Netflix 2020 Ekim Ayında Çıkacak Olan 59 Yeni Dizi ve Film

Netflix online dizi ve film izleme platformu 2020 Ekim ayında izleyicilerine onlarca içerik sunuyor. Sizler için bu içerikleri tek tek inceledik ve liste haline getirdik. İşte 2020 Ekim ayında Netflix'te izleyebileceğiniz yeni dizi ve filmler
Netflix 2020 Ekim Ayında Çıkacak Olan 59 Yeni Dizi ve Film

Netflix Ekim 2020 Yeni Dizi ve Film Takvimi 

Netflix online dizi ve film izleme platformu 2020 yılının Ekim ayında toplam 60 adet yeni içerik yayınlayacak. Netflix orijinal yapımı Perdida ve Emily in Paris dizilerinin yeni sezonları ve yine orijinal yapım Bir Ay Masalı ve Rebecca filmleri Ekim ayında yayınlanacak. İşte gün gün Ekim Ayında Netflix izleyicisine sunulacak olan film ve dizilerin listesi…


1.Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

1. Şeytanın Avukatı

1ekim-1.jpg

Başrolünde Keanu Reeves’in rol aldığı 1997 yapımı unutulmaz film 1 Ekim’de Netflix izleyicisine sunulacak. Filmde genç bir avukatın hukuk şirketinde işe girmesi ve patronunun tuhaf davranışlarıyla gelişen olayları konu ediniliyor.


2. Carmen Sandiego

Animasyon tarzı Netflix yapımlarından biri olan Carmen Sandiego yetenekli ve iyiliksever bir hırsızın hikayelerini konu ediniyor. İlk iki sezonu bir hayli beğeni kazanan Carmen Sandiego’nun 3. Sezonu 1 Ekim’de yayınlanacak.


3. Food Wars!

1-ekim-2.foto.jpg

Animasyon türünde öğretici yapımlardan biri olan Food Wars yemek yapma üzerine bir sanat akademisine giren Tohtsuki’nin buradan atılmamak için verdiği çabaları izleyicisine sunuyor. Dizinin 2. sezonu 1 Ekim’de yayınlanacak.


4. Good Morning, Veronica

Ekim ayında Netflix’te izleyebileceğiniz en etkileyici içeriklerden biri olması beklenen Good Morning Veronica, bir arkadaşlık sitesine dadanan sapığın peşindeki genç polisin çabalarını gözler önüne seriyor. Genç polis ulaştığı bilgilerle anlaşılması zor bir sırrı ortaya çıkararak belkide başına büyük felaketler açıyor.


5. Oktoberfest: Beer & Blood

1-ekim-3.-foto.jpg

1 Ekim’de yayınlanacak olan bu dönem filminde 1900’lü yıllarda yaşayan ve Münih’te hırslı bir bira imalatçısı olarak tanınan Curt Prank’ın maceraları konu ediniliyor. Oktoberfest adı verilen bir festivalde çadır kurmayı planlayan bu hırslı adam bizlere sürükleyici bir hikaye sunuyor.


6. Halloween

Cadılar bayramı konulu bu filmde akıl hastanesinden kaçan ve etrafa ölüm saçan Michael Myers isimli ana karakterimizin maceraları izleyiciye sunuluyor. Korku dolu bu filmi 1 Ekim’de izleyebilirsiniz.


7. Boo 2! A Madea Halloween

1-ekim-4.-foto.jpg

Korku ve komedi türündeki bu filmde genç bir kız olan Tiffany cadılar bayramı için bir partiye katılır. Tiffany’nin büyük halası Madea ise onu korkunç karakterlerden korumak için peşine düşmüştür bile.  


8. Peşimdeki Şeytan

Bu filmde ana karakterimiz Jay mutlu bir gecenin ardından acı gerçekle karşılaşır ve birlikte olduğu kişinin ona bir lanet bulaştırdığını öğrenir. Bu lanetten kurtulmanın tek yolu ise bir başkası ile birlikte olmaktır.


9. The Devil’s Rejects

1-ekim-5.foto.jpg

Unutulmaz filmler arasında yer alan Cesetler Evi’ne benzer bir konuyla gelen bu filmde kardeşinin intikamını almak için ürkütücü katillerin peşine düşen Teksaslı bir şerifin hikayesini izliyoruz. Son derece kanlı bir film olan The Devil’s Rejects 1 Ekim’de yayında.


10. Cadılar Okulu

4. sezonu uzun süredir beklenen Cadılar Okulu isimli dizi 1 Ekim’de yayınlanacak. Dizide tesadüfen cadılar okuluna giren sakar bir karakter olan Mildred’in maceralarını izliyoruz.


11. İki Kadın Bir Erkek

1-ekim-6.fto.jpg

İki anne ile birlikte büyüyen bir çocuk gerçek babasının kim olduğunu merak eder ve bir maceranın içine atılır. Amacı ise gerçek babasını bulup aileye dahil etmektir. Başrolünde Julienne Moore’nin rol aldığı bu film 1 Ekim’de yayınlanacak.


12. Elm Sokağında Kabus

2010 yılında yayınlanan ve en iyi korku filmlerinden biri olarak bilinen Elm Sokağında Kabus 1 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak. Filmde korkusuz bir katilin kurbanlarının peşine düşmesi konu ediniliyor.


13. Familiar Wife

1-ekim-7.-foto.jpg

Güney Kore yapımı aşk dizilerinden biri olan Familiar Wife Netflix’te yayınlanacak.  Dizinin konusu ise tesadüfen zamanda geriye gitmeyi başaran bir adamın geçmişe dönüp farklı bir hayat ve farklı bir aşk yaşaması konu ediniliyor.


2 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

14. Sen Kiminle Dans Ediyorsun

2-ekim-1.-foto.jpg

Bazı sorunları sebebiyle hayattan umudunu kesen ve intihar etmek üzere olan genç bir kadın dans ile tanışarak yeniden hayata bağlanacaktır. Bu süreçte en büyük yardımcısı ise genç bir doktor olacaktır. Türk yapımı olan bu filmin başrolünde Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Özdemir rol almıştır.


15. Song Exploder Şarkıların Hikayesi

Şarkı yazmak ile ilgilenenler için öğretici bir dizi olan Song Exploder Şarkıların Hikayesi bu süreci önceden yaşayan ve başarılı olan isimlerin tavsiyelerini izleyicisine sunuyor. Dizi 2 Ekim’de yayınlanacak.


16. Dick Johanson’un Ölümü

2-ekim-2.-foto.jpg

Netflix orijinal yapımı bu filmde başarılı yönetmen Kirsten Johnson’un ömrünün sonuna yaklaşan babasının ölümüne göğüs germek için yaptığı komedi dolu olaylar anlatılıyor. 1 saat 30 dakikalık bir film olan Dick Johnson’un Ölümü 2 Ekim’de yayınlanacak


17. You’ve Got This

Kariyer basamaklarını hızlıca tırmanan bir karı koca’nın evliliği genç adamın çocuk istemesiyle bir anda değişecektir. Kadın için oldukça zor bir karar olan bu durum genç adamın eve yeni birini getirmesiyle iyice kötü bir hal alacaktır. İspanyol yapımı olan bu filmi 2 Ekim’de izleyebilirsiniz.


18. Serious Men

 Hint yapımı Netflix filmleri arasına yeni katılacak olan Serious Men toplumdaki statüsünü arttırmak için bazı yalanlar zinciri oluşturan genç bir adamın hayatına odaklanıyor. Genç adamın bu tehlikeli oyunda dikkat etmesi gereken konu ise küçük oğlunun bu oyunlardan etkilenmesidir.


19. Oloture

2-ekim-3.-fto.jpg

Netflix’in Ekim ayında yayınlayacağı en dikkat çekici yapımlardan biri olan Oloture Lagos’ta gerçekleşen insan kaçakçılığını açığa çıkarmak için fahişe kılığına giren bir gazetecinin maceralarını konu ediniyor. Genç kadın bu süreçte istismar edilen kadınların acımasızlıklarla dolu bu hayatını da bizlere tanıtıyor.


20. El Değmemiş Aşk

2-ekim-4.-foto.jpg

Türk yapımı aşk filmlerinden biri olan el değmemiş aşk isimli yapımda genç yaşta istemediği bir ile evlendirilen bir adamın hikayesini izleyeceğiz. Futbol fanatiği olan bu adam uzun yıllardır sevdiği kadınla birlikte olabilmek için karısından kurtulmaya çalışıyor.


21. Lanetli Bağlar

Korku türünde bir film olduğunu bildiğimiz Lanetli bağlar filminde nişanlısının ailesiyle tanışmak için İtalya’ya giden genç bir kadının kızını elinden almaya çalışan lanete karşı verdiği mücadele konu ediniliyor.


22. Vampirler Bronx’ta

2-ekim-5.-foto.jpg

2 Ekim tarihinde yayınlanacak olan bu filmde nezih bir mahalleye dönüşmeye başlayan Bronx’un mahallede yaşayan çocuklarca tekrar eski haline döndürülmesi konu ediniliyor. Küçük çocuklar tesadüfen yaptıkları bir şey ile mahalle sakinlerini zor duruma sokacaklardır.


23. Emily in Paris

Netflix orijinal yapımı bir dizi olan Emily in Paris’te hayallerindeki iş için Paris’e giden genç bir kadının yaşadıkları anlatılıyor. Macera dolu bu yeni dizi 2 Ekim tarihinde yayınlanacak.


3 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

24. İyi Oyun

3.-ekim-tek-foto-i̇yi-oyun.jpg

Türk yapımı başarılı filmlerden biri olan İyi Oyun liseden henüz mezun olmuş ve oyun tutkunu bir gencin e spor arenasındaki mücadelesi konu ediniliyor. Başrolünde Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı film 3 Ekim tarihinde Netflix’te yayınlanacak.


4 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

25. Flatliners

4-ekim-1-foto.jpg

Başrolünde Ellen Page’yi gördüğümüz bu bilim kurgu filminde kalplerini durdurarak ölüm sonrası hayatı keşfeden bir grup öğrencinin hikayesi anlatılıyor. Sürükleyici bir yapım olan Flatliners 4 Ekim günü yayında olacak.


26. Roman j.Israel,ESQ.

Denzel Washington ve Collin Farrell’in rol aldığı bu filmde dahi bir insan hakları savunucusunun basit ilerleyen hayatının bir anda alt üst olması anlatılıyor. 2017 yılında vizyona giren film 4 Ekim tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak.


27. Davia Attenborough: Gezegenimizden Bir Yaşam

4-ekim-2.-fto.jpg

Bir belgesel yayımcısı olan Davide Attenbrough’un dünyanın yok oluşuna dair gerçekleri sunduğu bu belgesel film 4 Ekim’de yayınlanacak. Doğaseverlerin mutlaka izlemesi gereken bu yapımda Dünyanın tarihsel evrimi de konu edinilmiştir.


6 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

28. Yıldız Kız Cadılar Bayramı Kahramanı

28-013.jpg

33 dakikalık kısa bir animasyon filmi olan Yıldız Kız Cadılar Bayramı Kahramanı cadılar bayramı şekerlerini çalan Kaptan Fisher’a karşı mücadele eden yıldız kızın hikayesini konu ediniyor. Film genel izleyici kitlesine uygun olarak sunulmaktadır.


7 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

29. To The Lake

29--30.jpg

Muhteşem bir hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı bu dizide insanlar bir salgın yüzünden ölmeye başlarlar. Bir grup insan ise aşklarını, hayatlarını ve sevdiklerini tehlikeye atarak bu hastalığı yok etmeye çalışırlar. To The Lake dizisinin 1. Sezonu 7 Ekimde Netflix’te başlayacak.


30. Hubie’nin Cadılar Bayramı

Cadılar Bayramındabir hayli karışan kasabanın kurtarıcısı olacak olan Hubie hikayesini izleyicisine sunan bu film 7 Ekim’de yayınlanacak. Filmin başrolünde ise Adam Sandler rol almaktadır.


8 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

31. Bigflo & Oli: Hip Hop Çılgınlığı

31-001.jpg

Müzikle ilgili bir belgesel olan bu yapım 8 Ekim tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak. Filmde sahne arkasında yaşanılanlar ve büyük bir turnede yaşananlar gözler önüne seriliyor.


9 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

32. The Haunting BLY Malikanesi

Tepedeki Ev isimli filmin yapımcısı olan Mike Flanagan’ın eseri olan bu filmde gotik bir aşk öyküsü konu ediniliyor. Ürkütücü senaryosuyla dikkat çeken bu filmi 9 Ekim’de Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.


33. Ginny Weds Sunny

32-33.jpg

Hint yapımı bu aşk filminde evlenmek istese de her kadından red cevabı alan genç bir adamın eski sevgilisinin gönlünü alma çabalarını izleyeceğiz. Genç adamın en büyük yardımcısı ise eski sevgilisinin annesi olacaktır.


34. The Forty Year Old Version

34-35.jpg

40 yaşında bir kadın olan ve hayatını oyun yazarlığı ile geçiren Radha aradığı çıkışı bir türlü yapamamıştır. Bu yaşında aklına yeni bir fikir gelen Radha artık kariyerini Rap üzerine devam ettirecektir. 2 saatlik bir film olan The Forty Year Old Version’un yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu Radha Blank yapmıştır.


35. Hızlı ve Öfkeli Casus Yarışları

Aksiyon filmleri listelerini kasıp kavuran Hızlı ve Öfkeli serisinin animasyon türünde bir benzeri olan bu dizi uzun zamandır beklenen 2. Sezonuyla yeniden karşımıza çıkacak. Dizinin yeni sezonu 9 Ekim tarihinde yayında olacak.


36. İşitme Engelliler Üniversitesi

36-003.jpg

Reality Show tarzında bir yapım olan İşitme Engelliler Üniversitesi, işitme engelli bir grup insanın öykülerini bizlere sunuyor. Birbirleriyle hayatlarını paylaşan işitme engelliler Gallaudet üniversitesinde hayatı yeniden keşfetmeye başlıyorlar.  


11 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

37. Fantastik Canavarlar: Grindewald’ın Suçları
37-38.jpg

Fantastik Canavarlar serisinin filmlerinden biri olan bu yapımda karanlık büyücü Grinderwald’ın yükselişini engellemek için harekete geçen Dumbledore’un yaptıklarını izliyoruz. İlk olarak 2018 yılında yayınlanan film 11 Ekim’de Netflix’te olacak.

38. Stranger

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Stranger uzun bir bekleyişin ardından 2. Sezonuyla tekrar izleyicisiyle buluşacak. Ana karakterlerin bir savcı ve bir dedektif olduğu bu Güney Kore yapımı dizide bir cinayet vakasının çözülmesi konu ediniliyor.


12 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

39. Kipo ve Mucize Yaratıklar Çağı

39.jpg

Netflix’in sevilen animasyon yapımlarından biri olan Kipo ve Mucize Yaratıklar Çağı 3. Sezonuyla 12 Ekim tarihinde yayında olacak. Bu dizide mutantlarla dolu bir dünyada ayakta kalmaya çalışan genç bir kızın hikayeleri anlatılıyor.


13 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

40. The Cabin With Bert Kreischer

40-001.jpg

Ünlü komedyen Berth Kreischer’in hayattan uzaklaşmak için gittiği kulübesinde yaşadıklarını konu edinen bu dizide Berth’in misafirleri le geçen diyaloglarını da izleyeceğiz. Dizi 13 Ekim tarihinde başlayacak.


14 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

41. Marisela Escobedo Üç Ölüm

41.jpg

Meksika’da yaşanan ölümler ve adalet sistemi ile ilgili bir belgesel olan Marisela Escobedo Üç Ölüm 14 Ekim tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak. Bu ilginç hikayeyi izlemenizi öneriyoruz.


15 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

42. Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi

42.jpg

Cadılar bayramı ile ilgili bir hikayeyi senaryosunda barındıran bu yapım 15 Ekim’de yayınlanacak.  Filmde genç bir kızın bakıcılığını yaptığı bebeğin kaçırılması ve sonrasında gelişen olaylar anlatılmaktadır.


43. Sosyal Mesafe 

Koronavirüs sebebi ile karantinada geçirilen günlerde çekilen bu belgesel dizide insanlar arasına giren uzaklığın ilişkileri nasıl etkilediğine tanıklık edeceğiz. İnsanların ilişkilerini sürdürebilmek için yaptıkları komedi dolu şeyleri keyifle izleyebilirsiniz.


16 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

44. Şikago Yedilisinin Yargılanması

Sikago’da başlayan barışçıl amaçlı bir protestonun polisle çatışmaya dönüşmesiyle hapse atılan bir grubun yargılanma sürecini ele alan bu yapım tarihin en büyük davalarından birini gözler önüne sürüyor. Filmin başrolünde ise Sacha Baron Cohen rol almaktadır.


45. Dream Home Make Over

43-44.jpg

Kendi hayallerindeki evi arayan çiftlerin hikayesini izleyicisine sunan bu dizide komedi dolu sahnelere tanıklık edeceğiz. Dizinin ilk sezonu 16 Ekim tarihinde Netflix’te yayında olacak.


46. Grand Army

45-47.jpg

Netflix dizielri arasına yeni katılacak olan bu yapımda Brooklyn’in en büyük devlet okulunda okuyan 5 öğrencinin hayata karşı olan mücadeleleri konu ediniliyor. Genç dizilerine yeni bir soluk getirmesi beklenen dizi 16 Ekim’de yayınlanacak.


47. Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery dizisi 2. Sezonunun yeni bölümü 16 Ekim’de yayınlanacak. Dizide Star Trek evreninde Federasyon ve Klingon İmparatorluğu arasındaki savaş konu ediniliyor.


48. La Revolution

48.jpg

18.yy’da geçen hikayesiyle merak uyandırmayı başaran bu yeni dizide Fransa’yı kasıp kavuran bulaşıcı bir hastalık ve asiler ile aristokratlar arasında geçen mücadeleler anlatılacak. Dizi ilk sezonuyla 16 Ekim tarihinde yayınlanacak.


21 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

49. Rebecca

Netflix orijinal yapım filmlerinden biri olan Rebecca 21 Ekim’de izleyicisiyle buluşacak. Filmde aşık olduğu zengin ve dul bir adamla evlenen genç kızın yeni taşındığı malikanede eski eşin hayaletiyle olan mücadelesi anlatılıyor.


50. Cesur Mavi Dünya: Küresel Su Krizini Çözmek

50.jpg

Belgesel tadında bir film olan Cesur Mavi Dünya su konusunda sürdürülebilir bir geleceğin inşasını izleyicilerine sunuyor. 7’den 70’e herkesi ilgilendiren bu konuyu enine boyuna incelemek ve bu filmi izlemek gerekiyor.


22 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

51. Kadaver

51-002.jpg

Gizem ve gerilim dolu bir film olan Kadever’de nükleer bir felaket sonrası dünyada yaşanılanları izliyoruz. Bir akşam yemeğine davet edilen ana karakterlerimiz gizemli bir otelde ilginç olaylara şahit olacaklar.


23 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

52. The Quenn’s Gambit

Başrolünde Anya Taylor-Joy’un yer aldığı yeni dizide 1950’lili yıllarda yaşayan satranç tutkunu bir kızı nhayatı konu edilmiştir. Yetimhanede büyüyen küçük kız satranca öylesine tutkuludur ki bu oyun onun için bir bağımlılık haline gelecektir.


53. Proud Mary

52-53.jpg

Bir kadın kiralık katilin baş rolde olduğu bu filmde genç kadın bu suçlu dünya arasında bir çocuğun hayatını korumaya çalışır. Ancak bu olay düşündüğü kadar basit ve kolay olmayacaktır. Aksiyon dolu bu film 23 Ekim’de yayında olacak.


54. Arınma Gecesi: Anarchy

54-55.jpg

Suç işlemenin 12 saat boyunca yasal olduğu bir ülkede hayatta kalmak için ellerinden geleni yapan ana karakterlerimiz günün sonunda hala yaşayabilecekler midir? Arınma Gecesi serisinin bu devam filmi 23 Ekim’de yayınlanacak.


55. Kötü Komşular

Kötü komşular adlı yapımda bir grup öğrencinin yeni taşındıkları evi parti merkezi haline getirmeleri anlatılıyor. Buraya kadar her şey normal olsa da sorun şu ki yan dairedeki çiftin bebekleri henüz yeni doğmuştur. Komedi ve eğlence dolu Kötü Komşular isimli yapım 23 Ekim’de yayında olacak.


56. Perdida

Netflix Orijinal yapımı Perdida dizisinde kaçırılan kızının peşine düşen ana karakterimiz Antonio'nun maceralarını izleyeceğiz. Aksiyon ve gerilim dolu Meksika yapımı bu dizi 23 Ekim tarihinde Netflix'te izleyicisi ile buluşacak. 


24 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

57. Hayvan Mezarlığı

56.jpg

Korku ve gerilim türündeki bu film 1989 yapımı olup dönemin en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başarmıştır. Filmde ölülerin dirilmesi ve lanet gibi konular işlenmektedir.


27 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

58. How to Get Away with Murder

57.jpg

Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında yer alan How to Get Away with Murder’ın 6. Sezonu 27 Ekim tarihinde yayında olacak. Dizide sırlar ardında kalan olayların aydınlatılması konu edilmektedir.


28 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

59. Holidate

58.jpg

Klasik bir aşk filmi tadında olan bu yapımın konusu tatillerini yalnız başına geçirmek istemeyen iki gencin 1 yıl boyunca birlikte olacaklarına dair bir anlaşma yapmalarıyla başlıyor. İlk başlarda sadece anlaşma icabı yakın olan çift bir süre sonra gerçekten aşık olacaklardır.

Önerilen İçerik: Netflix Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Diziler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.