Osman Gökçek Kimdir? Osman Gökçek Kaç Yaşında ve Hakkında Bilgi

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Bu yazımızda sizler için Osman Gökçek’in biyografini hazırladık. İşte Osman Gökçek Kimdir? ve Osman Gökçek Kaç Yaşında?
Osman Gökçek Kimdir? Osman Gökçek Kaç Yaşında ve Hakkında Bilgi

Çıktığı programlardaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Osman Gökçek hakkında bilinmeyenleri bu içeriğimizden bulabilirsiniz. İşte Osman Gökçek Kimdir? Osman Gökçek Kaç Yaşında ve Nereli? gibi soruların yanıtı.


Osman Gökçek Kimdir?

Osman Gökçek Kimdir

12 Ekim 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelen Osman Gökçek, İlkokul eğitimini Hamdullah Suphi’de aldıktan sonra TED Ankara Kolejine ortaokul için nakil aldırdı. Lise hayatına Samanyolu Koleji’nde başlayan Osman Gökçek, Başkent Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret bölümünü bitirdi.

Daha sonra 2002 yılında kurulan Keçiören Gençlik Derneği’nde 2003’te başkan oldu. Bir süre geçtikten sonra Ankara’da kutulan derneklerin bir araya gelmesini sağlayarak Başkent Gençlik Federayonu’nun kurulmasında önemli rol oynadı.

Gittiği ülkelerde seminerlere katılarak Türkiye hakkında yapılan kötü eylemlerin karşısında durdu. 2004’te ise 81. Yılın Altın Adamı ödülüne layık görüldü. 2005 senesinde yapılan 1. Dünya Yerel Yönetimler Barış Konferansı’na katılarak Türk gençlerini yakından ilgilendiren konular konuştu. 2006 yılına kadar gençlerle ilgili yaptığı çalışmalar sonucunda Life Dergisi, kendisini ödüllendirdi.

10 bin öğrenciyi üniversiteye hazırlanmaları için ücretsiz bir şekilde destekte bulundu. 2010 yılında işe başladı Beyaz TV’de hala Genel Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Askerliğini Balıkesir’de kısa dönem olarak yapmıştır.


Osman Gökçek Kaç Yaşında?

Osman Gökçek Kaç Yaşında

1983 senesinde Ankara’da doğup büyüyen Osman Gökçek, 38 yaşındadır. Babasının adı Melih Gökçek, annesinin ise Nevin Gökçek’dir. Osman Gökçek’in Ahmet adında bir kardeşi bulunmaktadır. Ahmet adında dedesi ve Tülin isminde teyzesi vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.