İzlenmesi Gereken En İyi 20 Netflix Zombi Dizisi

Bu içeriğimizde sizin için Netflix’te yayınlanan en kaliteli zombi dizileri derledik. Birbirinden aksiyonlu zombi dizileri sizlerle...
İzlenmesi Gereken En İyi 20 Netflix Zombi Dizisi

Netflix Zombi Dizileri Listesi

Bu liste içeriğimizde sizin için zombi temalı dizileri liste şekline hazırladık. İzlerken ortamın ürpertici havasına kapılacağınız bu dizileri hazırlarken sinema değerlendirme sitelerinden de faydalandık. İşte Netflix’te yayınlanan en iyi zombi dizileri.

En İyi Netflix Zombi Dizileri;

1. Resident Evil: Biohazard

Netflix Zombi Dizileri

Resident Evil serisini her yaştan insan bilir. Öyle ki o film serisinde var olan zombilerin zeki olması da insanları fazlaca gerer. Zombiler her yeri sarmıştı… Virüs salgının başladığı ilk andan itibaren küresel kıyamet kopmaya da başlamıştı. Bu süreçlerin yıllar sonrasında Jade, hayatta kalmak için tüm gücüyle savaşırken diğer yandan bu virüsün kökenini bulmaya uğraşıyordu.

TürBilim KurguKorku
IMDb4,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJohn
D. Payne
OyuncularElla
Balinska
Tamara
Smart
Siena
Agudong

2. All of Us are Dead

Netflix Zombi Dizileri
Küçükken hayal ettiniz mi, dersinizi tamamen ortadan kaldıracak bir olay yaşayarak günlerce okula gitmemeyi… Dizimizde okudukları lisede bir zombi virüsü patlak vermesiyle kapana kısılan öğrenciler konu alınmaktadır. Aradıkları polis merkezleri bile öğrencileri dikkate almazken ya bir çıkış yolu bulacaklardı ya da sonsuza dek sürecek korkunç virüsü yakalanarak hayatlarını kaybedeceklerdi.

TürKoreAksiyonFantastik
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLee
Jae-kyoo
Kim
Nam-su
OyuncularPark
Ji-hu
Yoon
Chan-young
Cho
Yi-hyun

3. Resident Evil: Infinite Darkness
Netflix Zombi Dizileri

Zombi dizileri dediğimiz anda Resident Evil serisinden her parçaya yer vermemek mümkün değildir. Raccoon City’de yaşanan korkunç olaylardan yıllar sonra Beyaz Saray alışılmış bir saldırı ile alt üst olur. Leon ve Claire, kendilerini karanlık bir komplonun içinde bulurken bu ölümcül görevden sağ çıkabilecekler mi?

TürAnimasyonAksiyonKorku
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenHiroyuki
Kobayashi
OyuncularNick
Apostalides
Stephanie
Panisello
Ray
Chase

4. Zombie Detective

Netflix Zombi Dizileri

Hiç insanlarla iyi anlaşan bir zombiye denk düştünüz mü? Ya da kendisinin zombi olduğunu unutan bir insanı hayal edebilir misiniz? Dizimizde geçmişini hatırlamayan bir zombi, varlığının ardındaki sırları ve gizemleri aydınlatıp su üstüne çıkartmak için özel bir dedektifmiş gibi davranmaya başlar. Bakalım, işler ne kadar sıra dışı bir hal alabilecek.

TürKomediFantastikGizem
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenShim
Jae-Hyun
OyuncularChoi
Jin-hyuk
Park
Ju-hyun
Kwon
Hwa-woon

5. Ash vs Evil Dead 

Netflix Zombi Dizileri

Tüm insanlığı zombi virüsü tehdit eder ve birçok insan bu virüse yakalanır. Hayatta kalanlardan biri olan Jack, bu virüs ile mücadeleyi ve insanlığı kurtarmayı kendine görev bilir.

TürAksiyonKorkuFantastik
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenTony
Tilse
Rick
Jacobson
OyuncularBruce
Campbell
Ray
Santiago
Dana
DeLorenzo
İlginizi Çekebilir
Netflix Aksiyon Dizileri

6. The Last Kids on Earth 

Netflix Zombi Dizileri

The Last Kids on Earth bir animasyon dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Jack Sullivan ve arkadaşları dünya üzerindeki zombi salgınından kurtulan bir gruptur. Kendi dünyalarını oluşturan bu grup aynı zamanda komik olayların içerisinde zombilerle savaşmaktadır.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSteve
Rolston
William
Lau
OyuncularNick
Wolfhard
Montse
Hernandez
Garland
Whitt

7. iZombie 

Netflix Zombi Dizileri

Bir üniversite öğrencisi normalden farklı bir hayat sürmektedir. Tıp okuyan öğrenci zombiye dönüşmektedir ve beyin yemeden yaşamını sürdüremez.

TürPolisiyeKorkuKomedi
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRob
Thomas
Diane
Ruggiero-Wright
OyuncularRose
McIver
Malcolm
Goodwin
Rahul
Kohli

8. Dead Set 

Netflix Zombi Dizileri

Bir ev içerisinde yaşayan arkadaş grubu, hiçbir şeyden habersiz bir şekilde eğlenmektedir. Dünyada zombi salgını meydana gelir ancak bu arkadaş grubunun bu salgından haberi yoktur. Arkadaş grubu salgını öğrenince mücadele etmeye başlar.

TürKomediKorkuDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenYann
Demange
OyuncularJaime
Winstone
Riz
Ahmed
Liz May
Brice

9. Sweet Home

Netflix Zombi Dizileri

Hyun isimli genç ailesiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Bir trafik kazanında anne ve babasını kaybeden Hyun tek başına kalır. Bu esnada dünyayı zombiler sarar. Hyun evini terk etmek zorunda kalır ve insanların kalanıyla buluşmaya çalışır.

TürDramKorkuFantastik
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenYoung-woo
Jang
Eung-bok
Lee
OyuncularSong
Kang
Jin-wook
Lee
Lee
Si-young

10. Van Helsing 

Netflix Zombi Dizileri

Dünyaya zombiler ve vampirler hakimdir. Vanessa Helsing ise gizemli bir güce sahiptir ve bu gücünü insanlığın kurtulması içi kullanır.

TürAksiyonKorkuFantastik
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenNeil
LaBute
OyuncularKelly
Overton
Jonathan
Scarfe
 Tricia
Helfer
İlginizi Çekebilir
Netflix Korku Dizileri

11. Betaal

Netflix Zombi Dizileri

2020 yılının dikkat çeken yapımlarından birisi olan Betaal dizisi İngiliz askerlerinin yanlışlıkla zombileri ortaya salmasını konu ediyor. İngilizler kendileri için kabile köylülerini oradan çıkartmak için lanetli zombi ordusunun bulunduğu yeri açarlar. Tehlikenin farkında olmayan İngilizler, bilmeden kendi çıkarları için zombi ordusunu salınca durum çok farklı bir hal alır. Gerilim ve aksiyon sayesinde izleyicileri tarafından çok sevilen bu dizi Netflix’in en iyi zombi dizilerinden birisidir.

TürAksiyonKorkuGerilim
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenPatrick
Graham
Nikhil
Mahajan
OyuncularViineet
Kumar
Aahana
Kumra
Suchitra
Pillai

12. Reality Z 

Netflix Zombi Dizileri

Netflix korku dizileri listesinde de yer alan Reality Z dizisi, gerçek hayatta bir Reality programı stüdyosunun zombi istilası altına girmesini ve oradakilerin hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Zombi istilası altında kalan Rio de Janeiro şehri, çok korkunç bir yer haline bürünür. Bir reality program çekimi için TV stüdyosunda olan bir grup insan zombi saldırısına uğrar ve mahsur kalırlar. Böyle zorlu bir durumda hayatta kalmaya çalışan insanlar hayatta kalmak için daha önce yapmadığı çoğu şeyi yaparlar. 

TürKomediKorku
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenCláudio
Torres
OyuncularLuellem
de Castro
Ana
Hartmann
Guilherme
Weber

13. Black Summer 

Netflix Zombi Dizileri

Dizi kızından ayrı kalan bir annenin zorlu mücadelesini konu ediyor. Zombi istilasının olduğu bir dönemde, onu kimsenin bulamayacağı bir yere götürmek isteyen anne bir mülteci grubuna katılır. Kızından ayrı kalan anne kızını kurtarmak amacıyla tehlikeli ve acımasız kararlar almak zorundadır. Atmosferi sayesinde izleyicileri tarafından çok sevilen bu yapım 2019 yılında yayınlanan en iyi zombi dizilerinden birisidir.

TürAksiyonKorkuDram
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenKarl
Schaefer
John
Hyams
OyuncularJaime
King
Justin
Chu Cary
Kelsey
Flower

14. La Révolution 

Netflix Zombi Dizileri

2020 yılının en dikkat çeken yapımlarından birisi olan La Révolution dizisi mavi kan hastalığının halk içine yayılmasını ve soyluların buna tepkisini konu ediyor. Giyotinin gelecekteki mucidi yeni bir virüsün varlığını keşfeder. Bu hastalık aristokrasi içine yayılınca soylular halka saldırmaya başlar. Bu hastalık diye bilinen mavi kan insanları dehşete düşürür ve onları asla yapmayacakları şeyleri yaptırır. Bol aksiyonlu sahneleri sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi Netflix zombi dizileri arasındadır.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJérémie
Rozan
Edouard
Salier
OyuncularMarilou
Aussilloux
Coline
Beal
Amir
El Kacem

15. Daybreak 

Netflix Zombi Dizileri

Dizi Jash adındaki bir çocuğun zombilerin olduğu bir dünyada kız arkadaşı Sam’i arama mücadelesini konu ediyor. Okulda sürekli başkaları tarafından dışlanan Josh, zombilerin olduğu bir kıyamet sonrasında kız arkadaşı olan Sam’i bulmaya çalışır. Kaybolan kız arkadaşını bulmaya çalışırken karşısına çeteler çıkar. Böyle zorlu bir durumda Josh kız arkadaşından başka bir şeyi düşünmez ve türlü türlü maceralara atılır. Güzel hikayesiyle ve kaliteli oyunculuklarıyla bu yapım Netflix dizileri listesinde en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor.

TürKomediDramFantastik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenBrad
Peyton
Aron
Eli Coleite
OyuncularColin
Ford
Alyvia
Alyn Lind
Sophie
Simnett
İlginizi Çekebilir
Netflix Komedi Dizileri

16. Z Nation 

en iyi Netflix Zombi Dizileri

Salgın dizileri listesinde de yer verdiğimiz son yılların izlenen yapımı... Dizi, dünyada her yere yayılan zombi virüsünün bulaşmadığı son kişiyi, ülkenin diğer ucuna götürmeyi amaçlayan bir ekibin zorlu mücadelesini konu ediyor. Bir ekip ülkede yayılan zombi virüsünden sağ kurtulan tek bir insanı ülkenin diğer ucuna götürmeye çalışır. Bu ölümcül zombi virüsüne aşı olarak kullanmak isteyen grup birçok zorlu deneyimler yaşarlar. Aksiyon ve çatışma dolu sahneleri sayesinde bu yapım hayatınız boyunca en az bir kere izlemeniz gereken zombi dizilerinden birisidir.

TürAksiyonKorkuDram
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenKarl
Schaefer
Craig
ngler
OyuncularKellita
Smith
DJ
Qualls
Keith
Allan

17. Glitch 

en iyi Netflix Zombi Dizileri

Dizi bir polis memurunun sevdiği kişinin öldükten sonra ayağa kalkmasını ve sonrasında gelişen olayları konu ediyor. Çok sevdiği birisinin de içerisinde olduğu ölen yedi kişi mezarlarından inanılmaz bir şekilde kalkınca polis memuru çok büyük bir şok yaşar. Bu olayın gizemini çözmeye çalışırken akıl almaz olaylar meydana gelir. Değişik bir atmosferi olan bu yapım en iyi Netflix zombi dizileri listemizde 4. sırada yer almaktadır.

TürDramFantastik
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenTony
Ayres
OyuncularPatrick
Brammall
Genevieve
O'Reilly
Emma
Booth

18. Santa Clarita Diet 

en iyi Netflix Zombi Dizileri

Olumlu atmosferi sayesinde izleyicilerinden tam not alan bu yapım 2018’de çıkan en iyi zombi konulu dizilerden birisidir. Santa Clarita Diet, şehrin en iyi emlakçılarından olan Joel ve Sheila’nın başlarına gelen bir olayı ve sonra yaşananları konu ediyor. Los Angeles’ta sakin bir hayatları olan Joel ve Sheila şehrin en iyi emlakçılarındandır. Sheila’nın yaşadığı bir trajedi sonrasında hayatları değişen çiftin hayatlarına ölüm kavramı oturur. Dizinin komedi ve tuhaf oluşu izleyicilerinde ayrı bir tat bırakmıştır.

TürKomediKorkuFantastik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenVictor
Fresco
OyuncularDrew
Barrymore
Timothy
Olyphant
Liv
Hewson

19. The Walking Dead 

en iyi Netflix Zombi Dizileri

Hepimizin daha önceden kesinlikle duyduğu The Walking Dead yapımı Netflix’te yayınlanan en iyi zombi dizilerinden birisidir. Bir kasabanın polis şefi Rick Grimes vurularak hastaneye kaldırılır. O komada kaldığı zaman dünya çapında bir zombi virüsü çıkar ve bu virüs bütün dünyaya yayılır. Bu polis şefi iyileştikten sonra dünyayı bıraktığı gibi bulmaz. Bu polis kurtulan bir grubu bulup katılınca “yaşayan ölüler” adını verdikleri zombilerden kurtulmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Bu zombi dizisi ilham veren konusu ve heyecanı sayesinde izleyicileri tarafından çok sevilmektedir. Yabancı diziler listesinde tüm zamanların en çok izlenen yapımı hakkında daha fazla detay almak için "The Walking Dead Hakkında 10 İlginç Bilgi!" yazısını okuyabilirsiniz.

TürDramKorkuGerilim
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenGlen
Mazzara
Frank
Darabont
OyuncularNorman
Reedus
Andrew
Lincoln
Jeffrey
Dean Morgan

20. Kingdom 

en iyi Netflix Zombi Dizileri

Kore dizileri listesinde de başyapıt olarak karşımıza çıkan Kingdom, mutlaka izlemeniz gereken zombi dizilerinden birisidir. Hanedanlığı etkisi altına alan salgından kurtulmak için halkın son çaresi veliaht Prens’tir. Ölen babası ve salgının etkisine aldığı insanlar zombiye dönüşür. İhanet cezası ile suçlanan prens ülkenin ve babasının başına gelenleri öğrenmek için hanedanlığa gelir. Prens herkesi kurtarıp zombi virüsünün yayılmasını engellemek için elinden geleni yapar.

TürKorkuGerilim
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenKim
Seong-hun
OyuncularJi-hoon
Ju
Ryu
Seung-Ryong
Doona
Bae

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum