Zarif ve Şık Tasarıma Sahip: OnePlus Nord İnceleme

Çin merkezli firma olan OnePlus’ın Nord model akıllı telefonunu sizler için inceledik.
Zarif ve Şık Tasarıma Sahip: OnePlus Nord İnceleme

OnePlus Nord

En iyi orta seviye telefonların arasına girmeyi başaran OnePlus Nord’un özelliklerine detaylı bir şekilde baktık.

Tanıtıldığı günden sonra ilgi odağı olan OnePlus Nord, hem uygun fiyatlı olması hem dayanıklı olmasıyla 2021 yılında en çok satanlar arasında yer alıyor.

İşte yüksek performanslı OnePlus Nord detaylı incelemesi:

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 765G
Ekran6.44 inç 1080 x 2400
RAM8 - 12 GB
Depolama128 - 256 GB
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 5 MP+ 2 MP
Ön Kamera32 + 8 MP
Batarya Kapasitesi4115 mAh
İşletim SistemiAndroid
Amazon
Fiyatını Gör
OnePlus Nord
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumu

👤 Telefon çok hızlı bir şekilde şarj olabiliyor. Bu çok kullanışlı bir özellik. Şarj süresi de normal bir kullanımda 1.5 günü rahat görmektedir. E** K**

👤 Performansından çok memnunum. Uygulamalar arası geçişi uygulama içi hızı vs baya başarılı. D** S**

İnceleme

1. Qualcomm Snapdragon 765G yonga setini kullanan OnePlus tam 8 çekirdeğe sahiptir. Ana işlemci tarafında 2.4 Ghz ARM Cortex-A76’a yer verilirken 2 adet yardımcı işlemci destek vermektedir. Böylece telefon kullanım sırasında performans kaybı yaşamamaktadır.

OnePlus Nord Cep Telefonu

2. 8 GB Ram ve 128 GB dahili depolama ile satışa çıkarılan OnePlus Nord’da 12 GB Ram ve 256 GB donanım özellikli modeli mevcuttur. Hafıza kartı desteği olmamasından dolayı depolama alanını artıramazsınız.

OnePlus Nord Cep Telefonu

3. 625 Mhz frekansında çalışan Adreno 620 grafik işlemcisi sayesinde oyun oynarken en iyi performansı alın. Arka kapak kısmına yerleştirilen kameraları sırasıyla 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir.

OnePlus Nord Cep Telefonu

4. Ekrana gömülü bir şekilde tasarlanan çift ön kamerası 32 MP ve 8 MP çözünürlük kalitesinde fotoğraf çekebilmektedir. Bu kameralar yardımıyla 4K video çekebilir veya ortama uygun fotoğraf özelliğini kullanabilirsiniz.

OnePlus Nord Cep Telefonu

5. AMOLED teknolojisine sahip 6.44 inç büyüklüğünde olan ekranı, 1080x2400 piksel görüntü kalitesi sunmaktadır. 90 hz yenileme hız özellikli ekranın 85.52% gövde oranı mevcuttur. Çerçevesiz tasarımlı olan ekran Cornin Gorilla Glass 5 ile korunmaktadır.

OnePlus Nord Cep Telefonu

6. Dolby atmos ses özelliği bulunan OnePlus Nord akıllı telefonunda parmak izi ekrana gömülü olarak tasarlanmıştır. Telefonun kapak tarafı cam, çerçevesi kısmı ise metal görünümlü plastikten üretilen modelin suya ve toza karşı dayanıklılığı yoktur.

OnePlus Nord Cep Telefonu

7. 4115 mAh kapasiteli bataryası, USB Type-C bağlantısı ile Warp Charge 30T özelliğinde hızlı şarj desteklemektedir. Bu akıllı telefonun kablosuz şarj ve değişebilen batarya özelliği yoktur.

OnePlus Nord Cep Telefonu

8. 158.3 mm boy, 73.3 mm en ve 8.2 mm kalınlık ölçülerine göre tasarlanan modelin ağırlığı sadece 184 gramdır. OnePlus Nord’un gri ve mavi olmak üzere iki seçeneği bulunmaktadır.

OnePlus Nord Cep Telefonu

9. 5G desteği bulunan telefonun aynı zamanda çift hat özelliği de vardır. OnePlus Nord’a USB Type-C kablosu takarak kolayca dosya aktarımı yapabilirsiniz. Ek olarak mono özelliğine sahip hoparlörleri kaliteli ses deneyimi sunmaktadır.

OnePlus Nord Cep Telefonu

10. Kasım ayında satışa çıkarılan OnePlus Nord, ülkemizde 6.300 Türk Lirası ve 6.500 Türk Lirası arasında satılmaktadır.

OnePlus Nord Cep Telefonu

Benzer Tavsiye Önerileri
Redmi Note 9T İncelemeSamsung Galaxy A31 İnceleme

OnePlus Nord Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Şık tasarıma sahip OnePlus Nord hakkında sıkça sorulan soruları sizler için cevapladık.

OnePlus Nord suya dayanıklı mı?

Evet, belirli sertifikalara sahip olan ürün, bu sayede hem suya hem toza dayanıklılık gösteriyor.

OnePlus Nord şarjı ne kadar gidiyor?

Kısa bir süre içerisinde tam şarj kapasitesine ulaşan telefon, normal kullanımlarda iki gün boyunca dayanabiliyor.

OnePlus Nord kaç TL?

Özellikleri sebebiyle sıklıkla tercih edilen telefonlar arasında olan OnePlus Nord, 5000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.