Novenka İnşaat Kocaeli Noven City Life Projesi ve Fiyat Listesi

Noven City Life, Novenka İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Novenka İnşaat Kocaeli Noven City Life Projesi ve Fiyat Listesi

" Novenka İnşaat "ın Kocaeli’de inşa ettiği " Noven City Life " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alan üzerine yükselen Noven City Life projesinde 10 konut bulunuyor. Proje, özellikleri bakımından çevresinde dikkat çekiyor. Noven City Life projesinde dairelerin tamamında akıllı ev sistemi bulunuyor. Bu sayede projede evlere cep telefonu ile dışarıdan kontrol edilebiliyor ve çeşitli değişiklikler yapılabiliyor. Sosyal donatı olarak ise çocuk oyun alanlarının bulunduğu projede açık otopark hizmeti de sunuluyor. 7/24 güvenliğin bulunduğu Noven City Life projesinin en önemli ve gözde özelliği ise bahçe dublekslerinin bile deniz manzarasına hakim olması.

Hemen teslim durumunda olan Noven City Life projesinde konut sahibi olacakların dairelerinden yüzde 15 oranında prim sağlayacağı öngörülüyor. Kira gelirlerinin 1.500 TL ile 1.700 TL arasında değişiklik göstermesi beklenen projenin satışları devam ediyor.

Noven City Life projesinde 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Noven City Life Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Noven City Life projesinde " 3+1 " daire seçeneği bulunuyor.

3+1 Daireler; " 165 ve 205 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 425.000 TL " olarak belirlenmiş.


Noven City Life Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Noven City Life projesinde konutlar banka kredisine uygun durumda.


Noven City Life Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Damlar Mah., Hacı Halil Serim Sok. No:97, 41245 Başiskele/Kocaeli

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.