En İyi 10 Online Tasarım Kursu | Uzaktan Eğitim

Tasarım kursu, kariyer planında bir adım öne çıkmak isteyen veya yeni beceriler kazanmak isteyen bireylerin tercihleri arasında yer alıyor.
En İyi 10 Online Tasarım Kursu | Uzaktan Eğitim

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Günümüzde inşaat sektöründen otomotive, elektronik ürünlerden giyim ve modaya, yiyecek ve içecekten araç ve gereçlere kadar hayatın önemli bir parçası haline gelen en iyi tasarım kursu önerileri...

1. Web Tasarımı Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Web Tasarım, web sitelerinin planlanması, oluşturulması ve sürdürülmesini içeren bir meslektir.  Web tasarımı kursu, öğrencilere web siteleri oluşturma ve sürdürme hakkında bilgi vermek üzere tasarlanmıştır. Günümüzde hemen her sektörde çalışma imkanı bulabilen web tasarım uzmanları,  kod yazma, web trafiğini izleme ve ekip üyeleriyle koordinasyon halinde çalışma gibi farklı iş fırsatları bulabilmektedir. Online web tasarım kurs eğitimi alabileceğiniz online eğitim platformu Udemy, HTML5 kusu, Açılış Sayfası Optimizasyonu Kursu, HTML Kursu, Photoshop Kursu, CSS Kursu, WordPress Kursu ve daha birçok farklı alanda online kurs imkanı sunmaktadır. 


2. Grafik Tasarım Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Grafik tasarım bir mesajı iletmek, bir görseli geliştirmek veya bir düşünceyi görselleştirmek için metnin ve görsellerin algılanabilir ve görülebilir bir düzlemde, iki boyutlu veya üç boyutlu olarak organize edilmesini içeren yaratıcı bir süreçtir. Günümüzde son derece ihtiyaç duyulan meslekler arasında yer alan grafik tasarımcılık, hem üniversitelerde hemde online eğitim platformlarında öğretilmektedir. Bu alanda uzmanlaşmak ve kariyerinde bir adım ilerleme kaydetmek isteyen kişiler için hazırlanan Online Grafik Tasarım Kursu, 30 TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle Udemy.com'da hizmetinizde. Dünyanın en popüler eğitim platformu Udemy'de yer alan online web tasarım dersleri arasında photoshop, çizim, Adobe Illustrator, dijital boyama, InDesign, karakter tasarımı, figür çizimi ve logo çizimi gibi birçok farklı alanda online kurs imkanından yararlanabilirsiniz. 


3. Oyun Tasarımı Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Oyun tasarımı, umut verici iş beklentileri ile heyecan verici, ödüllendirici ve çok yönlü bir alandır. Oyun tasarımı, eğlence veya eğitim, egzersiz veya deneysel amaçlar için bir oyun oluşturmak için tasarım ve estetik uygulama sanatıdır. Günümüzde birçok genç bireyin merak konusu haline gelen oyun tasarımcılığı ilk bakışta zor bir meslek gibi gelsede uzun vadede bir hayli kazançlı ve eğlenceli bir hal aldığı kesin görünüyor. Oyun tasarımı kursu almak isteyenler için  Microsoft, EA ve Ubisoft gibi büyük stüdyolarda ödüllü tasarımcılar tarafından verilen online kurs eğitimlerine katılabilirsiniz. Udemy.com'da yer alan online oyun kursu eğitimleri arasında Pixel Art, Unity, Unreal Engine, Blender, Dijital Boyama, Çizim, Karakter Tasarımı, VFX Görsel Efektleri gibi alanlarda online eğitim alabilirsiniz. 


4. 3D ve Animasyon Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

3D animasyon, TV şovları, filmler ve oyunlarda karakterleri, araçları, sahne malzemelerini ve daha fazlasını hayata geçirmek için hareket kullanma sanatıdır. Gelişen teknolojinin en popüler meslekleri arasında yer alan 3D ve animasyon sanatçıları özellikle film ve oyunlarda bu teknolojiyi sıklıkla kullanmaktadır. Bu alanda uzmanlaşmak isteyen veya yeni şeyler öğrenerek yeni yetenekler kazanmak isteyen bireyler için hazırlanmış birbirinden verimli online kurslar Udemy'de hizmetinizde! Udemy.com'da yer alan online 3D animasyon kursları arasında Fusion 360, 3D Animasyon, 3ds Max, hareketli grafik, After Effects, 3D Modelleme, Blender ve 3D Doku Kaplama alanlarında eğitim alabilirsiniz. Son derece makul fiyat seçeneklerine sahip online 3D ve animasyon kurslarına katılarak alanınızı geliştirebilir, yeni iş fırsatlarına sahip olabilirsiniz.


5. Moda Tasarım Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Moda tasarımı, hem işlevsel hem de estetik olarak hoş olan kıyafetler tasarlama sanatıdır. Moda tasarımcıları başarılı olmak için zanaatlarını iyi incelemelidir. Bir moda tasarımı kursu, bu yüksek talep alanında daha fazla çalışmaya giriş sağlayabilir. Bir moda tasarımı kursu, güzel kıyafetler ve moda aksesuarları tasarlama sanatını kapsayan bir derstir. Bu kurslar, ünlü tasarımcıların çalışmalarına ve öğrencilere harika moda tasarımlarının nasıl ortaya çıktığını göstermek için birbirinden verimli online dersler vermektedir. Moda tasarımı dersi size moda tasarımının temellerini öğretecektir. Bu, bir öğrenciye moda tasarımında bir kariyerin iyi olup olmayacağını gösterebilir veya sahada gelecekteki çalışma için bir temel sağlayabilir. Dünyanın en popüler online eğitim siteleri arasında yer alan Udemy, moda tasarım kursunu çevrimiçi olarak almayı ve bu alandaki çalışmaların tümünü ev rahatlığında gerçekleştirmenize olanak sağlamaktadır. Online moda tasarım kursu eğitimleri arasında Adobe Illustrasyon, dikiş, t-shirt tasarımı, Marvelous Designer, photoshop ve takı tasarımı yer alıyor. 


6. Mimarlık Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Udemy, dünyanın en iyi kurumlarında çalışan mimarlar tarafından hazırlanmış birbirinden verimliği online kurs seçenekleri sunmaktadır. Mimarlık tarihinden kentsel planlamaya, mimari tasarımdan bilmeniz gereken programlara kadar birçok farklı alanda eğitim alabileceğiniz Udemy online mimari kurslar arasında LEED, SketchUp, ARCHICAD, Blender, peyzaj mimarlıpı, AutoCAD, Revit ve fotogerçekçi işleme gibi birçok farklı alanda online kurs imkanı sunuyor. 


7. İç Tasarım Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

İç tasarım kursu, öğrencilerin bir iç tasarım firmasına başlamalarına yardımcı olmak için teoriden iç tasarımın teknik ve pratik uygulamasına ve kurumsal becerilerin öğretimine kadar tüm iç tasarım yelpazesini kapsayan birbirinden fazrklı eğitim modülünden oluşmaktadır. Udemy.com, dünyanın önde gelen iç tasarımcıları tarafından hazırlanmış birbirinden farklı online eğitim seçenekleriyle renk teorisi, sketchUp, aydınlatma tasarımı, HVAC, makine mühendisliği, boru tesisatı, minimalist yaşam tarzı, blender ve daha birçok farklı alanla online kurs hizmeti sunmaktadır.


8. Karakter Tasarımı Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Bir karakter tasarımcısı (veya karakter sanatçısı) bir karakterin tüm konseptini, stilini ve resmini sıfırdan yaratır. Bu genellikle karakterin fiziksel özellikleri hakkında görsel bir fikir geliştirmek için karakterin kişiliğine derin bir bakış içerir. Bu yüzden karakter tasarımı süreci çok karmaşıktır ve genellikle eğlence sanatçıları için en çok aranan kariyerlerden biridir. Udemy online eğitim platformu alanında uzman kişiler tarafından haırlanmış son derece hesaplı online karakter tasarımı kursu hizmeti vermektedir. Yani online kurs hizmeti karakter tasarımı dünyasına yolculuğunuza başlamak için ihtiyacınız olan tüm temel bilgileri sağlamaktadır.


9. Çizim Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Çizim kursu temel çizim becerilerini geliştirmeye odaklanan birbirinden farklı eğitim programlarını içermektedir. Öğrenciler çizim kursunda gölgeleme, kontrol tonları, kompozisyon ve çizim yönetimi gibi temel teknikleri öğrenmektedir. Aynı zamanda sanatçı gözüyle nasıl göreceğinizi ve kağıt üzerindeki gördüklerinizi nasıl yakalayacağınızı öğreten çizim kursları, Udemy.com adresinde hizmetinizde. Online kurs seçenekleriyle çizim sanatını öğrenme arzusu olan herkese yönelik çizim kursu eğitimlerine dahil olarak güzel sanatlar hazırlığınızı geliştirebilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.


10. Karakalem Kursu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Karakalem kursu, özellikle çizim merakı olan bireylerin tercih ettiği branşlar arasında yer alıyor. Öğrencilere perspektif, oran - orantı, çizgi tekniği, insan figürü anatomisi, portre çizim teknikleri gibi birçok farklı alanda eğitim imkanı sunan karakalem kursu, Udemy.com internet adresinde online ders seçenekleriyler hizmetinizde.


Editör Yorumu

Online Tasarım Kursu Eğitimleri

Tasarım, genel olarak nesnelerin etkileşimli sistemlerin, binaların, araçların kısacası hayatımızda yer alan hemen her şeyin oluşturulmasını öngörme ve planlama sürecidir. Günümüzde inşaat sektöründen otomotive, elektronik ürünlerden giyim ve modaya, yiyecek ve içecekten araç ve gereçlere kadar hayatımızın her alanında tasarıma dair bir örnek görebilirsiniz. Gelişen teknoloji ile beraberinde her geçen gün adeta çığır açan tasarım alanı, yeni mesleklerin doğuşuna ve birbirinden farklı iş alanlarının oluşumuna destek olmaktadır.

Fiziksel alanlarda, sanal alemde, resimlerde, grafiklerde ve fotoğraflarda kısacası her yerde karşımıza çıkan tasarım artık yaratıcı endüstrilerin tanıtılması ve öğrencilerin kendi istedikleri becerileri geliştirmesine olanak sağlamaktadır. Günümüzde eğitim alabileceğiniz sayısız tasarım kursu yer alıyor ancak birçoğu ya çok pahalı ya da çok uzak.


Önerilen İçerik: En İyi 20 Online Kurs Eğitimi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum