Onur Seyit Yaran Kimdir? Onur Seyit Yaran Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Oynadığı dizilerdeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Onur Seyit Yaran, birçok kişi tarafından araştırılıyor. İşte Onur Seyit Yaran kimdir ve Onur Seyit Yaran hakkında bilgiler.
Onur Seyit Yaran Kimdir? Onur Seyit Yaran Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Son olarak ATV'de yayınlanan Kardeşlerim isimli diziyle beraber ekranlara gelen Onur Seyit Yaran, Türkiye'de merak edilen isimler arasında yer alıyor. Bu yazımızda ise sizler için Onur Seyit Yaran'ın biyografisini hazırladık. İşte Onur Seyit Yaran kimdir ve Onur Seyit Yaran sevgilisi kim? gibi soruların yanıtı.


Onur Seyit Yaran Kimdir?

Onur Seyit Yaran Kimdir

13 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Onur Seyit Yaran, Best Model of Turkey isimli yarışmada 2016 yılında birinci olarak daha sonra Best Model of World’de ülkemizi temsil etmiştir. Eğitimini Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde alan Onur Seyit Yaran, birçok alanda spor yapsa da futbol branşında bir süre lisanslı olarak maçlara çıkmıştır.

Sporculuk kariyeri boyunca aynı zamanda ülkemizi temsil etmiştir. Ek olarak ayrıca Türkçe dili harici İngilizce ve Almanca dillerini konuşabilmektedir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2017 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan Kalk Gidelim isimli dizide başladı. Daha sonra yine TRT 1 kanalında Vuslat ile yeniden ekranlara geldi.  


Onur Seyit Yaran Sevgilisi 

Onur Seyit Yaran Sevgilisi 

1.87 metre boyunda olan Onur Seyit Yaran’ın henüz şimdilik sevgilisi bulunmamaktadır. Genç oyuncu Onur Seyit Yaran, baba tarafından aslen Ordu ilçesindendir. 22 Eylül 2020 tarihinde yaşadığı silahlı saldırı sonucunda yaralanan Onur Seyit Yaran, omzundan yaralanmıştı. Serhat Okuducu, çıktığı mahkeme sonucunda 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Bir süre sonra ise tahliye edildi.


Onur Seyit Yaran Kaç Yaşında?

Onur Seyit Yaran Kaç Yaşında

1995 yılında İstanbul’da doğup büyüyen Onur Seyit Yaran, 26 yaşındadır. Kariyeri boyunca sadece Best Model of Turkey 2016 Birincisi ödülünü almaya hak kazanmıştır. Onur Seyit Yaran instagram hesabı üzerinden 2.1 milyon takipçiye sahiptir.


Onur Seyit Yaran Dizileri

Onur Seyit Yaran Dizileri

2017 - 2019 - Kalk Gidelim - Canberk Dal

2019 - 2020 - Vuslat - Enes 

2021 - Kardeşlerim - Doruk Atakul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum