Netflix Dram Dizisi: October Faction Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumlar

Netflix’in korku ve dram temalı dizilerinde biri olan October Faction hakkında detaylı inceleme yaptık. İşte October Faction dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, izleyici yorumları ve dizi hakkında tüm merak edilenler...
Netflix Dram Dizisi: October Faction Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumlar

Netflix Orjinal Yapımı October Faction Dizisi Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

Doğaüstü olay türünde çekilen October Faction dizisi, 1 sezonluk 10 bölümüyle 2020 yılının başında Netflix'te yayın hayatına başlamıştı. Dram ve korku temalarının işlendiği October Faction dizisi Steve Niles ve Damien Worm'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Bu inceleme dizi içeriğimizde son çıkan netflix dizileri arasına giren ve canavar avcısı bir çiftin mücadelelerini konu alan October Faction dizisi hakkın tüm merak edilenleri araştırdık. 23 Ocak 2020 tarihinde Netflix'te izleyiciyle buluşan October Faction izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve dizi incelemesi...

  • Yapım Yılı: 2020 
  • IMDb Puanı: 6,1
  • Ortalama Bölüm Süresi: 40 Dakika
  • Sezon: 1. Sezon
  • Dizi Türü: Dram, Korku
  • Yapımcıları: Steve Niles, Damien Worm
  • Yönetmeni: Damian Kindler
  • October Faction İzle: Netflix

1. Dram ve korku dizilerine yeni bir soluk getiren October Faction doğaüstü konusuyla izleyicinin dikkatini çekmektedir. İlk olarak 23 Ocak 2020 tarihinde Netflix'te yayın hayatına başlayan dizi, bazı sahnelerinden dolayı yalnızca 18 yaş ve üstü kullanıcıların izlemesine uygundur.

October Faction Dizisi


2. Avustralyalı yapımcı Damian Kindler tarafından oluşturulan October Faction dizisi, Batman: Gotham County Line, 30 Gün Gecesi, Simon Dark ve Criminal Macabre gibi eserleriyle tanınan Amerikalı yazar Steve Niles ve Damien Worm'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

October Faction Dizisi


3. Netflix orjinal yapımı October Faction dizisinin oyuncu kadrosunda Tamara Taylor, J. C. MacKenzie, Aurora Burghart, Gabriel Darku, Maxim Roy, Stephen McHattie, Megan Follow ve Wendy Creson rol almaktadır. Dizinin başrolünde Tamamara Taylor ve JC Mackenzie, dünyayı dolaşıp duran canavar avcıları Fred ve Deloris karakterlerini canlandırıyor.

October Faction Dizisi


4. Stece Niles ve Damien Worm'un aynı isimli çizgi romanından uyarlanan October Faction dizisinin konusu, canavar avcısı bir çiftin onlarla olan mücadelesini anlatmaktadır.

October Faction Dizisi


5. Fred Allen (J. C. MacKenzie) ve Deloris Allen (Tamara Taylor), Presidio adlı gizli bir organizasyonda ajanlık yapmaktadır. Canavarları avlamayı amaç edinen bu ikili, uluslararası alanda çalışmalarını sürdürmekte olan bu organizasyonun büyük bir parçası olacaktır.

October Faction Dizisi


6. Dünyanın birçok farklı noktasında görev yapan Allen çiftinin Viv (Aurora Burghart) ve Geoff (Gabriel Darku) adında iki çocuğu bulunmaktadır. Ailenin son görev yeri olan Osoka'da hiçte tahmin etmeyecekleri korkunç gerçekle karşılaşırlar.

October Faction Dizisi


7. Fred Allen (J. C. MacKenzie), babası Samuel'in (Stephen McHattie) ölüm haberini almasının ardından yeniden New York'a dönmek zorunda kalacaktır. Allen çifti çocuklarını da yanına alarak artık burada bir hayat kurmak zorundadır.

October Faction Dizisi


8. Gizli bir örgütte ajan olarak görev yapan Fred ve Deloris ikilisi, artık yeni yaşamlarında eski kimliklerini saklamak zorunda kalacaklardır ancak kahramanlarımız yeni küçük kasaba ortamının hiçte normal olmadığını anlayacaktır.

October Faction Dizisi


October Faction Dizisi İzleyici Yorumları

Amerikan doğaüstü drama dizisi October Faction hakkında film sitelerinde ve form sayfalarında izleyiciler tarafından yapılmış olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. Kendiyle aynı adı taşıyan bir çizgi romanı konu eden October Faction dizisi hakkında izleyicilerin genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan October Faction izleyici yorumları..

İzleyici 1

Güzel başlayan, zenci gay karakterin görülmesiyle kapatılıp tarihin tozlu sayfalarına gönderilen, başarılı bir netflix dizisi.

İzleyici 2

Steve niles tarafından 2015 yılında yazılan "the october faction" adındaki kitabın dizisi. dizi başta çok iyi gidiyordu baya alıştım sistemin işleyişine ama sonlara doğru sanki diziyi 1 sezonda bitirmek istercesine hızlandırdılar hikayeyi. netflix'in klasik düşük bütçeli dizilerinden biri olduğunu maalesef 9. bölümde anladım.

İzleyici 3

October Faction dizisinde gay karakter olmazsa yayına giremeyecek hastalığından müzdarip bir başka netfilix dizisi. halbuse supernatural biterken de iş görebilecek gibi duruyor. vampirli, avcılı falan komikli de birazcık.

İzleyici 4

Bence mükemmel bir dizi. Kimisi beğenmemiş falan ama bana sorarsanız son derece başarılı ve güzel. Zaten çizgi romandan uyarlanan bir dizi. 

İzleyici 5

Yüzyıllardır faliyetlerini gizli gizli yürüten bir canavar avcısı kurumu nasıl oluyor da bu kadar yozlaşabiliyor? hadi yozlaşıyor diyelim nasıl 2-3 tane sıradan adama karşı kaybediyor? kaybediyor diyelim, peki neden sıradan bir işi halletmek için bu kurumun başındaki insan geliyor? geldi diyelim, neden neden bu kadın bu kadar korumasız? aldığınız mahkum elinin tersiyle 10 tane ajanını öldürüyor, eline kelepçe takıp arabanın arkasına koymuşsun. yeri gelince tek bir presedio ajanının 10 warlock öldürdüğü, başka bir sahnede tek warlockun tüm diziyi silip süpürdüğü aptal bir diziydi. ama çok geç izledik artık.

İzleyici 6

dizi bitti, dizikolik olan ben "ben bunu niye izledim diye" kendime sordum. sonuç olarak dizikolik değilseniz değerli zamanınızı bu diziye harcamayın. Sıradan netflix kalitesinin bile altında bir yapım olmuş. kendileri de farkında sanırım 2. sezon olmasın diye konuyu 10 bölümde bitirmişler. Dizide aklımda kalan tek sahne warlock karakterinin zamanı durdurup salınması oldu.


October Faction Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizi

Netflix'te yayınlanan ve 2020 yılı yapımlı en yeni diziler arasında yer alan October Faction dizisi başrol oyuncuları ve karakter analizi..

Tamara Taylor / Deloris Allen

October Faction Dizisi

Kanadalı oyuncu Tamara Taylor, daha önce yayınlanan suç-drama dizisi Bones'daki Dr. Camille Saroyan rolüyle tanınmaktadır. Bu kezde October Faction dizisinda karşımıza çıkan güzel oyuncu, "Presidio" olarak bilinen gizli bir örgütün parçası olan doğaüstü bir avcıdır. Tamara Taylor dizide "Deloris Allen" karakterini canlandırıyor.


J.C MacKenzie / Fred Allen 

October Faction Dizisi

October Faction dizisinde "Fred Allen" karakterine hayav veren J.C. MacKenzie, aynı zamanda Deloris'in kocası ve "Presidio" olarak bilinen gizli bir örgütün parçası olan doğaüstü bir avcıdır. Ünlü aktör en iyi HBO serisi Vinyl ve Reagan, Dark Angel, Köstebek, Göklerin Hakimi gibi yapımlarda başrol oynamıştır.

Önerilen İçerik; The 100 Dizi İncelemesi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum