Netflix Aralık 2020 Takvimi - 50 Netflix Dizisi ve Filmi

2020 yılında da onlarca farklı içerik çıkaran Netflix’in 2020 Aralık ayı için çıkardığı içerikleri tek tek inceleyerek liste haline getirerek.
Netflix Aralık 2020 Takvimi - 50 Netflix Dizisi ve Filmi

Netflix Aralık Ayı Programı Yeni Filmler ve Diziler  

Dijital dizi ve film izleme platformu olan Netflix Aralık ayına toplam 50 içerik ile gümbür gümbür geliyor. Viking’sin 6. Sezonunun Big Mounth’un 4. Sezonunun yayınlanacağı aralık ayı izleyiciler tarafından oldukça hevesli bekleniyor. İşte Aralık ayında izleyebileceğiniz tüm Netflix dizi ve filmlerinin listesi.

1 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

1. The Prestige

Christopher Nolan tarafından yönetilen ve Nolan ve kardeşi Jonathan tarafından yazılan, Christopher Priest'in aynı adlı 1995 tarihli romanına dayanan,2006 Amerikan bilim kurgu gerilim filmi. 2006 yapımı filmin konusu ise iki sihirbazın birbirlerinin sırlarını deşifre etmeye çalışmasının etrafında dönüyor.


2. The Guest 1. Sezon

1-aralik-1-foto.jpg

Kim Hong-sun, Kwon So-ra ve Seo Jae-won’un yarattığı bir korku, gerilim dizisidir. Kore yapımı dizi kitaptan uyarlanmıştır. Dizinin konusu ilginç geçmişleri ile ortaklık kuran ve bir araya gelen bir dedektif, bir rahip ve medyumun kötü niyetli bir ruhu alt etme çabalarını anlatıyor olacak.


3. Eyes Wide Shut

Stanley Kubric ve Frederiz Raphel’in kaleme aldığı 1999 yapımı bir film olan ve Türkçe’si Gözü Tamamen Kapalı olarak çevrilen yapım Tom Cruise ve Nicole Kidman gibi oyunculara sahiptir. Filmin türü dram, psikolojik ve gerilimdir. Filmin konusu ise yeni evli çiftin yeni şeyler deneyerek içlerinde olan gizli ve güçlü yönlerini keşfetme çabalarını anlatıyor.


4. The Holiday Movies That Made Us 1. Sezon

1-aralik-2-foto.jpg

Dizi ve film yapımlarında çalışan insanların katıldıkları ve röportaj verdikleri bir programdır. Kamera arkası görüntüleri ve gişeleri kasıp kavuran Noel filmlerinin nasıl çekildiklerini gösterir.


5. Vendetta

whatsapp-image-2020-11-19-at-15.39.22.jpeg

Jen Soska ve Sylvia Soska’nın yönetmen koltuklarında oturduğu yapımın türü Aksiyon, macera ve suçtur. Filmin konusu ise karısını öldürerek hapse giren bir adamdan intikam almak isteyen başrol oyuncumuz (Dedektif) kasten kendini tutuklattırır ve içeri girer.


6. U-Turn

Rederic Cabrio’nun yönetmenliğini yaptığı 2020 korku gerilim filmidir. bir bisiklet çetesinin yeni komplolarını ortaya çıkaracak bir araştırmacı ve bir polisin hikayesini anlatır.


7. LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar 1. Sezon

1-aralik-4.foto.jpg

Çocukların çok sevdiği LEGO efsanesinin yeni filmi olan Jurassic World: Isla Nublar Jurassic Park’ta velociraptor eğitmeni ile operasyon müdürü gelecekteki felaketleri öğrenerek onlara engel olmaya çalışır.


8. Living in Oblivion

Steve Buscemi ve Catherine Keener gibi kaliteli oyunculara sahip 95 yapımı film Tom DiCillo tarafından yönetilmiş. Filmin konusu ise sanatsal vizyonu minimum para ile hayata geçirmek dışında başka bir uğraşı bulunmayan yönetmenin günlük yaşantısını anlatıyor.


9. Angela's Christmas Wish

1-aralik-5.foto.jpg

Damien O’Connor un yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon çocuk filmidir. Angela’nın Noel Dileği olarak Türkçe’ye çevrilir. Babası Avustralya’da iş yaptığı için ailesinin ayrı olmasına üzülen Angela ailesini birleştirmek ister. Kendince plan kurup büyük bir dilek tutar…


10. Faster

George Tillman Jr.’ın yönettiği ve bünyesinde Dwayne Johnson gibi oyuncuları barındıran 2020 aksiyon, gerilim ve suç filmidir. Hapishaneden yeni çıkan banka soyguncusu kardeşinin intikamını almak için ortalığı karıştırır, ancak bilmediği şey, peşinde bir keskin nişancı ve iki profesyonel polis memuru vardır.


11. In The Heart of the Sea

1-aralik-6.fto.jpg

Türkçe’si Denizin Ortasında olan 2015 yapımı bir macera, dram filmidir. Kitaptan uyarlanan film Ron Howard tarafından yönetilmiştir. 1820 yıllarında Nantucket ismine sahip bir balina avcı gemisi okyanusta güçlü bir İspermeçet balinasına rastlar. Balina saldırısı sonucu parçalanan gemi filmin konusunu oluşturur.


12. Hotel for Dogs

Thor Freudenthal’ın yönettiği bir 2009 çocuk filmidir. Aile komedisi olan filmin konusu terkedilmiş bir otel binasına rastlayan ve içinde sahipsiz köpeklerin yaşadığını gören Andi oteli köpekler için harika bir yer haline getirmeye karar verir.


2 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

13. Fierce

2-aralik-1.-foto.jpg

Anna Wieczur-Bluszcz tarafından yönetilen bir 2020 komedi dram filmidir. Yetenekli genç bir şarkıcı katıldığı programda herkesin ilgisini çekmeyi başarır. Ancak onun istediği jüri üyelerinin arasında bulunan babasının dikkatini çekmektir.


14. Hazel Brugger: Tropical

2020 yapımı bir komedi Stand-up gösterisi. Komedyen olan Hazel Brugger gösterisinde her türden insanın izleyebileceği ve gülebileceği şeyler anlatıyor.


15. Ari Eldjarn: Pardon My Icelandic

2-aralik-2.foti.jpg

Hazel Brugger: Tropical gibi bir 2020 yapımı stund-up komedi gösterisidir. Ari Eldjarn adlı komedyenin sunduğu program öncelerden sosyal medya üzerinden varlığını yürütüyordu.


16. Check The Store Next Door: The Next Chapter

Ernest Prakasa’nın yönettiği bir komedi, dram aile filmidir. Filmin konusu ise Patrik hastalanınca ailesinin düzeni bozulur. En küçük oğulları anne ve babasına ait olan dükkânın mülkiyetini almaya çalışır.


17. Alien Worlds 1. Sezon

2-aralik-son.jpg

Bilim ve doğa belgesi olarak geçen 2020 yapımı bir dizidir. Dünya hayatını farklı galaksilere götüren dizi diğer galaksilerdeki canlıların hayatını bilim kurgu ile harmanlıyor.


3 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

18. Just Another Christmas

3-aralik.jpg

Noel’den nefret eden ancak hiç bitmeyen Noel döngüsünde mahsur kalan bir babanın yaşadıkları sonucu hayatını değiştirmesini konu alıyor. Leandro Hassum ve Elisa Pinheiro gibi isimlere sahip filmin türü ise komedi.


4 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

19. 9 Kere Leyla

4-aralik-1-foto.jpg

Demet Akbağ, Elçin Sangu, Haluk Bilginer gibi isimlerin yer aldığı Türk filmidir. Ev hanımı ve kocası ilişkileri için evlilik terapistine giderler. Bir çıkmaza giren üçlü farkında olmadan antik bir el yazmasını çalmak isteyenlerin planına alet olurlar.


20. Big Mounth 4. Sezon

Andrew Goldberg imzalı bir çizgi dizi olan Big Mounth’un 4. Sezonu. Diziyi ilk kez duyanlar için konusu Ergenlik çağına gelmiş olan bir grubun büyümelerinin garip ve bir o kadar gerçekçi hikayelerini anlatıyor.


21. Bizim Köyün Şarkısı

4-aralik-2.ft.jpg

Güldür Güldür oyuncularının yazdığı 2018 yapımı Türk filmidir. Komedi, çocuk filmi olan yapımın konusu babalarının doğmuş olduğu köye dönme kararı alan Zeynep ve Çınar’ın şehirden köye gidip adapte olma hikayelerini ele alır. Dizi yönetmenliğini Tuğçe Soysop yapmıştır.


22. Bücür

Umut Kırca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu bir 2018 komedi çocuk filmidir. Filmin konusu Bilgisayar konusunda profesyonel yetenekleri olan Umut adlı başrolümüz annesini hayatında hiç görmemiştir. Annesini bulmak için atıldığı macerayı ele alıyor.


23. Hayaller Ülkesi GAMONYA

4-aralik-3.foto.jpg

Tuğçe Soysop’un yönetmen koltuğunda oturduğu 2020 komedi çocuk filmidir. Filmin konusu dedesiyle yaşayan ve mutsuz bir çocuk olan Umut’un dedesinin yaşadığı kaza sonrası hiç bilmediği bir dünya ile karşı karşıya gelmesinin etrafında dönüyor.


24. Selena: The Series

Selena: The Series, Hiromi Kamata tarafından yönetilen yeni bir Amerikan biyografik drama yayın yapan televizyon dizisidir. Tejano şarkıcısı Selena'nın şöhrete yükselişinin hikayesini ve kendisi ve ailesinin yol boyunca yapması gereken fedakarlıkları anlatıyor.


25. MANK

David Fincher tarafından yönetilen, Ceán Chaffin, Douglas Urbanski ve Eric Roth tarafından hazırlanan bir 2020 Amerikan biyografik drama filmi. Konusu Herman J. Mankiewicz’in Yurttaş Kane adlı eserini yazarken yaşadığı şeyleri ele alıyor.


26. Kings of Jo'Burg 1. Sezon

4-aralik-4.foto.jpg

2020 Aralık netflix içeriği olan Kings of Jo’Burg Sokakları yönetme gücü için yapılan fedakarlıkları ve Masire kardeşlerin garip bir ailenin laneti sonrası kötü niyetli bir ağın onları yok etmekle tehtid etmesinin ardından yaşadıklarını anlatıyor.


27. Christmas Crossfire

4-aralik-son.jpg

Alman yapımı bir kara komedi filmidir. Konusu Bir adam cinayete teşebbüsün önünü keser. aha sonra yeni tanıştığı bir kadın ile ortak hareket ederek amacına ulaşmaya çalışır. Hedefine giderken onları öldürmek isteyen bir katil peşlerinde olacaktır.


5 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

28. Vikings 6. Sezon

Michael Hirst’in tasarladığı bir Viking dizisidir. Çiftçi olan Ragnar Lothbrok’un hırsı ve azmi ile lord olması ve çocukları ile birlikte katıldıkları seferleri anlatan dizinin herkes tarafından beklediği 6. Sezonu.


29. Might Express: A Mighty Christmas

5-aralik-1foto.jpg

2020 yapımı bir noel çocuk filmidir. Konusu trenlerin arasına yeni katılan bir trenin noel babanın hediyelerini Ray şehrindeki bütün çocuklara dağıtmasının etrafında döner.


30. Detention

5-aralik-son.jpg

Red Candle Games tarafından geliştirilen aynı adlı video oyununa dayanarak, Public Television Service ile işbirliği içinde Netflix için oluşturulan Tayvanlı doğaüstü bir korku dram yayın televizyon programıdır. Transfer öğrencisi Yunxiang Liu (Lingwei Lee), Ruixin Fang'ın (Ning Han) hayaletiyle karşılaştığı okul arazisindeki yasak bir alana girer. Fang, sansür çağında özgürlük için savaşırken bir grup öğrenci ve öğretmene nasıl zulüm gördükleri de dahil olmak üzere, okulun son 30 yıldaki gizli tarihini ortaya çıkarır.


6 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

31. Happy Death Day 2U

6-aralik-foto.jpg

Christopher London tarafından yönetilen bir korku filmidir. Konusu ise korkunç bir şekilde öldürülen insanların günü baştan yaşayarak farklı bir yol izlemelerini ele alır.


7 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

32. 100 Days My Prince

7-aralik.jpg

2018 yapımı bir romentik komedi filmidir. Film konusu aniden kaybolan prensi bulma çabasının etrafında dönüyor.


8 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

33. The Mule

8-aralik1-fto.jpg

Clint Eastwood’un yönettiği aynı zamanda başrolü de oynayan Clint Eastwood tarafından üretilen ve yönetilen bir 2018 Amerikan suç drama filmidir. 80 yaşlarında işsiz bir adamın uyuşturucu işine girmesi sonucu Colin Bates adlı uzman dedektifin ilgi alanına girmesinin etrafında dönüyor.


34. Spirit Riding Free: Ride Along Adventure

Filmin konusu At hırsızlığı yapan bir grubun kötü arkadaşları ile Maricela adlı çocuğun çok sevdiği kısrak Gizem’liyi kaçırır. Şanslı ve dostları Gizemli’yi kurtarmaya çalışır. 2020 yapımı bir komedi aile filmidir.


35. Andre & his olive tree

8-aralik-2.foto.jpg

Peter DeLuise nin yönettiği 2020 yapımı bir romantik, dram filmidir. Filmin konusu petrol kralları ile rekabet içinde olan çiftin torunlarının olaya dahil olmasıyla birlikte torunları ile aralarında çokça ortak yön olduklarını fark ederler.


36. Emicida: AmarElo - It's All For Yesterday

2020 yapımı bir müzik belgeseli filmi. Konusu ise Sao Paulo'nun belediye tiyatrosundaki gis konserinden sahneler arasında rapçi ve aktivist Emicida’nın, siyahi Brezilya kültürünün zengin mirasını anlatır.


9 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

37. Rose Island

9aralik-1-fot.jpg

Sydney Sibillia tarafından yönetilen 2020 İtalyan komedi, dram filmidir. Konusu Giorgio Rosa’nın 1960’lı yıllarda sahil açıklarında kurduğu ve bir neslin hayallerini gerçekleştirdiği ülkenin hikayesini anlatıyor.


38. Regiment Diaries 2. Sezon

2018 yılında piyasaya sürülmüş bir belgesel dizisidir. Hint ordusunun bireysel askerlerinin hikayelerini ve ordu başarılarının anlatılır.


39. Kalel, 15

9-aralik-son.jpg

Jun Lana’nın yönetmenliğini yaptığı bir 2019 dram filmidir. Film Konusu; Kalel, Katolik bir çocuktur. Annesi ve kız kardeşi dışında, babasının rahip olduğunu kimse bilmiyor. Kalel, internette tanıştığı yabancılardan pervasızca sevgi ve tanınma arayışı içindedir ve bir gün kendisine HIV teşhisi konur.


10 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

40. Alice In Borderland 1. Sezon

10-aralik-1.fto.jpg

2020 yapımı bilim kurgu, gerilim, fantezi dizisidir. Dizi konusu Bir grup canı sıkkın suçlu, bir hayatta kalma oyununun parçası olarak çorak araziye taşınır.


41. Riverdale Yeni Bölümler

Roberto Aguirre-Scasa’nın yarattığı bir 2017 suç, dram, gizem dizisidir. Dizinin konusu Romantizm, okul ve ailenin sorunlu sularında gezinirken Archie ve çetesi, Riverdale'in karanlık gizemlerine karışmasının etrafında dönüyor.


11 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

42. The Mes You Leave Behind

11-aralik-1.foto.jpg

Carlos Montero’nun yönetmenliğini yaptığı 2020 dram, gizem, gerilim dizisidir. Konusu ise 2016 Primavera ödülünün aynı isimli romanından uyarlanmıştır. Genç bir edebiyat öğretmeni olan Raquel, evliliğine ikinci bir şans verir ve eşinin doğduğu şehre taşınır ve bu da çözmeye çalışacağı karanlık bir sırrı gizler.


43. The Prom

Ryan Murphy’nin yönettiği 2020 yapımı komedi müzikal filmidir. Konusu ise Komik bir şekilde kendine takıntılı tiyatro yıldızlarından oluşan bir topluluk, kız arkadaşını baloya götürmek isteyen liseli bir kıza destek olmak için küçük bir muhafazakâr Indiana kasabasına akın etmesidir.


14 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

44. A California Christmas

14-aralik-1-foto.jpg

Shaun Paul Piccinino’nun yönettiği 2020 yapımı romantik, komedi filmidir. Konusu çalışkan bir çiftçinin Noel'den önce ailesinin arazisini satmasını sağlamak için bir çiftlik işi varmış gibi davranmasının etrafında dönüyor.


45. Tiny Pretty Things 1. Sezon

2020 yapımı dram, gizem ve gerilim dizisidir. Konusu ise Elit bir bale akademisinin dünyasını takip ediyor ve evlerinden uzakta yaşayan genç yetişkinlerin her biri büyüklüğün veya yıkımın eşiğinde duran yükseliş ve düşüşlerini anlatıyor.


16 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

46. How To Ruin Christmas

16-aralik.jpg

2020 yapımı duygusal bir Güney Afrika filmidir. Noel’de ailesini ziyaret etmeye giden ailenin hayırsızı Tumi, kız kardeşinin evlilik planlarını mahvetmeye çalışır. Sonradan değer verdiği şeyler değişen Tumi kız kardeşi ve müstakbel kocasının arasını düzeltmeye çalışır.


47. The Ripper

2020 yapımı gerçek suç belgeseli dizisidir. Mini seri olan dizi 1970’lerin sonlarında İngiltere’de kuzey kesimleri ele geçiren Yorkshire canavarının cinayetlerini ele alıyor.


25 Aralık’ta yayınlanacak Netflix Dizi ve Filmleri:

48. Great Pretender 2. Sezon

24-aralik.jpg

Wit Studio’nun yarattığı 2020 yapımı bir komedi anime dizisi. Konusu Japonya’nın en büyük şarlatanlarından olan Makoto Edamura’nın profesyonel düzenbaz olan Laurent Thierry’i dolandırmaya çalışır ve sonucunda başına bir takım olaylar gelir.


49. Bridgerton 

Klasikleşen bir roman serisinden esinlenerek ortay çıkan Bridgerton dizisi İngiltere'nin yüksek sosyetesini izleyiciye sunuyor. Dizide aşk, ihtiras, para ve sosyete hayatına dair daha birçok bilgiyi heyecanlı bir şekilde izleyeceğiz. İngiliz yapımı dizi severler için Bridgerton izlenilesi Netflix yapımlarından biridir.


31 Aralık 2020 Tarihinde Yayınlanacak Olan Netflix Dizi ve Filmleri;

50. Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon

Netflix'in yarı insan yarı cadı karakteri Sabrina şimdiye kadar 3 sezon yayınlanmış olup muhteşem bir izleyici kitlesine hitap etmektedir. Dizi severlerin uzun zamandır beklediği 4. sezon ise uzun bir aranın ardından yılbaşından hemen önce geliyor. 31. aralık günü yayınlanacak olan Chilling Adventures of Sabrina muhteşem bir yıl başı geçirmenizi sağlayacak.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum