Ömer Salim Alan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ömer Salim Alan, 1979 yılında Zonguldak da dünyaya gelmiştir. Türk Siyasetçi kimliği ile ön plana çıkan Ömer Salim Alan hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Ömer Salim Alan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ömer Selim Alan Biyografisi

Zonguldak'ta 1979 yılında Dünya'ya gelen Ömer Selim Alan doğup büyüdüğü şehirde üniversite yıllarına kadar yaşamıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Ömer Selim Alan eğitim hayatından sonra iş hayatına atılmış ve birçok sektörde başarılı olmuştur. Birçok STK'da da görev yapan Ömer Selim Alan Zonguldak'ta tanınan bir isimdir. Adalet ve Kalkınma Partisi adına siyasi faaliyetlerde yürüten Ömer Selim Alan partisinin fikirlerinin yayılmasına da büyük katkılar sağlamıştır.

Ömer Selim Alan Biyografisi


Ömer Selim Alan Eğitim Hayatı

Başarılı bir eğitim hayatı olan ve bunun sonucunda iki üniversitenin lisans bölümünden mezun olan Ömer Selim Alan ilk ve orta öğrenimini doğduğu şehir olan Zonguldak'ta tamamlamıştır. Daha sonra Kocaeli üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Aynı zamanda Anadolu üniversitesi sağlık birimleri işletmeciliği bölümünü de bitiren Ömer Selim Alan birçok seminere de eğitimci olarak katılmıştır. Eğitime ve kendini geliştirmeye büyük önem veren Ömer Selim Alan ileri derecede İngilizce konuşabilmektedir.

Ömer Selim Alan Eğitim Hayatı


Ömer Selim Alan İş Hayatı

Eğitimini tamamladıktan sonra sağlık sektöründe görev yapmaya başlayan ve 2005 yılından bu yana Zonguldak Kızılay kan merkezi müdürlüğü görevini başarı ile sürdüren Ömer Selim Alan mesleği dışında da çeşitli STK'larda ve odalarda gönüllü olarak görev yapmaktadır.

Ömer Selim Alan İş Hayatı


Ömer Selim Alan Siyasi Hayatı

Adalet ve Kalkınma Partisinin Zonguldak ilinde genele yayılmasına büyük katkılarda bulunan isimlerden olan Ömer Selim Alan Ömer Selim Alan partisinin Zonguldak teşkilatının en aktif ismidir. Uzun bir süre patisinin Zonguldak başkan yardımcılığını da yapan Ömer Selim Alan partisinin fikirlerinin ve faaliyetlerinin sürdürülmesi için de büyük çaba sarf etmektedir. Ömer Selim Alanın bu çabası partisi tarafından belediye başkanlığına aday gösterilmesi ile ödüllendirilmiştir. 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AKP belediye başkanı adayı olan Ömer Selim Alan büyük bir titizlik ile çalışmalarına başlamıştır.

Ömer Selim Alan Siyasi Hayatı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.