Onursal Adıgüzel Kimdir? & Hakkında Bilgi

Son derece kaliteli bir eğitim hayatı geçiren Onursal Adıgüzel, 1985 yılında Malatya'da doğmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri arasında yer alan Onursal Adıgüzel hakkında daha fazla bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Onursal Adıgüzel Kimdir? & Hakkında Bilgi

Onursal Adıgüzel Biyografisi

Onursal Adıgüzel, 1985 tarihinde Malatya ilinde dünyaya geldi. Oldukça genç yaşlarda siyasi hayata atılan Onursal Adıgüzel, genç yaşına rağmen hem siyasi yönden hem de iş hayatı yönünden büyük atılımlar elde etmiştir. Mezun olduğu bölümle ilgili yöneticilik vasıflarına da sahip olan Onursal Adıgüzel, kendisi gibi iş kadını ve Sosyolog Elif Duygu Adıgüzel ile evlidir.

Onursal Adıgüzel Biyografisi


Onursal Adıgüzel Eğitim Hayatı

Onursal Adıgüzel, ilk ve ortaokul eğitimine doğduğu il olan Malatya ilinde devam ederken lisans eğitimi için İstanbul'a gelerek eğitimini burada tamamlamıştır. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlayarak, eğitimi ve mesleği ile ilgili de ilk adımı atmıştı. Lisans eğitiminden sonra Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde halen yüksek lisans eğitimi almakta ve eğitimine devam etmektedir. Almış olduğu eğitimler kapsamında doğrudan mesleği ile ilgili iş hayatına da atılan Onursal Adıgüzel, özel bir firmada yönetici ve Endüstri Mühendisi olarak görev almıştır.

Onursal Adıgüzel Eğitim Hayatı


Onursal Adıgüzel ve Siyasi Üyelikleri

Onursal Adıgüzel,özellikle siyasi yönden pek çok komisyonda ve dernekte üyelik sıfatı ile yer almıştır. 34. Olağan Büyük Kurultay ile 18. Olağanüstü Kurultay'ında Parti Meclisi üyeliğine seçilerek, siyasi hayatı ile ilgili de ilk adımı atmış oldu. Ayrıca, TBMM AB Uyum Komisyonu, Türkiye ile AB Karma Parlamento Komisyonu ile CHP Kadın Kolları Çocuk Hak ve Çocuk İhlalleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyesi olarak da farklı siyasi alanlarda üyeliğini ve yöneticilik vasfını sürdürmüştür.

Onursal Adıgüzel ve Siyasi Üyelikleri


Onursal Adıgüzel Siyasi Hayatı

2010 yılından itibaren siyasi hayatın içerisinde yer alan Onursal Adıgüzel, ilk olarak 2010 yılında MYK üyesi olarak görev yapmıştır. Bu görevinden sonra 2012 yılında CHP teşkilatında Gençlik Kolları, Örgütlenmeden Sorumlu Dernek Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 24 Haziran 2018 seçimlerinde de İstanbul 1.bölge milletvekili adayı olarak siyasi hayatını devam ettirmiştir.

Onursal Adıgüzel Siyasi Hayatı

Önerilen İçerik;

 CHP Meclis Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.