Rüya Gibi Bir Tatil İçin Nevşehir'in En İyi 18 Oteli

Masal gibi bir şehir olan Nevşehir'de keyifli ve konforlu bir tatil için konaklayabileceğiniz en iyi otelleri liste haline getirdik.
Rüya Gibi Bir Tatil İçin Nevşehir'in En İyi 18 Oteli

Masallar şehri Nevşehir'de tatil yapmak için otel bakınıyorsanız eğer bu içeriğimiz tam da size göre! Nevşehir'in en iyi otellerini liste haline getirdiğimiz bu içeriğimiz, konforlu, lüks ve hijyenik otelleri barındırıyor.

Boğaz Manzaralı En İyi Oteller Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Kayakapi Premium CavesÜrgüp10/10
2Carus Cappadocia Hotelİsali Gaferli Avcila10/9.9
3Ariana Sustainable Luxury LodgeTekelli10/9.9
4Museum HotelTekelli10/10
5Cappadocia Cave ResortTekelli10/9.9
6Argos in CappadociaAşağı10/9.9
7Sultan Cave SuitesAydınlı10/9.8
8Sacred HouseÜrgüp10/9.9
9AJWA CappadociaÜrgüp10/9.9
10Mithra Cave HotelGöreme10/9.9
11Exedra Hotel CappadociaÜrgüp10/9.9
12Eyes Of Cappadocia Cave HotelUçhisar10/9.9
13Dere Suites CappadociaÜrgüp10/9.9
14Millstone Cave SuitesUçhisar10/9.8
15Cappadocia Caves HotelGöreme10/9.9
16Divan Cave House HotelGöreme10/9.8
17Kapadokya Hill Hotel & SpaAfetevleri10/9.9
18Oread Cave SuitesÜrgüp10/9.9

Nevşehir'in En İyi 18 Oteli

İşte Nevşehir'de konaklayabileceğiniz en iyi oteller...

1. Kayakapi Premium Caves - Cappadocia

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Ödül
Konfor
Havuz

Amerika'da yayın yapan seyahat sitesi tarafından Dünya'nın en lüks oteli olarak seçilen Kayakapi Premium Caves, Nevşehir'in 5 yıldızlı otelleri arasında yer alıyor. Lüksü ve konforu bir arada sunan bu otel, Kapadokya'nın otantik havasını da hissetmenizi sağlıyor. Sıcak hava balonlarını izleyerek yüzme deneyimi sunan havuzuyla da beğeni toplayan otel, şehir mrkezine ücretsiz servis sunmasıyla da misafirlerinin gönlünü çalıyor.

Telefon(0384) 341 88 77
AdresKayakapı, Kuşçular Sokak No:43, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Kayakapı otele ilk gelişimizdi. Temizlikten ,ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldık.Herseyiyle mükemmel bir oteldi.Hersey için teşekkür ederiz.

? Otele 4. Gelişimiz. Her sene geldiğimizde çok güzel ayrılıyoruz. Odalar ve atmosfer çok güzel. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Biz bölge olarak ürgüp’ü seviyoruz o nedenle konum olarak da güzel ve heryere ulaşımı gayet kolay.

2. Carus Cappadocia Hotel

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Rehber
Kapalı Havuz

Nevşehir'in en iyi otelleri arasında olan Carus Cappadocia Hotel, otantikliği ve modernliği bir arada harmanlayarak şık bir dekorasyon sunuyor. Konforlu odalarıyla giden herkesten beğeni toplayan bu otel, kayaların içinde yer alan kapalı havuzuyla rüyada gibi hissettiriyor. Kendinizi özel hissetmenizi sağlamak için elinden gelen her şeyi yapan bu otel, günlük rehberli gezi turları düzenleyerek bölgeyi daha kolay gezebilmenizi sağlıyor.

Telefon(0384) 271 27 11
Adresİsali Gaferli Avcilar Mahallesi, Manav Sk. D:No:2, 50180 Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Ambiyans şahane , kaliteli hizmet ve efsane mutfağı ile tam bir şölen yaşadık. Fiyat performansı çok iyi ?? Kesinlikle tercih edilmeli

? Tertemiz bir otel, kapadokyada gidilebilecek en iyi yerlerden birisi olabilir. Gezdikten sonra da otelimize dönelim diyebildiğimiz nadir yerlerden biri oldu.

3. Ariana Sustainable Luxury Lodge

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Aktivite

Nevşehir'in en lüks oteli olan Ariana Sustainable Luxury Lodge, ferah ve modern tasarıma sahip odalarıyla gelen herkesin beğenisini kazanıyor. Sessiz ve sakin bir şekilde tatil yapmak isteyenler için ideal olan bu otel, restoran bölümüyle de beğeni topluyor. Ayrıca safari turlarından at binmeye, sıcak hava balonu turundan gezi turuna kadar birçok hizmet sunan bu otel, isteğiniz üzerine sizi havaalanından gelip alıyor.

Telefon(0384) 219 22 23
AdresTekelli, Tekelli Kümesi No:8, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Tesla araçlar için yavaş da olsa şarj imkanı sunmaları ayrıca mutlu etti. Çalışanlar çok ilgili ve kibardı teşekkür ediyoruz.

? Otel, bölgede bulunan diğer otellerden ayrı bir çizgide hizmet veriyor. Son derece güler yüzlü şekilde karşılama ve uğurlama yapıldı. Odalar çok temiz ve şık.

4. Museum Hotel - Luxury Cave Hotel Cappadocia

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Hizmet Kalitesi
Isıtmalı Havuzu

Nevşehir'de en çok tercih edilen ve en iyi oteller arasında olan Museum Hotel, birçok ödüle sahip. Bölgenin en lüks odalarını sunan bu otel, konforundan ödün vermeyenlerin beğenisini kazanıyor. İmperial pool suites odasıyla dikkatleri üzerine çeken bu otel, odada hamam, jakuzi, havuz, sauna ve masaj odasıyla lüks alanlar barındırıyor. Isıtmalı havuzuyla yılın her ayı sıcak hava balonlarını izleyerek keyif yapmanızı sağlayan otel, balayı için Nevşehir'e gelmek isteyenlerin de tercihi oluyor.

Telefon(0384) 219 22 20
AdresTekeli mah. Eski, Göreme Cd. No.1, 50240 Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Her şey çok güzeldi, çalışanların hepsi çok ilgiliydi ,odaları temiz herkes güler yüzlü kesinlikle öneriyorum.

? Tamamen misafirlerinin rahatlığına odaklanmış bir otel. Konum ve fiziksel özellikleri mükemmel. Ürgüp'ten havalanan balonları izleme imkanınız var. Bahçesindeki ısıtmalı antik havuza kış aylarında bile girebiliyorsunuz.

5. Cappadocia Cave Resort

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
SPA Hizmeti
Manzara

Kızıl vadi manzarasıyla büyüleyen Cappadocia Cave Resort, bin yıllık mağara ve kayalara oyulmuş odalarıyla oldukça fantastik bir konaklama sunuyor. 52 Superior, 30 Deluxe, 26 Deluxe süit, 9 Senior süit, 3 Queen Suit, 1 Padişah süit ile hizmet veren bu otel, manzaralı kapalı havuzuyla yaz kış yüzme keyfi sunuyor. Ayrıca hamam, sauna, saman odası, tuz odası, buhar odası, fitness, masaj ve cilt bakımı gibi hizmetleriyle de beğeni toplayan otel, bünyesinde 2 farklı restoran barındırıyor.

Telefon(0384) 219 31 94
AdresTekelli mah. göreme cad. divanlı sok, D:no:83, 50240 Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Arkadaşlarımla gittiğim Kapadokya tatilimde ikinci kez konakladığım muhteşem otel. Daha önce de Amerikalı arkadaşlarımla kalmıştım. Konumu, manzarası, personeli gerçekten muhteşem.

? Gerek konumu gerek temizliği gerekse manzarası Kapadokya ya yakışan bir otel tekrar gelirsem gene tercih edeceğim bir otel. Çalışanları güler yüzlü ve yardım sever.

6. Argos in Cappadocia

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Evcil Hayvan Dostu
Manzara

Balayı yapmak isteyenlerin, yılbaşını Kapadokya'da kutlamak isteyenlerin ve konforlu bir tatil isteyenlerin tercih ettiği Argos in Cappadocia, lüks hizmetleriyle beğeni topluyor. 51 odaya sahip olan bu otel, odalardan sunduğu Güvercinlik Vadisi, Erciyes Dağı ve peribacaları manzarasıyla beğeni topluyor. Ayrıca evcil hayvan ve çocuk dostu olan bu otel, güler yüzlü çalışanlarıyla ön plana çıkıyor.

Telefon(0384) 219 31 30
AdresAşağı, Kayabaş Sk. No:23, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Otelin konumu çok güzel, odalar harika. Sabah kahvaltısı gayet başarılı. Akşam yemeği keyifliydi, güzel şaraplar bulabilirisiniz. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili.

? Her konak yerlerini kendi doğası içerisinde değerlendirmek lazım. Mekansal şartlar izin verdiği sürece kaliteli hizmet sunabiliyorsunuz. Burası Kapadokyanın en güzel, özel otellerinden.

7. Sultan Cave Suites

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Hamam
Konfor

Kapadokya'da sıcak hava balonlarını seyretmek için en iyi mekanlar arasında yer alan Sultan Cave Suites, birçok turistin Nevşehir'de konaklamak için tercih ettiği oteller arasında bulunuyor. Suit odalarda yer alan manzaralı jakuzileri ve şömineleriyle de oldukça keyifli bir ortam sunan bu otel, taş oda olmasıyla da bölgenin ruhunu hissetmenizi sağlıyor. Dünya'nın tek mağara hamamına sahip olan bu otel, açık alanda bulunan havuzuyla da beğeniliyor.

Telefon(0384) 271 30 23
AdresAydınlı Mah, Cappadocia Nevşehir TR, Çakmaklı Sk. No:40, 50180

Google Müşteri Yorumları

? Sanırım göreme civarında kalabileceğiniz En güzel otel. Reception oldukça güleryüzlü ve ilgili . Güzel fotoğraflarınız olsun istiyorsanız bu otelin manzarası tam size göre.

? Çok güzeldi her şey yaptığımız tatildende çok keyif aldık.

8. Sacred House

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Konfor
Hizmet Kalitesi

Nevşehir'in en farklı dekorasyonuna sahip otelleri arasında bulunan Sacred House, kendinizi bir masalın içinde gibi hissetmenizi sağlıyor. Her bir odasını konforlu bir şekilde sunan bu otel, şövalye odasında Truva filmi için özel tasarlanan yatak örtüsüyle herkes tarafından ilgi görüyor. Alışılmışın dışında hamam tasarımıyla da dikkat çeken bu otel, farklı isimlendirmelerle de dikkat çekiyor.

Telefon(0384) 341 44 22
AdresDutlucamii, Barbaros Hayrettin Sk. No:25, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Annemle geçirdiğimiz tatilde mükemmel bir deneyim yaşadığımı söylemeden edemeyeceğim. Öncelikle bu otelin mimarisini gerçekleştiren kişiyi tebrik ederim .

? Kapadokya’nın çeşitli bölgelerinde, çok farklı oteller deneyimleme fırsatım olmuştu. Sacred house yaşattığı tecrübe ile hepsinden ayrıldı. A’dan Z’ye her şey çok ince düşünülmüştü.

9. AJWA Cappadocia

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Aktivite

3 farklı binada lüks tasarım odaları ve mağara suitleriyle dikkat çeken AJWA Cappadocia, Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden esinlenen dekorasyonuyla kendinizi sarayda gibi hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca safari turu, sıcak hava balon turu, bisiklet turu, çömlekçilik deneyimi ve gezi turu hizmeti veren bu otel, Azerbaycan mutfağının ağırlıklı olduğu restoranıyla da lezzet şöleni sunuyor.

Telefon(0384) 352 12 12
AdresYeni Mahalle, Ürgüp Cd. No:13, 50420 Mustafapaşa/Ürgüp/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Yıldönümümüz için geldiğimiz Kapadokya ziyaretimiz sayelerinde huzur içinde geçti. İçerinin dekorasyonu, temizliği, tüketim malzemelerinin kalitesi, herkesin güleryüzü, içerideki kuş sesleri, hangi birinden bahsetsem diğeri eksik kalacak.

? 3 günlüğüne rezervasyon yapmıştık, 3 aylık bebeğimizle oradaydık ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadık, tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

10. Mithra Cave Hotel

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Hizmet Kalitesi

Mağara odalarıyla dikkatleri üzerine çeken bu otel, Nevşehir'de konaklayabileceğiniz en iyi oteller arasında yer alıyor. Balayı paketlerinden romantik hafta sonu paketlerine göre oldukça farklı fırsatlar sunan bu otel, manzarasıyla da gelen herkesin memnun ayrılmasını sağlıyor.

Telefon(0384) 271 22 95
AdresAydınlı Mahallesi Akgül Sokak No:10 Göreme Kasabası, 50180 Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Göreme Mithra Cave Otel anlatılmaz yaşanır mükemmel bir ambiyans var.

? Biz çok memnun kaldık. Otel çalışanları güler yüzlü ve çok misafirperverdiler. Otel temiz ve sıcaktı. Bir kez daha gelsem yine aynı oteli tercih ederim.

11. Exedra Hotel Cappadocia

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Konfor
SPA Hizmeti

Nevşehir Kapadokya'nın en popüler yeri olan Ortahisar'da bulunan Exedra Hotel Cappadocia, sunduğu eşsiz manzarasıyla misafirlerinin büyülüyor. Doğal mağara suitlerine sahip olan bu otel; hamam, buhar odası, sauna, jakuzi ve masaj odalarıyla ruhen ve bedenen dinlenmenizi sağlıyor.

Telefon(0384) 343 24 25
AdresEski Mahallesi, Hac Telgraf Cd. 3/1, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Kızımla beraber kaldığımız bir oteldi harika bir atmosfer güler yüzlü çalışanlar oda temizliği her şey harikaydı onur beye özellikle teşekkür etmek istiyorum hem güler yüzü hem de yardım severliği kibarlığı çok mutlu etti bizi.

? Son dönemde gördüğüm en iyi personel. Otel aynı anlatıldığı gibiydi. Güzel ve keyifli bir mağara oteli.

12. Eyes Of Cappadocia Cave Hotel

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Çalışan İlgisi
Konfor

Nevşehir'in en iyi otellerinden biri olan Eyes Of Cappadocia Cave Hotel, mağara ve taş odalarıyla dikkat çekiyor. Konforlu ve hijyenik olduğundan dolayı gelen bütün misafirler tarafından beğeni toplayan bu otel, balayı paketleri sayesinde birçok çift tarafından tercih ediliyor. Ayrıca at turlarından balon turuna kadar birçok aktivite sunan bu otel, Kapadokya tatili için en çok tercih edilen oteller arasında yer alıyor.

Telefon(0384) 219 26 00
AdresTekelli, Divanlı Sok No:28, 50240 Uçhisar Belediyesi/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Zevkle döşenmiş odalar, mükemmel sakin konum ve sizi rahat ettirebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır sıcak insanlar arıyorsanız gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

? Rezervasyon sürecinden otele varıncaya kadar son derece ilgili personel konakladığımız süre içerisinde de aynı ilgi ve güler yüzlü hizmet anlayışını devam ettirdi. Fiyat performans açısından bölgeye göre en dengeli yerlerden biri

13. Dere Suites Cappadocia

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Aktivite
Konfor
Çalışan İlgisi

Nevşehir'e özel kepez taşıyla restore edilen mağara odalarıyla oldukça ilgi gören Dere Suites Cappadocia, konforu ve lüksü bir arada bulunduruyor. Manzarasıyla da konuklayanların beğenisini kazanan otel, balon turlarından gezi turlarına kadar birçok aktivitesiyle bölgenin ruhunu yaşatmak için elinden geleni yapıyor.

Telefon(0384) 341 30 51
AdresDereler, Dereler Sk. No:49, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Harika bir ambiyans. Oda olarak eski mağara tipinde kaldık. Oldukça sıcak ve otantik. Banyoları geniş. Temizlik çok başarılı

? Otel tamamen merkezi bir konumda odaları çok güzel hem mağara hemde taş oda konsepti var özellikle balayı odalarına bayıldım.

14. Millstone Cave Suites

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konfor
Hizmet Kalitesi

Kapadokya'nın en iyi otelleri arasında bulunan Millstone Cave Suites, taş odalarıyla beğeni topluyor. Oldukça lüks bir hizmet sunan bu otel, Türk hamamına sahip odasıyla da özellikle balayı çiftlerinin ilgisini görüyor. Parti organizasyonlarından yogaya kadar birçok hizmet sunan bu otel, Nevşehir tatili için konaklanılacak en konforlu oteller arasında yer alıyor.

Telefon(0384) 219 22 88
AdresTekelli Mahallesi Divanlı Sokak No:20 Uçhisar, 50240 Merkez

Google Müşteri Yorumları

? Muhteşem bir otel. Personeli çok ilgili. Herkese ayrıca teşekkür ettim. Tekrar tekrar ediyorum ilgilerinden dolayı mahçup oluyorsunuz.

? Öncellikle temizliği mükemmel dizayn kusursuz bir yer mutlaka gidilmeli ilgi alaka 10 üzerinden 10 çalışanların güler yüzlülüğü harika ve en güzel kısmı mükemmel kahvaltısı var her şey için teşekkür ederiz.:)

15. Cappadocia Caves Hotel

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Hizmet Kalitesi
Aktivite

Konforlu odalarıyla hem balayı hem de aile tatillerine uygun olan Cappadocia Caves Hotel, 32 odasıyla hizmet veriyor. Sessiz ve konforlu bir tatil yapmak isteyenler için uygun olan bu otel, balon turları, Türk gecesi, at turları ve daha birçok aktivitesiyle dolu dolu bir tatil geçirmenizi sağlıyor.

Telefon0545 299 55 87
AdresAydınlı orta mahallesi, Zeybek Sk. no:3, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Otel konum olarak çok güzel konumda ? balon seyri ayrıca güzellik katıyor.

? Gerçekten harika! Otelde her türden oda var ve gerçekten çok temiz ve özenlilerdi. Hava çok soğuk olmasına rağmen odalar sıcacıktı, otel sahipleri, çalışanları hep çok sıcak kanlı ve yardımcılardı.

16. Divan Cave House Hotel

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Konfor
Çalışan İlgisi

Otantik havasıyla Nevşehir'in ruhunu en iyi yansıtan oteller arasında olan Divan Cave House Hotel, aile odalarından suit odalara kadar birçok farklı oda seçeneği sunuyor. Mağara otelleri arasında en lüks hizmete sahip otellerden biri olan Divan Cave House Hotel, terasından sunduğu balon manzarasıyla da misafirlerinin harika fotoğraflar elde etmesini sağlıyor.

Telefon(0384) 271 21 89
AdresAydınlı Mah, Görçeli Sk. No : 5, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Hem manzarası Hem atmosferi harika, görmede tercih edilecek ender otellerden.

? Arkadaşımızın tavsiyesiyle Divan cave de kaldık ve iyiki de orada konakladık? odanın sade şıklığı ve rahatlığı keyife keyif katan cinsten..

17. Kapadokya Hill Hotel & Spa

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konfor
Hijyen

Osmanlı motifleriyle d-modern dokunuşların ahenkli bir şekilde dekorasyonuna yansıtan Kapadokya Hill Hotel & Spa, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüğünden dolayı konforlu bir tatil sunuyor. Hem aileler için hem de çiftler için birçok oda çeşidine sahip olan bu otel, dışarından normal bir bina iken içeri girdiğinizde taş odalarıyla şaşırtıyor.

Telefon(0384) 215 44 55
AdresAfetevleri, Niğde Yolu 4.km Göre, Niğde Cd. No1, 50110 Nevşehir Merkez/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Öncelikle oteldeki tüm çalışanlara ve otelde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çalışanlar o kadar güler yüzlü ve misafirperver ki otele girdiğiniz anda kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz adeta.

? İlk defa sıkıntısız bir otelde 3 gece konakladım. Oteldeki tüm görevliler sizin rahat etmeniz için çabalıyor ilgi ve alakaları çok iyi.

18. Oread Cave Suites

Nevşehir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Saray Olması
Isıtmalı Havuzu

Aktivite çeşidiyle ön plana çıkan Oread Cave Suites, ATV turlarından Türk gecesine, Kapadokya gezisinden sıcak hava balon turuna kadar istediğiniz aktiviteyi sunuyor. Tamamı kaya olan bu otel, konforlu olmasının yanı sıra Türk hamamlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca konum olarak her yere yakın olan bu otel, Ürgüp şehir merkezine 5 dk., Nevşehir havaalanına 45 dk. ve Kayseri havaalanına ise 1 saatlik uzaklıkta yer alıyor.

Telefon(0384) 341 48 48
AdresKarağandere, 50400 Ürgüp/Nevşehir

Google Müşteri Yorumları

? Şu an balayimiz için konakladigimiz otel. Gün boyu gezip dolastiktan sonra yıldızlara bakıp dinlenmek, sessizliğin tadını çıkarmak, jakuzisinde keyif yapmak, sıcak hamam taşında yorgun kasları dinlendirmek için şahane bir yer.

? Arkadaşım balayı için burayı tercih etmişti tavsiye üzerine geldim gözü kapalı herkese tavsiye ederim tüm çalışanlar ve otel sahibi Serkan bey çok ilgililer her konuda yardımcı oldular eşimle mükemmel bir balayı geçirmiş olduk her şey için çok teşekkürler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Nevşehir'de Gezilecek YerlerKapadokya'nın En İyi Restoranları
Nevşehir'in Yöresel Yemekleri

Nevşehir'de hangi otelde kalınır?

Nevşehir'de kalabileceğiniz oteller arasında; Kayakapi Premium Caves - Cappadocia, Carus Cappadocia Hotel, Ariana Sustainable Luxury Lodge, Museum Hotel - Luxury Cave Hotel Cappadocia, Cappadocia Cave Resort, Argos in Cappadocia, Sultan Cave Suites, Sacred House, AJWA Cappadocia, Mithra Cave Hotel , Exedra Hotel Cappadocia, Eyes Of Cappadocia Cave Hotel, Dere Suites Cappadocia, Millstone Cave Suites, Cappadocia Caves Hotel, Divan Cave House Hotel, Kapadokya Hill Hotel & Spa ve Oread Cave Suites Nevşehir'in en iyi otelleridir.

Kapadokya'nın en iyi oteli hangisi?

Kapadokya'nın en iyi oteli olarak adlandırılan Museum Hotel - Luxury Cave Hotel, ısıtmalı havuzu ve mağara odalarıyla lüks hizmet sunuyor.

Kapadokya'da nerede kalmak mantıklı?

Kapadokya'da rahatça gezebilmek için Ürgüp, Uçhisar, Göreme ve Avanos gibi bölgeleri tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.