Oktoberfest Beer & Blood Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in Ekim ayında çıkardığı yapımlardan birisi olan Oktoberfest Beer & Blood hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizin için Oktoberfest Beer & Blood konusunu, izleyici yorumlarını ve bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar...
Oktoberfest Beer & Blood Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Oktoberfest Beer & Blood Dizisi

Dram ve tarih türlerinde bir yapım olan Oktoberfest Beer & Blood yeni çıkan Netflix yapımlarından birisidir. Tarihi dizileri son zamanlarda daha az görmekteydik. Bu yapım sayesinde birazcık da olsa kendimizi tarihin akışına bırakabileceğiz. Tarih türündeki güzel yapımlardan bir tanesi olduğunu düşündüğümüz Oktoberfest Beer & Blood dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Oktoberfest Beer & Blood dizisinin konusunu, oyuncu kadrosunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


Oktoberfest Beer & Blood Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 1 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. Toplam 6 bölüme sahip olan Oktoberfest Beer & Blood dizisi çıkardığı bölümler sayesinde beğenilmiş gözükmektedir.

Oktoberfest Beer & Blood yayın tarihi


2. Gerilim ve dram türlerini bir arada işleyen sayılı yapımlardan birisi olan Oktoberfest Beer & Blood dizisi izleyicileri tarafından beğenilmiştir. Beğenilen dizinin 2. sezonunun olup olmayacağı hakkında ise Netflix tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Oktoberfest Beer & Blood 2. sezon


3. Dizinin evrenini Christian Limmer, Alexis Wittgenstein ve Dark dizisinin yapım ekibinde bulunan Ronny Schalk oluşturmuştur. Yazarlığını ise Stefan Betz, Christian Lex, Michael Proehl ve yakın zamanda çıkan Biohackers dizisinin ekibinde yer alan Niko Schulz-Dornburg isimleri yapmıştır.

Oktoberfest Beer & Blood yazarı


4. Dizinin oyuncu kadrosunda Misel Maticevic, Martina Gedeck, Klaus Steinbacher, Mercedes Müller, Brigitte Hobmeier, Maximilian Brückner, Markus Krojer, Markus Krojer, Christian Lex, Vladimir Burlakov, Josef Hervert ve Sibylle Canonica isimleri bulunmaktadır.

Oktoberfest Beer & Blood oyuncuları


5. Dizi karanlık bir geçmişe sahip olan zengin bir kişinin kendi bira fabrikasıyla yerel Oktoberfest’i mahvetmeye çalışmasını anlatmaktadır. Fakat kızı rakip bir bira fabrikasının varisine âşık olunca işler değişir.

Oktoberfest Beer & Blood konusu


6. Bu durum her iki ailenin de geleceğini tehdit edecek şiddetli bir olaylar zincirini ortaya çıkarır. Hırslı bir bira imalatçısı olan Curt Prank şehrin festivali olan Oktoberfest’e hükmetmek için bir bira çadırı kırma macerasında zalim taktikler kullanır.

Oktoberfest Beer & Blood dizisinin konusu


7. Sürükleyici olay zinciri ve izleyiciyi kendine çeken hikâyesiyle Oktoberfest Beer & Blood dizisi IMDb üzerinden aldığı 6,8’lik puanla iyi bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Bu sayede Oktoberfest Beer & Blood yapımını en iyi yabancı diziler arasında sayabiliriz.

Oktoberfest Beer & Blood imdb


Gerilim Türündeki Oktoberfest Beer & Blood Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Ünlü bira festivali Oktoberfest'in nasıl dünya çapında bir etkinlik hâline geldiğini anlatan Alman yapımı Netflix mini dizisi. F*** N.

👤 Harika bir dönem dizisi olmuş, bir solukta izledik. Senaryonun gerçek olaylardan çıkışı artı bir cazibe katmış “vay anam neler dönmüş” denilen olaylar sarmalını daha bir çekici hale getirmiş. K*** N.

👤 Butik bir festivalin uluslararası bir hal almasını sağlayan vizyonu, hırsı, tutkuyu görmek mümkün. Tabi Netflix dizisi olunca başlarda “nerede la bu eşcinsellik” diyorsunuz ki sizi yanıltmıyor ve konun içine ne hikmetse dahil oluyor. N*** K.

👤 1 Ekim 2020'de Netflix'te yayınlanan 6 bölümlük mini bir alman dizisidir. Dizi iki bira hanedanlığının hikayesini anlatıyor. Genel olarak güzel dizi sıkmıyor, çerez niyetine izlenilebilecek bir dizi. İzlerken bira seviyorsanız insanın içesi geliyor, canı çekiyor. K**** P.

👤 Çok güzel bir dönem dizisi. Kabaca özetlemek gerekirse Münih’teki zengin bira baronlarının kapışmasını anlatıyor. Dizide The Crown tarzı bir klaslık var Mišel Maticevic harika oynamış, döktürmüş yine. Mercedes Müller çok güzel bir hanımmış. Z*** S.

👤 Bir ev biracısı olarak ev biracılarına yapılanı esefle kınıyorum. Hikâye güzel, gerçek olaylardan esinlenme durumundan. Acaba kartellerden hangisi şimdi bira markası olarak hayatta ve dünya çapında merak ettim. Curt Prank'ı bir ben mi Escobar'a benzettim. S*** L.

👤 Bu diziyi beğendim. Bir Kivi olarak, üreticilerin güney deniz adalılarıyla uğraştığını söylemeliyim. Samoalı olmaları gerekiyordu, ama Te Reo Maori ile konuştular ve hatta All Blacks'in yaptığı Haka'lardan bir parça yaptılar. Onun yerine Siva Tau olmalıydı. Yine de diziyi beğendim. C*** V.

👤 Aslında iyi, sunum doğru. Ancak konuşmalar çoğunlukla oldukça düz ve olay örgüsü acımasızca tahmin edilebilir. Ya her şeyi daha akıllıca yazmalısın ya da en azından sahneleri daha iyi kesmelisin. Bunu kontrol altına alırlarsa, olabilir. Değilse, oynatma listesinden ve hafızalardan hızla kaybolur. Utanç verici olurdu çünkü potansiyeli var. T*** E.


Oktoberfest Beer & Blood Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Gerilim ve dram türündeki kaliteli yapımların arasında yer alan Oktoberfest Beer & Blood dizisinde yer alan oyuncuları inceledik. İşte sizin için hazırladığımız Oktoberfest Beer & Blood oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Misel Maticevic - Curt Prank

Dizinin başrol oyuncularından birisi olan Misel Maticevic bir Alman aktördür. Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Alman oyuncu daha önceden Im Angesicht des Verbrechens, Babylon Berlin, In The Shadows ve The King's Surrender yapımlarında yer almıştır. Misel Maticevic bu dizide ise Münih’teki Oktoberfest’i ele geçirmek isteyen bir bira fabrikası sahibi olan Curt Prank’ı canlandırmaktadır.

Oktoberfest Beer & Blood curt


Klaus Steinbacher - Roman Hoflinger

Dizideki önemli oyunculardan birisi olan Klaus Steinbacher bir Alman aktristir. Kariyerinin en iyi bir şekilde devam ettiren yakışıklı oyuncu daha önceden Das Leben Ist Ein Bauernhof, Meine Frau, Ihr Traummann Und Ich, Celebrate Eileen ve Das Boot gibi yapımlarda yer almıştır. Klaus Steinbacher bu dizide ise Münih’teki büyük bira fabrikasının varisi olan Roman Hoflinger karakterini canlandırmaktadır.

Oktoberfest Beer & Blood roman


Mercedes Müller - Clara Prank

Dizideki önemli oyunculardan bir diğeri olan Mercedes Müller bir Alman aktördür. Sinema kariyerinin başında olan güzel oyuncu daha önceden Elveda Berlin, Kein Herz Für Inder, Passagier 23 ve Freud yapımlarında yer almıştır. Mercedes Müller bu dizide ise babası büyük bir bira fabrikasının sahibi olan Clara Prank karakterini canlandırmaktadır.

Oktoberfest Beer & Blood clara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.