantı salonu da bulunmaktadır.
 

karatepe-park-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 206 TL.

Adres: Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi Kamil Kara Bulvarı, 3 Sokak No: 359 Kadirli, Osmaniye 80750

Tel: ( 0328 ) 718 01 01
 

Şahin Otel

Osmaniye' de kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz, misafirleri için, kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş bir diğer otel de Şahin oteldir. Osmaniye' de konaklayabileceğiniz otel seçenekleri arasında Şahin oteli mutlaka bulundurun. Uygun fiyatları ve göz dolduran konaklama hizmetiyle Şahin otel Osmaniye' de adından sıkça söz ettiren otellerden bir tanesidir. Otelin restoranında kahvaltınızı yapabilir, Osmaniye' nin diğer lezzetlerini yine bu restoranda tadabilirsiniz.
 

sahin-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 100 TL.

Adres: Dr. Ahmet Alkan Cad. No: 27 Osmaniye Türkiye

Tel: ( 0328 ) 812 44 44
 

Assa Sülemiş Otel

Assa Sülemiş Otel Osmaniye' nin Kadirli ilçesinde bulunan çok eski ve köklü bir oteldir. 1984 yılından bu yana kaliteli hizmeti ile bu günlere kadar gelen otel, mimarisiyle olsun, konumuyla olsun tercih edilen otellerden birisi olup, Osmaniye' nin en iyi otelleri arasında yer almaktadır. Assa Sülemiş Otel'i, konaklayabileceğiniz otel seçenekleriniz arasında bulundurabilirsiniz. Özellikle iş seyahatleriniz için de tercih edebileceğiniz otellerden birisidir.
 

assa-sulemis-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 200 TL

Adres: Cemal Paşa Mah. Sülemiş Şahin Tepesi Kadirli Osmaniye 80760 Türkiye

Tel: ( 0328 ) 718 08 80

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.