2019 Yılbaşı Programı NG Sapanca Wellness & Convention Nükhet Duru Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Nükhet Duru NG Sapanca Wellness & Convention ’de sahne alacak. İşte, Nükhet Duru’nun 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı NG Sapanca Wellness & Convention Nükhet Duru Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019 girerken yılbaşında nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak Sakarya’da herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında" NG Sapanca Wellness & Convention " yer aldı. Bu sene de Nükhet Duru’nun sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi eminiz ki yine çok eğlenceli anlara sahne olacak.

Nükhet Duru’nun 2019 Yılbaşı gecesinde NG Sapanca Wellness & Convention’da sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte NG Sapanca Wellness & Convention yılbaşı programı hakkında detaylar…

NG Sapanca Wellness & Convention 2019 Yılbaşı Programı

NG Sapanca Wellness & Convention bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Nükhet Duru’nun dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.


NG Sapanca Wellness & Convention Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Tepebaşı Mahallesi, Şht. Cevdet Koç Cd., 54600 Sapanca/Sakarya

Telefon: (0264) 242 56 00


Nükhet Duru NG Sapanca Wellness & Convention Bilet Fiyatları

Organizasyonun fiyatları hakkında detaylı bilgiyi, Otel’in müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.