Netflix'in En İyi Zamanda Yolculuk Konulu Filmleri | 2024

Geçmişe yolculuk ve geleceğe yolculuk konulu bu filmleri mutlaka izlemelisiniz. İşte heyecan dolu en iyi 10 Netflix zamanda yolculuk filmi önerisi...
Netflix'in En İyi Zamanda Yolculuk Konulu Filmleri | 2024

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri Listesi

Zamanda yolculuk konulu bilim kurgu filmlerini sevenler için Netflix üzerinden izlenebilecek en iyi 10 filmi listeledik. Bu içeriğimizde IMDb puanı yüksek gerilm, gizem, bilim kurgu ve aksiyon dolu filmler yer alıyor. İşte mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix zamanda yolculuk filmleri... 

1. In the Shadow of the Moon 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Gerilim dolu bu Netflix filminde kadın seri katilin gizemli olaylara karışmasıyla başlayan bir hikaye anlatılmaktadır. Genç ve işinde başarılı bir dedektif bu seri katili takıntı haline getirir. Yaptığı detaylı araştırmalar onu bu seri katilin arkasında yatan gerçeklere götürecektir. Ancak süreç hayli sancılı ve uzun bir zamana yayılır. Çünkü bu kadın her 9 yılda bir ortaya çıkıp cinayetler işlemektedir.

TürGerilim  
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJim
Mickle
OyuncularMichael
C. Hall
Boyd
Holbrook
Cleopatra
Coleman

2. The Knight Before Christmas 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Netflix'in romantik komedi dalında en iyi filmlerinden biri olan The Knight Before Christmas'da zamanda yolculuk konu edilmiştir. 14. yüzyılda yaşayan bir şövalye o döneme ait bir sihirli günümüz dünyasına gelir. Burada ilk tanıştığı insanlardan biri olan fen bilgisi öğretmeniyle aralarında bir bağ oluşacaktır. Kalbi kırık genç bir kadın olan öğretmen ise bu gizemli adama yavaş yavaş aşık olur.

TürRomantikKomedi
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenMonika
Mitchell
OyuncularVanessa
Hudgens
Josh
Whitehouse
Emmanuelle
Chriqui

3. See You Yesterday 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Bilim kurgu türünde başarılı bir film olan See You Yesterday'da zamanda yolculuk yapmaya çalışan iki gencin hikayesini izliyoruz. Bir olay sırasında polisin silahından çıkan kurşun sıradan birini yaralar.  Bu esnada gençler ise zamanda yolculuk konusunda derin araştırmalar yaparak ustalaşmaya başlamışlardır. Şimdiki amaçları ise bir an önce geçmişe gidip hataları düzeltmek olacaktır.

TürBilim KurguMacera
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenStefon
Bristol
Oyuncular Eden
Duncan-Smith
Danté
Crichlow
Brian
Bradley

4. Mirage 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Netflix'in en dikkat çekici İspanyol filmlerinden biri olan Mirage'de yeni taşındığı evinde gizemli bir kaset bulan kadının zamanda yolculuk maceraları anlatılıyor. Evin içerisinde bulduğu kaseti izleyen genç kadın 25 yıl önce bu evde ölen bir genci kurtarmak üzere geçmişe gider. İşlerin nasıl gerçekleştiğini anlayamayan genç kadın geride bıraktığı ailesine kavuşabilmek için bir dizi olayın içerisine dahil olacaktır.

TürDramGerilim
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenOriol
Paulo
OyuncularAdriana
Ugarte
Chino
Darín
Javier
Gutiérrez

5. When We First Met 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Romantizm severler için önerdiğimiz bu zamanda yolculuk filminde Noah isimli bir gencin Avery ile tanıştığı ilk geceye giderek onu kendine aşık etme çabalarını izliyoruz. Daha ilk günden büyük bir aşk ile Avery'e bağlanana Noah bu aşktan karşılık alamayınca sihirli kabini sayesinde zamanda geriye giderek ilk geceyi tekrar tekrar yaşar. Yapmak istediği tek şey ise Avery kendine bağlayabilmektir.

TürKomediBilim KurguRomantik
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAri
Sandel
OyuncularAdam
DeVine
Alexandra
Daddario
Shelley
Hennig

6. Extinction 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi uzaylı filmlerinden biri olan Extinction'da bir ailenin hayatta kalma mücadelesini izliyoruz. Uzaylı istilası ile kafasını bozan bir aile babası hayal ettiği bu kabusları sonunda yaşamaktadır. Uzaydan gelen güçler dünyayı istila ederken genç adam ailesini korumak için sıkı bir mücadele veriyor.  

TürBilim KurguGerilim 
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBen
Young
OyuncularMichael
Peña
Lizzy
Caplan
Israel
Broussard

7. Cloverfield Paradoksu 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Uzayla ilgili paradoks konulu muhteşem bir bilim kurgu filmi olan Cloverfield Paradoksu'da dünyanın yörüngesinde dolaşan ve alternatif bir enerji kaynağı arayan bilim insanları anlatılıyor. Dünya savaşını engellemek amacıyla enerji krizini çözmek isteyen bilim insanları görev sırasında gizemli bir olay keşfederler. Bu olay onları bir paradoksun içerisine sokacaktır.  

TürBilim KurguGerilim
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJulius
Onah
OyuncularGugu
Mbatha-Raw
David
Oyelowo
Daniel
Brühl

8. Lucid Dream

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Zamanda yolculuk konulu en güzel filmlerden biri olan Lucid Dream'da 3 yıldır kayıp olan çocuğunu bulmak için uğraşan bir babayı izliyoruz. Çocuğunu bulmak için her türlü yola başvuran adam hiçbir yerden sonuç alamayınca çözümü istihareye yatarak zihni üzerinden bir yön aramakta bulur. Çocuğu ile bağlantı kurabilmek için uğraşan adam rüyalarını da en berrak şekilde görmeye çabalar. 

TürBilim KurguGizem
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJoon-Sung
Kim
OyuncularSol-kyung
Gu
Go
Soo
Kang
Hye-Jeong

9. ARQ 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

ARQ isimli Netflix yapımı bu bilim kurgu filminde insanlığı kurtarmak için gerekli olan bir enerji kaynağını korumaya çalışan iki bilim insanı konu ediliyor. Savaşları bitirecek olan bu enerji kaynağı bir labarotuvarda saklanmaktadır. Bilim insanları ise bu kapalı yerde kaldıkları uzun zakitler boyunca zaman olgusunu iyiden iyiye kaybedeceklerdir.

TürBilim Kurgu
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenTony
Elliott
OyuncularRobbie
Amell
Rachael
Taylor
Shaun
Benson

10. Predestination 

Netflix Zamanda Yolculuk Filmleri

Gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmlerinden biri olan "Predestination" Netflix izleyicilerine de sunulmuştur. Filmde zamanda seyahat ederek olmuş ya da olası olayların önüne geçen bir ajanın hikayesi anlatılıyor. Son görevi ise 1975 yılına giderek Fiyasko Bombacısı adıyla ünlenen birini durdurmak olacaktır. Ajanımızın bilmediği tek şey ise bu yeni görevinin onu muhteşem bir paradoksun içerisine sokacak olmasıdır.

TürBilim KurguGerilim
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenMichael
Spierig
Peter
Spierig
OyuncularEthan
Hawke
Sarah
Snook
Noah
Taylor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.