Aynur Aydın’ın Hack’lenmesi Kurgu mu Çıktı?

Ünlü sanatçı Aynur Aydın’ın sosyal medya hesaplarından mahrem fotoğrafları paylaşılmış ve şarkıcı açıklama yaparak hesaplarının hack’lendiğini iddia etmişti. Konuyla alakalı köşe yazarı Ömer Karahan yazdığı yazıda olayın kurgu olduğunu iddia etti.
Aynur Aydın’ın Hack’lenmesi Kurgu mu Çıktı?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük bir olay yaşandı. Çiçeği burnunda sanatçı Aynur Aydın’ın önce Instagram hesabından iki adet mahrem fotoğrafı yayınlandı.

Aynur Aydın


Ardından Twitter hesabından ünlü şarkıcı Edis ile olan konuşmaları yayınlandı. Bunun ardından Aynur Aydın’dan bir açıklama geldi. Aydın açıklamalarında “İyi akşamlar. Az önce fark ettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaşıldı. Şu an Instagram’ı geri aldık Twitter için de uğraşıyoruz. Sizden tek bir ricam var lütfen o fotoğrafları daha fazla yaymayın. Herkese geçmiş olsun. Kusura bakmayın” ifadelerini kullandı.

Aynur Aydın


Bugün ise Günaydın’ın köşe yazarı Ömer Karahan’dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Karahan’a göre bu Aynur Aydın’ın hack olay kurgulanmıştı. Ömer Karahan köşe yazısının o bölümünde şu ifadeleri kullandı “Şimdi gerçekten yazmaktan imtina ettiğim ancak diğerleri tarafından benzerinin yapılmaması adına yazacağım bir single PR örneğini sizlere aktaracağım. Hatta o kadar ileri gideceğim ki, popçumuzu kendi hislerimle konuşturarak durumu örnekleyeceğim. Hazırsanız başlıyorum. Single parçamız 'Düşüne Düşüne' ve popçumuz Aynur Aydın...”

Aynur Aydın


Düşüne Düşüne' adlı yeni singlem çıkıyor, peki ne yapmalıyım? Biraz düşüneyim! 3-4 gün öncesinden bir gündem yakalarsak güzel olur ama müthiş PR çalışması nasıl olmalı? Aa buldum; jet-ski ile Bebek'ten açılayım, köpekbalıkları etrafımı çevirsin.

Aynur Aydın


Ama bu olmaz, bunu yaptılar. O zaman başka bir şey bulmam gerek. Bu sefer buldum, gerçekten parçamın adının hakkını verdim 'Düşüne Düşüne' buldum. Evet ne yapıyorum, müstehcen sayılacak birkaç kare fotoğrafı Instagram adresimde paylaşıyorum. Altını da 'çişle mişle' yorumları ile süsleyip hack'leniyorum.

Aynur Aydın


Bu kadar basit... Akabinde Twitter profilindeki Fiji, Uganda, Kenya robotları üzerine 'aynuraydınhacklendi' hashtag'i açtırıp gündem oluyorum. Bu arada başlığın altına yorum yapan yapay zekaların yazdıklarını da umursamıyorum; maksat gündem olmak. Ee sanırım hâlâ istediğim sesi getiremedim, fotoğraflar mı çok müstehcen değil acaba? Hmm o zaman Edis ile mesajlarımın fotoğrafını koyayım.

Aynur Aydın


Sonuçta onun takipçileri benden daha fazla, 'Aşk meşk' iddiaları ile kendimi trafiğe sokarım. Tamamdır bu iş! Şimdi biraz zaman geçtikten sonra gözümden süzüldüğü sesime yansıyan ama akmayan gözyaşım eşliğinde 'Az önce farkettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaştı, paylaşıldı' demeci ile durumu toparlarım.

Aynur Aydın


Bu arada durumu benim yaptığım o kadar açık ki; kendim bile açıklamamda önce 'paylaşıldı' diyemiyorum dilim sürçüyor, paylaştı' diyorum..." Gerçekten komedi ve acı... Komedi zaten planlanış şekli. Acı olan ise Aynur Aydın adlı popçumuz, bunu yaparken insanları aptal yerine koyup inandırdığını düşünüyor...

Aynur Aydın


Keşke bu ucuz PR'a hiç girmeseydin ve şarkını akışına bıraksaydın. Bu hack değil feyki yaptıktan sonra o şarkı dinlense ne olur, dinlenmese ne olur...” ifadelerini kullandı.

Aynur Aydın

Kaynak: Günaydın/Ömer Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.