Niyazi Paksoy Kimdir? & Hakkında Bilgi

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olarak Niyazi Paksoy hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Niyazi Paksoy'un biyografisi!
Niyazi Paksoy Kimdir? & Hakkında Bilgi

Niyazi Paksoy Biyografisi

Seçimler yaklaşırken partiler hızlı bir şekilde seçim yarışlarını sürdürüyorlar. Partiler, meclis adaylarını açıklarken bir yandan da belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyorlar. Özellikle Büyük Şehirlerde iddialı adaylarını halka tanıtan ve isimlerini açıklayan parti yönetimleri yerel seçimlerde başarı sağlamak için çaba gösteriyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olarak Niyazi Paksoy adını açıkladı. Yerel seçimlerden başarıyla çıkmayı garantilemek isteyen MHPli Avukat Niyazi Paksoy adını duyurarak güven toplamayı başardı. İstanbul gibi kalabalık bir metropol şehrinde güvenilir bir isimle yola çıkmak en doğru harekettir.


Avukat Olması Güven Veriyor

Milletvekili adaylığına layık görülen Niyazi Paksoy'un tanınmış ve başarılı bir avukat olması kendisine duyulan güveni artırıyor. Ülkesini seven ve bütünlüğü korumak için var gücüyle çalışan bir avukat olarak çıktığı yolda milletvekili olarak çok daha ileriye yürümek ve başarılı işler yapmak amacındadır.


İstanbul İçin Ve Türkiye İçin Hep Daha İyisi

MHP genel kurulu ile birlikte çok işler yapmayı planlayan Paksoy, İstanbul'un ve Türkiye'nin geleceği için çok güzel planlar yapıyor. Genel olarak ülkeye hizmet etmek için elinde bulunan tüm imkanlardan faydalanacağını ve hep daha ileriye yürüyeceğine dair güven veriyor. Yerel seçimlerden başarıyla çıktıktan sonra İstanbul için en iyisini yapacağını söylüyor.


Merkez Disiplin Kurulunda

Niyazi Paksoy, Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanı olduğu Milliyetçi Hareket Partisinde merkez disiplin kuruluna seçildi. Yapılan seçimle 9 kişilik merkez disiplin kurulu üyeleri seçildi Niyazi Paksoy da bu isimler arasında yer alıyor. Üyeler arasında; Muhammet Tekin, Halil Öztürk, Kürşat Türker Ercan, Duygu Kurban Gözüoğlu, Hami Korkmazlı, Mehmet Azar, Gencer Özdemir, Fevzi Fırat Gözüyeşil isimleri yer alıyor. Heyecanla beklenen yerel seçimlere MHP çok iddialı giriyor.

Önerilen İçerik;

 MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.