Nursel Reyhanlıoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili olan Nursel Reyhanlıoğlu, 1968 yılında Kahramanmaraş’da doğmuştur. Bu içeriğimizde Nursel Reyhanlıoğlu hakkında bilmek isteyeceklerinizi derledik.
Nursel Reyhanlıoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Nursel Reyhanlıoğlu Biyografisi

Nursel Reyhanlıoğlu, 3 Mart 1968 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. AK Parti kuruluşundan itibaren aktif görev alarak, Kahramanmaraş il Kadın Kolları Başkanlığı yaptı. 26. dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili seçildi. Nursel Reyhanlıoğlu, orta düzeyde İngilizce bilmektedir ve evli iki çocuk annesidir. 

nursel-reyhanlioglu-biyografisi.JPG


Nursel Reyhanlıoğlu’nun Eğitim ve Çalışma Hayatı

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezun olduktan sonra serbest Eczacı olarak iş hayatına atılmıştır. AK Parti Kuruluşundan itibaren aktif olarak görev alan Reyhanlıoğlu, AK Parti il Kadın Kolları kurulmasından 2009 yılına kadar Yönetim ve Yürütme Kurulunda çeşitli görevler almıştır. 2009-2015 Yılları arasında ise Kahramanmaraş il Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Nursel Reyhanlıoğlu, 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili olarak meclise girmiştir.

nursel-reyhanlioglu’nun-egitim-ve-calisma-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Kurucu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.