Onur Bayramoğlu Kimdir

Onur Bayramoğlu, 4 Ocak 1990’da Eskişehir’de dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Türkiye Genç Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Onur Bayramoğlu Kimdir

Onur Bayramoğlu Biyografisi

Onur Bayramoğlu’nun Kulüp Kariyeri

Onur Bayramoğlu, futbol kariyerine ilk olarak 2001 yılında DSİ Bentspor’da başladı. 7 sene boyunca burada kendisini geliştirdi. 2008 yılında Bozüyükspor’a transfer oldu ve bu sayede profesyonel kariyerine başlangıç yaptı. Bir sezon oynadığı takımda 17 maça çıkıp 2 gol attı ve birçok takımın dikkatini üzerine çekti. 2009 yılında ise Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’a transfer oldu. Büyük umutlarla geldiği takımda bir türlü istenileni veremeyen tecrübeli futbolcu, 2009-2011 yılları arasında sadece 6 maçta görev aldı.

onur bayramoğlu beşiktaş

2011-2012 sezonunda ise bu sefer Ankara ekiplerinden Gençlerbirliği ile görüşmelere başladı ve bonservissiz şekilde transfer oldu. Sezon içerisinde sadece 3 maçta görev aldı. Bir sonraki sezonda da performansında bir artış gösteremedi. Sezonun ilk yarısında Gençlerbirliği’nde oynarken, ikinci yarısında ise Karşıyaka’ya kiralık gönderildi.

onur bayramoğlu eskişehirspor

2013-2014 sezonunda ise bu sefer Eskişehirspor’a transfer oldu. İlk zamanlar A2 takımında görev aldı. Birkaç maç burada oynadı ve sonrasında teknik ekip tarafından as takıma yükseltildi. 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine burada devam eden Onur Bayramoğlu, kariyeri boyunca toplamda 24 maça çıkıp 3 kez gol atma başarısı gösterdi.

Onur Bayramoğlu’nun Milli Takım Kariyeri

Onur Bayramoğlu, milli formayı ilk olarak 2009 yılında Türkiye U-19 takımında giydi ve burada 2 maça çıktı. Bir sene sonra ise Türkiye U-20 takımına çağrıldı. Burada U-19’da olduğu gibi sadece 2 maçta görev aldı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.