Ölüler Geliyor! GOT'un Ürperten Ordusu!

Game of Thrones'un yayınlanan son bölümünde ak gazenler ordusunun duvara yürüyüşü izleyenleri ürpertti. Peki Jon Snow yedi krallığın tüm insanlarına bu ordunun gerçekte var olduğunu kanıtlayabilecek mi?
Ölüler Geliyor! GOT'un Ürperten Ordusu!

Dünyanın hemen her yerinde izlenen taht oyunları yani Game of Thrones'un her bölümü hatta her fragmanı kendi içinde gizli şifreler barındırıyor.

Diziyi takip edenler bunu çok iyi bilirler. 

Dikkat! Spoiler ve gizli şifreler hakkında bilgi içerir....

Game of Thrones'un son bölümünde duvara doğru yürüyen ölüler ordusunu kuzgunları sayesinde izleyen Bran Stark'ın, White Walkers'ı gördüğü sahne izleyenleri oldukça ürpertti.


Bran bu zombi ordusu hakkında üstatları uyarmak için bir kuzgun gönderdi ancak üstatların bu orduya kısa vadede inanmaları çok da mümkün gözükmüyor.

gotgif-007.gif

Son bölümde şüphesiz en ürpertici sahne White Walkers'ın Bran'ın kuzgunlarını fark ettiği sahneydi. Jon Snow ölüler ordusuyla mücade edebilmek için Khaleesi'yi, Tyrion Lannister'ın desteğiyle ikna etmeyi sonunda başardı. Jon duvarın öbür tarafına geçip bir ak gezini yakalamayı kafaya koymuş durumda... Yeni yayınlanan fragmanda Jon Snow'un ölülerle karşı karşıya geldiği gözüküyor.

jonsnowgif.gif

Üstelik bu defa Jon yalnız değil, yanında Tazı ve onun gibi diğer güçlü karakterler de var. Jon Snow eğer başarabilirse bir ak gezen yakalayıp Cersei'ye gönderecek.  Peki ya yedi krallığın tüm insanları birlik olup en büyük düşman olan ölüler ordusunu yok edebilecek mi? Taht oyunlarının yeni yayınlanan son fragmanına da gizli şifreler yüklenmiş durumda. Tazının yeni fragmanda gördüğü dağ Bran'ın orman çocuklarını ilk kez gördüğü dağla birebir aynı. Fragmanda Tazı'nın gördüğü dağ, Bran'ın orman çocuklarıyla karşılaştığı sahnede arkada bulunan dağ ile ne kadar da çok benziyor değil mi? Her saniyesinde şifreler saklı bir dizide sizce bu bir tesadüf müdür?


Sonuç;

Orman çocuklarının artık tamamen yok olduğu düşünülüyordu. Ancak yeni fragmanda Tazı'nın gördüğü dağ, adeta ileriye dönük gizlenmiş bir şifre gibi duruyor.. Geçtiğimiz bölümde de orman çocuklarının mağaralara kazınmış resimlerini Jon Snow Khaleesi'ye göstermişti. Tüm bu işaretler, ölüler ordusuyla yapılan mücadelede orman çocuklarının yeniden rol alabileceğine sizce de işaret etmiyor mu?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.