Dayanıklı Bataryaya Sahip: Oppo Reno 2Z İnceleme

Üstün teknolojiye sahip yeni Oppo Reno 2Z telefon modelini sizler için inceledik.
Dayanıklı Bataryaya Sahip: Oppo Reno 2Z İnceleme

Oppo Reno 2Z

Çin teknoloji şirketi OPPO, Z serisine özel yeni telefonu "Reno2 Z" modelini piyasaya sürdü. 2019 yılının Ağustos ayında satışa sunulan cihaz, şimdi Türk teknoloji piyasasında yerini alıyor. Bizde sizler için OPPO'nun yeni modeli Reno 2Z'yi baştan sona inceledik.

Huawei P 30 Lite, Xiaomi Mi 9T ve Samsung Galaxy A70 modellerine rakip olacak Oppo Reno 2Z, yüksek teknolojili özellikleri ve son derece şık tasarımıyla teknoloji meraklılarını şimdiden mutlu etmişe benziyor.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Oppo Renoz 2Z
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

İşte rakiplerini geride bırakacak şarj özelliği teknolojisiyle Oppo Reno2 Z inceleme:

Teknik Özellikler
Ekran6.5 inç (1080x2340)
İşletim SistemiAndroid 9.0
İşlemciDual-core 2.2 GHz ARM Cortex-A75
Kamera48MP + 8MP + 2MP + 2MP ARKA, 16 MP ön
Dahili Depolama128 GB
Batarya4000 mAh
RenkSiyah, Beyaz
RAM8 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. performans açısından en ufak bir eksikliğini hissetmedim. gerek oyun olsun gerek günlük yoğun kullanımda çok başarılı. batarya bir günü çok rahat çıkarıyor. yoğun kullanmazsam 2 gün yine çıkarıyor. Kadir M**

👤 5 aylık kullanımdan sonra yazmaktayım. Öncelikle ekran Amoled ekran. Ekran kalitesinden dolayı renkler daha canlı ve siyahlar gerçek siyah. Hakan N**


İnceleme

1. Oppo Reno 2Z, estetik ve şık tasarımıyla kullanıcılarına "Beyaz ve Siyah" olmak üzere 2 farklı renk seçeneği sunmaktadır.

Oppo Reno Cep Telefonu

2. Oppo Reno 2Zmodeli 75.8 mm genişliğe, 161.8 mm yüksekliğe ve 8.7 mm kalınlığa sahiptir. Cihaz toplamda 195 gram ağırlığa sahiptir.

Oppo Reno Cep Telefonu

3. Estetik ve göz alıcı şıklığa sahip Oppo Reno 2Z, 6.5 inç ekran büyüklüğüne ve 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahiptir. Telefon inç başına 394 piksel yoğunluk sağlamaktadır.

Oppo Reno Cep Telefonu

4. Android işletim sistemi kullanmakta olan Oppo Reno 2Z, 4000 mAh batarya ve hızlı şarj desteğine sahiptir.

Oppo Reno Cep Telefonu

5. Oppo Reno 2Z, f/1.7 diyafram açıklığına sahip 48 megapiksel + f/2.2 diyafram açıklığına sahip 8 megapiksel ikinci kamera + f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 megapiksel üçüncü kamera + f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 megapiksel dördüncü kamera bulunmaktadır. Cihaz özçekimler için 16 megapiksel ön kameraya sahiptir.

Oppo Reno Cep Telefonu

6. Oppo Reno 2Z, 8 çekirdekli Dual-core 2.2 GHz ARM Cortex-A75 ana işlemcisine sahiptir. Cihaz MediaTek Helio P90 yonga setiyle güçlendirilmiştir.

Oppo Reno Cep Telefonu

7. Oppo Reno 2Z, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Cihazın maksimum hafıza kartı kapasitesi 256 GB'dır.

Oppo Reno Cep Telefonu

8. Oppo Reno 2Z, 6.5 inç AMOLED ekran teknolojisine sahiptir. Çizilmeye dirençli çerçevesiz tam ekran tasarıma sahip Reno2 Z, On-Cell Touch ekran teknolojisini kullanmaktadır.

Oppo Reno Cep Telefonu

9. 4000 mAh batarya kapasitesine sahip OPPO Reno, VOOC Flash Charge 3.0 hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakikada %50 dolum sağlamaktadır.Oppo Reno Cep Telefonu


Benzer Tavsiye Önerileri
Oppo A5 İncelemeOppo Reno 3 Pro İnceleme

Oppo Reno 2Z Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Gerek batarya performansı gerekse canlı renkleriyle dikkat çeken OPPO Reno2 Z hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte Reno2 Z hakkında sıkça sorulan sorular.

Oppo Reno 2Z kaç TL?

Şık tasarımı ve yüksek performansıyla kullanıcılarından tam not almayı başaran Reno2 Z, ülkemizde 4512 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Oppo Reno 2Z su geçirir mi?

Kendi kutusundan suni deri kılıfla çıkan Oppo Reno 2Z, suya ve toza dayanıklılık göstermiyor.

Oppo Reno 2Z şarjı dayanıklı mı?

Yeni nesil teknolojileriyle birçok kişi tarafından tercih edilen Oppo Reno 2Z, 4000 mAh bataryasıyla iki günü rahatlıkla çıkarabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum