Önder Matlı Kimdir

25. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili olan Önder Matlı, 1972 yılında Karacabey'de doğmuştur. Babasının adı Ömer, annesinin adı Ülviye'dir.
Önder Matlı Kimdir

Önder Matlı’nın Eğitim ve Çalışma Hayatı

Uludağ Üniversitesi İİBF İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra farklı illerde yem ve çeltik işleriyle uğraşan Matlı AŞ'nin Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Karacabey Belediye Meclisi Üyeliğine seçildi. Türkiye Yem Sanayicileri Birliğinin Yönetim Kurulu Üyesi, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği  Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği , Türkiye Genç İşadamları Derneği , Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği ve Karacabey Sanayici ve İşadamları Derneği üyesidir.

 

Önder Matlı’nın Siyasi Hayatı

24. Dönem Bursa Milletvekili seçildi, Danimarka Dostluk Grubu Başkanı, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliği ve Mevsimlik Tarım İşçileri Komisyon sözcülüğünde bulundu.

25. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili olarak yeniden meclise giren Önder Matlı, 26. Dönem seçimlerinde meclise girememiştir. 

Matlı, evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.