Oppo Reno 4 Pro Teknik Özellikleri ve Fiyatı | Genel Bakış

Oppo’nun geçtiğimiz aylarda kullanıcılara sunduğu Reno 4 Pro akıllı telefonunu inceledik. İşte Oppo Reno 4 Pro incelemesi ve fiyatı.
Oppo Reno 4 Pro Teknik Özellikleri ve Fiyatı | Genel Bakış

Oppo Reno 4 Pro

Özellikleri ile göz dolduran Oppo Reno 4 Pro, gösterdiği performans sayesinde kullanıcıların beğenisini almayı başardı. İçeriğimizde Oppo Reno 4 Pro hakkında bilinmesi gereken detayları, kullanıcı deneyimlerini, teknik özellikleri ve fiyat bilgisini sizlere sunacağız.

İşte Oppo Reno 4 Pro teknik özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 720G
Ekran6.5 inç AMOLED 1080 x 2400 FHD+
RAM8 GB ve 12 GB
Depolama128 GB depolama alanı
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera32 MP
Batarya Kapasitesi4000 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriSiyah ve mavi
Amazon
Fiyatlarını Gör
Oppo Reno 4 Pro
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 iPhone dan geçiş yaptım. Kesinlikle zorlanmadım telefonu rahat tutuşuyla kamerasıyla hızıyla hafızasıyla ve en önemli bataryasıyla efsane bir ürün. O kadar hızlı şarj oluyor ki ve telefon gün boyu elimde olmasına rağmen 24 saat gidiyor şarjı daha kapanmadı bile yani kargo hızı da çok iyiydi teşekkürler. Betül K.

👤 iPhone kullanıcısıyken fiyatlarından dolayı yeni bir telefon arayışına girdim. Yorumları okudum ve oppo nun benim ihtiyacımı karşılayacağını düşündüm ve yanılmadığımı görmüş oldum. Tavsiye ederim. Özellikle fotoğraf ve video çekimi konusunda profesyonel bir ürün arıyorsanız. E** E** A**.

İnceleme

1. Qualcomm Snapdragon 720G yonga setini kullanan Oppo, ana işlemci tarafında 8 çekirdek 2.3 Ghz ARM Cortex-A76 modeline sahiptir. Aynı zamanda telefonda 1 adet yardımcı işlemci bulunmaktadır.

Oppo Reno 4 Pro İnceleme

2. Telefonu satın almadan önce Oppo, 8 ve 12 GB Ram ile 128 ve 256 GB depolama alanını seçme şansı sunmaktadır. Bu sayede telefonu ihtiyacınıza göre seçerek istediğiniz performansı alabilirsiniz. Dilerseniz telefona hafıza kartı takarak saklama alanını 256 GB’a kadar yükseltebilirsiniz.

Oppo Reno 4 Pro İnceleme

3. Adreno 618 grafik işlemcisini kullanan Oppo Reno 4 Pro da 4 adet kamera bulunmaktadır. Bu kameralar sırasıyla 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ekrana gömülü şekilde tasarlanan ön kamerası ise 32 MP çözünürlüğünde çekim yapabilmektedir.

Oppo Reno 4 Pro İnceleme

4. Yüksek çözünürlüklü kameraların 4K video çekim yapabilme ve HDR gibi birçok fotoğraf özelliği bulunmaktadır. AMOLED teknolojisinde üretilen 6.5 inçlik ekranı 1080 x 2400 FHD piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır.

Oppo Reno 4 Pro İnceleme

5. Oppo Reno 4 Pro’nun ekranında 90 hz yenileme hızı ve Corning Gorilla Glass 5 koruması mevcuttur. 160.2 mm boy, 73.2 mm en ve 7.7 mm kalınlık ölçülerine göre üretilen telefonun sadece 161 gram ağırlığı vardır.

Oppo Reno 4 Pro İnceleme

6. Yapımında tamamen plastik malzeme kullanılan Oppo’nun mavi ve siyah olmak üzere 2 farklı renk seçeneği mevcuttur. Modelin suya ya da toza karşı dayanıklılığı yoktur. Parmak izi okuma özelliği telefonun ekran içerisine yerleştirilmiştir.

Oppo Reno 4 Pro İnceleme

7. 4000 mAh kapasiteli bataryası 65 W gücünde hızlı şarj desteklemektedir. Böylelikle Oppo Reno 4 Pro 36 dakika içerisinde %100 doluma ulaşabilmektedir. Modelin kablosuz şarj desteği yoktur.

Oppo Reno 4 Pro İnceleme

8. Android işletim sistemli Oppo Reno 4 Pro, sisteminde ColorOS UI kullanıcı arayüzünü kullanmaktadır. USB Type-C bağlantı tipine sahip olan Oppo’nun alt kısmında 3.5 mm’lik ses çıkışı mevcuttur.

Oppo Reno 4 Pro İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Oppo Reno 4 Lite İncelemeOppo Reno 3 Pro İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Oppo Reno 4 Pro
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Oppo Reno 4 Pro 5G destekler mi?

Çinli akıllı telefon devi Oppo'nun üretmiş olduğu Reno 4 Pro modelinde 5G desteği bulunmamaktadır.

Oppo Reno 4 Pro nasıl bir telefon?

Güçlü işlemci ve yüksek teknik donanımları ile öne çıkan Oppo Reno 4 Pro piyasaya göre uygun fiyatı sebebiyle kullanıcılar tarafından çokca tercih edilmektedir. Oppo Reno 4 Pro'nun en büyük özelliği ise muhteşem özelliklere sahip kamerasıdır.

Oppo Reno 4 Pro'nun hızlı şarjı kaç watt?

Dünyanın en hızlı şarj olabilen akıllı telefonlarından biri olan Oppo Reno 4 Pro sadece 36 dakikada %100 şarj olmaktadır. Hızlı şarj ise 65 Watt gücündedir.

Oppo Reno 4 Pro suya dayanıklı mı?

Oppo Reno 4 Pro'nun suya ve toza karşı dayanıklılığına dair hiçbir sertifikası yoktur. Bu sebeple telefonunuzu suya düşürekten kaçınmalısınız.

Oppo Reno 4 Pro'nun parmak izi okuyucusu nerede?

Oppo Reno 4 Pro'da parmak izi okuyucusu ile güvenlik sağlayabilirsiniz. Parmak izi okuyucusunun yeri ise ekranın içerisinde yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.