Oktay Öztürk Kimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili olan Oktay Öztürk,1951 yılında Kars Sarıkamış'ta doğmuştur. Babasının adı Mevlüt, annesinin adı Leman'dır.
Oktay Öztürk Kimdir

Oktay Öztürk’ün Eğitim ve Çalışma Hayatı

Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik ve Fizik Bölümünü ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra serbest avukatlık yaptı. Aydınlık Türkiye Partisi'nin kurucu üyesi oldu ve Genel Başkanlık görevini üstlendi.

19. Dönemde Erzurum Milletvekili seçildi. Oktay Öztürk,  25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili olarak seçilmiştir.

Öztürk, 4 Kasım 2012 tarihinde yapılan 10. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi olarak seçilmiştir. 21 Mart 2015 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak yeniden seçilmiş ve akabinde yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Başkanlık Divanı üyesi seçilerek Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini aldı.  Öztürk, halen Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. 

Öztürk, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.