Onur Dilber Kimdir

Kamera karşısına Seksenler isimli dizi ile geçen Onur Dilber, 1982'de Trabzon'da dünyaya geldi.
Onur Dilber Kimdir

Onur Dilber Biyografisi

Trabzon'da dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitiminden sonra Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı. Lisans eğitiminden sonra Haliç Üniversitesi'nde ileri oyunculuk lanında yüksek lisans yaptı. Mezun olduktan sonra Kamera karşısına ilk kez Seksenler isimli dizi ile geçen Onur Dilber, günümüzde halen bu rolüne devam etmektedir. 

onur3.jpg

 

2012'de yayınlanmaya başlayan Seksenler isimli dizide Komiser Rıza karakterini canlandırdı. Dizi, 80 Darbesi'nden sonra yaşanılanları küçük bir mahalle üzerinden anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Rasim Öztekin, Özlem Türkand, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç ve Ceyhun Fersoy yer aldı. 2014'te ise Oflu Hoca'nın Şifresi isimli dizide İdris karakterini canlandırdı. Film, gönül verdiği takımın başkan koltuğuna hilekar Müteahhit Ahmet'in oturmasına engel olmak için uğrayan Oflu Hoca'nın yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür ve Didem Balçın yer aldı. 

 

Yer aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2017- Yaşamak Güzel Şey
  • 2012-Seksenler
  • 2014-Oflu Hoca'nın Şifresi

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum