Oppo Kimin? Sahibi Ne Kadar Kazanıyor?

Son yılllarda adını sıkça duyduğumuz teknolojik ürün markası Oppo kimin, sahibi kim, güvenilir mi, dayanıklı mı, sahibi ne kadar kazanıyor? İşte Oppo hakkında merak edilenler ve cevapları;
Oppo Kimin? Sahibi Ne Kadar Kazanıyor?

Oppo Sahibi Kimdir?

Oppo markası Çin'in Dongguan şehrinde kurulmuştur. Huawei, Xiaomi gibi markaların kardeşi olan Oppo yenilikçi teknolojileri sayesinde birçok insana erişebilmiş, son zamanların en çok konuşulan akıllı telefon markalarından birisidir. Tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu şeylere odaklanan Oppo markası Türkiye'de de adından söz ettirmeyi başarmış durumda.

Oppo, Vivo, Realme, OnePlus markalarının da sahibi olan BBK Electronics Corporation tarafından kurulmuştur. Oppo'nun en önemli ürünleri ses cihazları, akıllı telefonlar ve diğer elektronik cihazlardır.

Oppo Kimin


Oppo Türkiye Distribütörü Kim?

Türkiye'nin en önde gelen bilişim teknolojileri şirketlerinden birisi olan İndeks bilgisayar ile işbirliği gerçekleştirerek Oppo'nun Türkiye distribütörü olmuştur. Akıllı telefon sektörünün bilindik isimlerinden olan Oppo, ürünlerinin distribütörlüğü ile ilgili yetkiyi İndeks Bilgisayar'a verdi. Bu sayede Oppo ürünlerinin elektronik mağazalara satılması İndeks Bilgisayar tarafından gerçekleşecek.

Oppo Kimin


Oppo Şirketinde Kaç Kişi Çalışıyor?

2004 yılında kurulan şirkette 40.000'den fazla çalışan bulunmakta. Sino tarafından yapılan araştırmaların sonucuna göre Çin pazarında lider olan telefon markası Oppo'nun ürünleri 35'ten fazla pazarda yer almakta.

Oppo Kimin


Oppo'nun Sahibi Ne Kadar Kazanıyor?

Oppo'nun kökeni BBK Elektroniğe dayanmaktadır. Her türlü elektronik cihaz üretimini yapan BBK elektronik Oppo markasının akıllı telefonlarını da üretmektedir. BBK'nın kurucusu Duan Yongping, cep telefonunun özellikleri dolayısıyla ayrı bir şirket olması gerektiğini düşündü ve Oppo doğdu. 2008 yılında Oppo'nun ilk telefonu üretilmiştir. Duan Yong Ping'in serveti ise 1.5 milyar dolardır. 

Oppo Kimin


Oppo Ne Kadar Kullanılıyor?

Dünyada en çok akıllı telefon satan 5. şirket olan Oppo'nun telefonlarını 40 ülkede 310 milyondan fazla insan kullanmaktadır. Farklı ülkelerde 40000'den fazla çalışanı ile hizmet veren Oppo markası günümüzde akıllı telefon piyasasında sıkça konuşulmaktadır.

Oppo Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.