Örümcek Araba Tanıtıldı

Swincar firmasının ürettiği Spider Electric off-road severlere tanıtıldı.
Örümcek Araba Tanıtıldı

Fransız şirket Swincar tarafından üretilen off-road aracı Spider Electric 2 nam-ı diğer örümcek araba geçtiğimiz günlerde yapılan bir etkinlikle tanıtıldı.

Araç tasarımı sayesinde birçok off-road aracın bile geçmekten zorlanacağı yerleri rahatlıkla geçmeyi başarıyor. Şirket aracı tekerlekli mekanik örümcek olarak tanımlıyor.

Spider Electric 2

Araç tamamen bağımsız süspansiyon sistemine ve büyük kontrol kollarına sahip. Yüzey ne kadar bozuk olursa olsun dört tekerleğin yerde kalması sayesinde inanılmaz engelleri bile kolaylıkla aşıyor. Aracın gövde bölgesinde ise sadece aküsü, direksiyon koltuğu ve sürücü koltuğu bulunuyor.

Örümcek arabanın en önemli özelliklerinden biri de üzerinde 4 adet motor bulunduruyor olması. Bu motorların her biri, bir tekerleğe bağlı ve elektrikli. Enerjilerini araçtaki aküden alan tekerlekler en fazla 6kW’lık bir güç üretebiliyor. Motorların elektrik enerjisini kullanmasının sonucu olarak da araç tamamen sessiz olarak çalışıyor. Böylece kullanan kişi gürültüye de maruz kalmamış oluyor.

Örümcek Araba

Tam dolu bir bataryayla 4 saat gidebildiği bilgisi verilen aracın maksimum hızı ve fiyatıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Tanıtımı ve videosuyla bile otomobil severleri meraklandıran aracın diğer özelliklerinin en yakın zamanda açıklanacağı açıklandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.