'Nişanlımdan Ayrılıp Ablasıyla Evlenebilir miyim?'

Ramazan boyunca Sultanahmet Meydanı'nda vatandaşların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu yine sıra dışı bir soruyla karşı karşıya kaldı.
'Nişanlımdan Ayrılıp Ablasıyla Evlenebilir miyim?'

 

ATV ekranlarında Ramazan boyunca iftar ve sahur programında izleyici ile bir araya gelen Nihat Hatipoğlu'na birbirinden ilginç sorular sorulmaya devam ediyor.

Bir izleyicinin "Evlenmek üzere olduğum kadından ayrılıp ablasıyla evlenebilir miyim?" şeklindeki sorusu Nihat Hatipoğlu'nu sinirlendirdi.

"ABLASIYLA EVLENEBİLİR MİYİM?"

Dün yayınlanan sahur programında meydanda bulunan izleyicilerden biri söz alarak Hatipoğlu'na "Evlenmek üzere olduğum kadından ayrılıp ablasıyla evlenebilir miyim?" şeklinde bir soru sordu. Bu soru karşısında bir hayli sinirlenen Hatipoğlu'nun cevabı;

"İKİ BACI BİRBİRİNE DÜŞMAN OLUR"

Bu soru karşısında bir hayli sinirlendiği gözlenen Hatipoğlu, "Çok çirkin olur. Ailenin tesanüdünü bozar, ailenin dengesini bozar, ailedeki güveni sarsar ve iki bacı birbirine düşman olur. Bizim örf ve adetlerimize de aykırıdır." ifadelerini kullandı.

NeOldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.