Ömür Varol Kimdir

Televizyon ekranlarının renkli sunucusu Ömür Varol, 27 Kasım 1975 tarihinde Bingöl’ün Kığı ilçesinde dünyaya geldi.
Ömür Varol Kimdir

Ömür Varol Biyografisi

Ömür Varol, klasik eğitimini tamamladıktan sonra lisans eğitimini almak için İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV-Sinema Bölümü’ne gitti ve 4 yılın sonunda mezun oldu.

1992 yılında TRT’ye giderek staj yapmaya başladı. Stajı tamamladıktan sonra Kanal 6’ya geçiş yaparak “Bu Sabah” adlı sabah haberleri programında muhabir olarak işe başladı.

Alanında hızlı bir şekilde yükselişe geçen başarılı televizyon sunucusu, 1995 yılında Cem Aydın yönetimindeki Kanal D Haber Merkezi'nde ara haber denetimine getirildi. Kariyerinin dönem noktası olan bu zamanlarda, komik ve kısa haberler yaparak ismini duyurmaya başladı.

Reha Muhtar’ın en önemli programlarından birisi olan ‘’ATEŞ HATTI’’ programına katıldı. 1999 yılında haber müdürü oldu.

ömür varol tv sunucusu

Haber Müdürlüğüne FOX TV kanalında devam etti. Kanalın Amerikalı yöneticisi izlenme oranlarındaki başarılı grafikten etkilenip, "prime time"da program yapmasını talep edince ortaya "Bizden Kaçmaz" adlı programı sunucusu oldu.

Bir dönem ara verdiği televizyon ekranlarına tekrardan 2015 yılında geri döndü ve ATV ekranlarında ‘’ Elin Oğlu ‘’ isimli talk Show programını Sinan Çalışkanoğlu ile sunmaya başladı. 2016 yılında ise bu görevinden ayrıldı. 

Ömür Varol, 1999 yılında Andaç Varol ile evlendi ve bu evlilikten 2 kız çocuğu bulunmaktadır.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.