NorthGard Hileleri | Sınırsız Yiyecek, Nüfus, Altın, Ahşap

NorthGard oyununda hile yapmanın en kolay yolunu sizlere detaylı bir şekilde aktardık. Yazımızı okuyarak siz de NorthGard oyununda hile yapabilirsiniz.
NorthGard Hileleri | Sınırsız Yiyecek, Nüfus, Altın, Ahşap

Vikingler yıllar süren keşiflerinin ardından gizem, tehlike ve zenginliklerle dolu yeni topraklar keşfetti. Vikinglerin keşfetmiş olduğu toprakların adı NorthGard. En cesur İskandinavlar olarak bilinen Vikingler bu yeni toprakları keşfetmek ve fethetmek için yelken açtı.

NorthGard’ı ele geçirmek için arazide gezinen vahşi kurtlarla ve zombi savaşçılarla savaşmalı, devlerle dost olmalı ya da mağlup etmeli, kuzeyin görüp görebileceği en sert kışlara dayanmaları gerekiyor.

NorthGard oyununda yerleşim yeri kurun. Kaynakları dikkatlice yöneterek sert kışlara ve hırçın düşmanlara karşı direnin. Vikingleri çeşitli görevlere atayın. Farklı zaferlere ulaşın, arkadaşlarınıza ya da yapay zekaya karşı savaşın. Tüm bunları yaparken size yardımcı olacak hilelerin hepsini derledik.

NorthGard Hile Nasıl Yapılır?

NorthGard oyununda hile yapmak istiyorsanız bir hile programı indirmelisiniz. Tarayıcınızın arama kısmına “NorthGard Trainer” veya “NorthGard Hack” yazın ve aratın. Size uygun olan istediğiniz bir hile programını indirin, masaüstüne yapıştırın. Programın dosyalarını oyunun kurulu olduğu yere atmanız gerekecek.

Oyunu Steam üzerinden satın alan kullanıcılar için bir yol vardır. Steam’i açın, Kütüphane’ye girin. Buradan NorthGard’ı bulun ve sağ tıklayın. Özellikler diyin, Yerel Dosyalar’dan Göz At seçeneğine giriş yapın ve karşınıza çıkan pencereye hile programını atın.

Steam üzerinden satın almayan kullanıcılar ise masaüstünde bulunan NorthGard simgesine sağ tıklayarak ve dosya konumunu aç diyerek kolayca oyunun kurulu olduğu yeri bulabilir. Daha sonrasında hile programını buraya atarak hileli oyunun keyfini çıkartabilir.

Bu hileyi yapmadan önce virüs programını devredışı bıraktığınızdan emin olun. Aksi taktirde bilgisayarınızı açıp kapatırsanız hile programı virüs programı tarafından silinecektir. Aslında hile programları zararlı yazılım içermez fakat oyunda değişikliğe neden olduğu için virüs programları tarafından zararlı yazılım olarak algılanabilme ihtimali vardır.

NorthGard Hileleri

Aşağıda bulunan hileleri yapmak için bir hile programına ihtiyacınız vardır. Bu hileler indirdiğiniz programın özellikleridir. Kısayolları kullanarak oyunda dilediğiniz gibi hile yapabilir, rakiplerinizden öne geçebilir ve NorthGard’ı tamamen fethedebilirsiniz. Bu hileleri etkinleştirmek için oyundayken F1 tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

  • Numpad 4: Sınırsız Nüfus / Savaş Bandı / İzciler
  • Numpad 8: Max Fame
  • Numpad 1: Yiyecek Ekle
  • Numpad 5: Anında Yeni Köylüler
  • Numpad 7: Mega Taş ve Demir
  • Numpad 3: Ahşap Ekle
  • Numpad 2: Altın ekle
  • Numpad 6: Mega Lore
  • Numpad 9: Faction Renk Numarası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.