Netflix Komedi Dizisi: Never Have I Ever Hakkında Merak Edilenler

Netflix’in samimi ve sıra dışı gençlik dizilerinden biri olan Never Have I Ever hakkında detaylı inceleme yaptık. İşte Never Have I Ever dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, izleyici yorumları ve dizi hakkında tüm merak edilenler...
Netflix Komedi Dizisi: Never Have I Ever Hakkında Merak Edilenler

Never Have I Ever Dizi İncelemesi

Netflix dizileri arasında yer alan Never Have I Ever dizisi, ergenlikten yetişkinliğe geçmekten olan Hindistan kökenli Amerikalı genç bir kızın hayatını komik bir uslupla konu ediyor. En yeni yapımlı Netflix dizileri arasında yer alan Never Have I Ever,  27 Nisan 2020'de izleyiciyle buluştu. Ortalama 28'er dakikalık 10 bölümden oluşan dizi, komedi türünde çekilmiş en iyi gençlik dizileri arasında gösteriliyor. Bizce de bir oturuşta izlenip bitirilesi diziler arasında yer alan Never Have I Ever dizisi hakkında tüm merak edilenleri bu inceleme dizi içeriğimizde araştırdık. Netflix'in sevilen dizilerinden Never Have I Ever izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve dizi incelemesi...

1. Netflix'in en yeni yapımları arasında yer alan Never Have I Ever dizsinin oyuncu kadrosunda Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Daren Barnet, John McEnroe rol almaktadır. 

Never Have I Ever


2. Dizide Nalini karakterine hayat veren Hint asıllı Amerikalı aktris Poorna Jagannathan, Bollywood kült komedi filmi Delhi Belly'de başrol oynamasıyla biliniyor. Ünlü oyuncu 2015 yılının sevilen filmlerinden Fırtına Hayatlar'da Nicolas Cage ile birlikte rol almıştı.

Never Have I Ever


3. Netflix orjinal yapımlı dizileri arasında yer alan Never Have I Ever, 10 bölümden oluşan ilk sezonunu 27 Nisan 2020'de yayınlamıştır. Dizi, eleştirmenlerden ve izleyicilerden %97 oranında olumlu yanıt almıştır. Dizinin Imdb puanı ise 8.0 olarak belirtilmektedir. 

Never Have I Ever


4. Amerikan yapımlı Netflix dizisi Never Have I Ever'ın yaratıcılığını Lang Fisher, Mindy Kaling ve Maitreyi Ramakrishnan gerçekleştirmiştir. Amerikalı komedyen, yazar ve oyuncu Mindy Kaling, The Mindy Project, Gece Kuşu, Ocean's 8, Ters Düz ve Champions gibi yapımlarda rol almıştı.

Never Have I Ever


5. Never Have I Ever dizisinin konusu, ergenlikten yetişkinliğe geçmekten olan Hindistan kökenli Amerikalı genç bir kızın hayatını komik bir uslupta anlatmaktadır.

Never Have I Ever


6. Hindistan göçmeni Amerikalı genç bir kız olarak karşımıza çıkan Devi, babasının vefatından dolayı oldukça zor günler geçirmektedir. Şimdi biraz doğrulup lise ikinci sınıfa başlamanın vakti gelmiştir.

Never Have I Ever


7. Yaşadığı travmatik olaylara rağmen derslerinde son derece başarılı bir lise ikinci sınıf öğrencisi olan Devi, artık eski tanımlamalardan kurtulmak ve nihayetinde havalı biri olma konusunda kararlıdır.

Never Have I Ever


8. Popüler bir genç kız olmayı kafasına koyan Devi, düşüncesiz ve aceleci tavırlarıyla daha önce yaptığı hataları yeniden tekrarlamaya başlıyor. Bu hatalar Devi için oldukça utanç verici olsa da bir hayli komik bir uslupta izleyicilere aktarılıyor.

Never Have I Ever


9. Hint asıllı Amerikalı genç bir kızın yetişkinliğe geçiş dönemini konu alan Never Have I Ever dizisi, toplamda 1 sezonluk 10 bölümden oluşmaktadır. Dizinin her bir bölümü ortalama 30 dakikadır.

Never Have I Ever


10. Alışılagelmiş bir diziden ziyade genç bir kızın yetişkinliğe geçiş dönemini anlatan Never Have I Ever, komedi türünde yazılmış gençlik dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle günümüzde bir çok gencin en büyük istekleri arasında yer alan popülerlik, bakın bu kez Devi'nin başına neler açıyor. Gerçek hayattan bir çok kesiti izleyiciyle buluşturan dizi, hiç beklenmedik bir anda ters köşe yapabiliyor. Her ne kadar basit bir yapım gibi görünsede izleyiciye beklediğini vermeyi başarıyor. 

Never Have I Ever


Never Have I Ever İzleyici Yorumları

Netflix'in en yeni komedi dizilerinden Never Have I Ever hakkında film sitelerinde, form sayfalarında ve sosyal medya platformlarında izleyiciler tarafından yapılan olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. İzleyicilerin Never Have I Ever dizisi hakkında genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan Never Have I Ever izleyici yorumları...

İzleyici 1

En yeni Netflix dizilerinden bir tanesi. Geçenlerde merak ettim ve açtım. İnanın bir çırpıda izleyesi geliyor insanın. Ben çok begendim. Başroller tanımasam da çok basarılıydı.

İzleyici 2

10 bölümlük ilk sezonu çıkan netflix dizisi. lise 2. sınıfa geçen Hint kökenli Amerikalı ergen bir kızı anlatıyo. Ben ilk etapta kararsız kaldım ama izleyince baktım ki gene çok hoş bir Netflix dizisi.....

İzleyici 3

Gençlik dizilerini oldum olası çok seviyorum. Bundan önce On My Block'u izlemiştim Netflix'te. O da aynı bunun gibi basit görünümlü ama son derece keyifli bir diziydi. Bence Imdb 8 puanı hak ediyor. İzlemelisiniz.

İzleyici 4

En iyi komedi dizileri listesinde belki giremez ama izlemekten keyif alacağınız hatta size birçok gençlik zamanlarınızı sorgulatacak harika sahnelere sahip. Gerçekten başarılı bir yapım olmuş ben çok begendim.

İzleyici 5

Dizinin 2. sezonu ne zaman çıakcak sabırsızlanıyorum. İlk sezon su gibi aktı gitti. Nasıl basladım nasıl başladım nasıl bitirdim bilmiyorum ama gerçekten Netflix'in en güzel gençlik dizileri arasında yer alıyor.


Never Have I Ever Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizi

Netflix'te yayınlanan, komedi dolu sahneleriyle izleyicileri hem güldüren hemde şaşırtan ve izleyiciyle buluşmasından kısa bir süre sonra büyük beğeni toplayan Never Have I Ever dizisi başrol oyuncuları ve karakter analiz...

Maitreyi Ramakrishnan / Devi Vishwakumar

Never Have I Ever


Poorna Jagannathan / Dr. Nalini Vishwakumar

Never Have I Ever

Önerilen İçerik: On My Block Dizi İncelemesi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum