Nude Ne Demek, Nude Atmak Nedir?

Nude atmak, send nudes, nude ne demek? İçeriğimizde nude kelimesiyle ilgili tüm merak edilen başlıkların cevaplarını bulabilirsiniz. İşte nude kelimesinin anlamı;
Nude Ne Demek, Nude Atmak Nedir?

Nude Nedir?

Sosyal medya üzerinde kullanılan nude kelimesi İngilizce'den dilimize geçmiştir. Nude kelimesi, çıplaklık, çıplak insan vücudu anlamına gelmektedir. 

Nude Ne Demek


Instagram, Twitter, Whatsapp, Tiktok Nude At Ne Demek?

Eğer Whatsapp, Tiktok, Twitter, Instagram gibi platformlarda "bana nude at, nude atar mısın, nude atsana, send nude" gibi sözcüklerin size mesaj olarak gönderildiğini gördüyseniz, karşınızdaki kişi vücudunuzun herhangi bir yerini çıplak olarak göndermenizi istiyordur. 


Nude Fotoğraf Nedir?

Nude fotoğraf, çıplak gönderilen görsel anlamına gelmektedir. Erkeklerde genital bölge veya vücut, kadınlarda ise hem göğüs, hem de genital bölge nude fotoğraflarında kullanılan bölgelerdir.

Nude Ne Demek


Nude Atmak Ne Demek?

Nude atmak, karşınızdaki kişiye çıplak fotoğraf göndermeniz demektir. Eğer karşınızdaki kişi size çıplak fotoğraf attıysa bu eylemin adı nude atmaktır. Kadın veya erkeğin çıplak bir biçimde cinsel organlarını görsel yoluyla paylaşmasına nude atmak denir.


Nude Nasıl Okunur?

Nude kelimesi İngilizce'den dilimize geçtiği için okunması zordur. Çoğu kişi görüldüğü gibi "nude" şeklinde okur fakat bu yanlıştır. Nude kelimesinin doğru okunuşu "nuud" şeklindedir. Eğer sesli mesajla karşınızdaki kişinin size çıplak fotoğraf göndermesini istiyorsanız "bana nuud atar mısın?" şeklinde söylemeniz gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum