Oscar Scarione Kimdir

Oscar Scarione, 14 Temmuz 1985 tarihinde Arjantin’in Jose Clemente Paz kentinde doğan futbolcudur ve oynadığı kulüplerde orta saha pozisyonunda görev almaktadır.
Oscar Scarione Kimdir

Oscar Scarione Biyografisi

Oscar Scarione’nin  Kulüp Kariyeri

Oscar Scarione, futbol kariyerine ilk olarak ülkesinin takımlarından biri olan Boca Juniors ile başladı. 2002 yılında dahil olduğu takıma 2 sezon forma giydi. Forma giydiği sezonlar içerisinde sadece 2 maça çıkabilen Oscar, sezon sonunda kendini daha fazla gösterebileceği ve forma şansını daha çok bulabileceği  takım olarak belirlediği Deportivo Cuerca’ya transfer oldu. 2014 yılında takımıyla başladığı kariyerine 2016 yılına kadar devam etti. 2 sezon forma giydiği takımında 23 maça çıktı ve bu maçlarda 5 gol atma başarısını gösterdi. 2006 yılında ise ülkesinin dışına çıkıp İsviçre’nin kulüplerinden Thun’a transfer oldu. 5 yıl boyunca forma giydiği takımında  toplamda 115 maça çıktı ve bu maçlarda 57 gol attı. 2011 yılında ise St. Gallen takımı ile anlaşam Scarione, 2 sezon da bu takımda forma giydi ve 81 maça çıktı.

oscar scarione kasımpaşaspor

2012-2013 sezonunun sonunda Kasımpaşaspor’dan gelen teklif ile görüşmelere başlandı ve sezon başlamadan önce 3 yıllık sözleşme imzalandı. Kasımpaşaspor ile 2015 yılı itibariyle toplamda 33 maça çıkan scarione bu maçlarda 15 kez gol atma başarısını gösterdi ve bu performansı ile takımda değişilmez isimler arasında yer aldı.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.