Netflix Yapımı Ludo Filmi İncelemesi ve Konusu

2020 yapımı film ve dizileri incelediğimiz içerik serimizde bugün Ludo adlı Hindistan yapımı dram, antolojik filmi araştırarak içerik haline getirdik.
Netflix Yapımı Ludo Filmi İncelemesi ve Konusu

Netflix Yapımı Ludo Filmi Analizi

2020 Kasım Netflix FilmleriTürkiye takviminde bulunan Ludo adlı filmin oyuncu kadrosunu, konusunu, yapımcılarını ve izleyici yorumlarını derledik. İşte Ludo hakkındaki detaylar.


1. İlk olarak 24 Nisan 2020’de Netflix India (Netflix Hindistan)’da gösterime giren film 12 Kasım’da ise Netflix Türkiye’de yayınlandı. Yayınlanan filmin uzunluğu ise 2 saat 30 dakika.

Ludo


2. Yapımın ilk fragmanı Netflix India kanalında 19 Ekim 2020 tarihinde yayınlandı. Fragman 5.402.482 kişi tarafından görüntülendi.

Ludo1


3. Netflix filmi Ludo’nun yönetmen koltuğunda Anurag Basu oturuyor. Aynı zamanda Anurag Basu filmin sinematografisi, yazarlığı, yapımcı şirketleri ve yapımcıları arasında bulunuyor. Film yapımında görev alan isimler ise Bhushan Kumar, Divya Khosla Kumar ve Krishan Kumar.

Ludo2


4. Şarkıları Pritam tarafından hazırlanan Netflix filmi Ludo’nun Yapım şirketlerinin başında T-Series geliyor. Menşei Hindistan olan prodüksiyonun başrolleri Abhishek Bachchan, Aditya Roy Kapur, ve Rajkummar Rao.

Ludo3


5. Gündeme bomba gibi oturan Hint filmi Ludo’nun oyuncu kadrosunun bir kısmı ise;  Abhishek Bachchan (Batukeshwar), Aditya Roy Kapur (Akash Chauhan), Sanya Malhotra (Shruti Choksi), Rajkummar Rao (Alok Kumar Gupta) ve Fatima Sana Shaikh (Pinky) gibi isimlerden oluşuyor.

Ludo4


6. Filmin odak noktası garip bir Hint metrosunda geçen dört farklı hikayenin etrafında dönüyor. Kara komedi filmin çıktığı günden itibaren beklentileri karşıladığı düşünülüyor.

Ludo5


7. Netflix filminin konusu ise Yeniden yüzeye çıkan bir seks kasetinden kayıp bir para çantasına kadar, dört çılgınca farklı hikaye kaderin, şansın ve bir eksantrik suçlunun kaprislerinde, olayların tıpkı zar gibi birbirine bağlı olduğu kelebek etkisini temsil eden unsurların oluşmasıyla kahramanlarımızın başından geçen şeyler üzerine.

Ludo6


8.  Google Kullanıcılar tarafından %89 eşleşme alan film IMDB üzerinden ise 11.464 kişinin verdiği oy ile 7,6 puan almayı başarıyor. NeOldu yazarları oalrak vakit geçirebilmek için birebir bir film olduğunu düşünüyor izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Ludoo


Netflix Filmi Ludo Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Muhtemelen Hint sinemasının şimdiye kadar denediği en iyi 5 siyah komediden biri. Normal komedi draması Barfi ve büyülü müzikal drama Jagga Jasoos'ta kararlılığını kanıtladıktan sonra, Anurag Basu şimdi Hint sinemasında nadiren denenen kara komedi türüne giriyor ve tamamen çiviliyor ... çoklu anlatımlı hikayeler genellikle kafa karıştırıcıdır, ancak bu filmde bazı şeyler vardır harika oturtulmuş. Son zamanlarda gördüğüm en iyi düzenlemelerden ... Delhi Belly'yi beğendiyseniz bu sizin için mükemmel bir film.


👤 1 yıldızlı yorumları gerçekten görmezden gelmelisiniz. Bu film uluslararası düzeyde yapılmış bir film gibi hissettiriyor ama kesinlikle Hintli gibi geliyor. Hem Hint sinemasının hem de uluslararası sinemanın en iyilerine sahip bir film. Neredeyse her oyuncu kendi rolünde parlıyor. Abhishek Bachchan bile kendini iyi gösteriyor. Buna HinduFobik diyen çoğu insan düpedüz aptaldır. Filmlerin Hindistan'da yapılmasını istiyorlar ama herhangi bir perspektiften Hint kültürünü göstermelerini istemiyorlar. İzle ve yargıla. Benim için 7 üzerinden 10.


👤 Okuma yazma bilmeyen bazı aptallar tarafından yapılan 1/10 yorum miktarı utanç vericidir. Bu bollywood / nepotizm sorunu, gerçek iyi filmlerin önüne geçiyor. Bu, özellikle Diwali'de harika bir paisa vasool filmi. Sinemalarda gösterilseydi bir sürü para kazanırdı. İki yeni oyuncu, Rao, Roy Kapur, Bachchan, Sana Shaikh, Malhotra ve hepsinden önemlisi Bay Tripathi harika performanslar sergiledi. Geçen yıl göz önüne alındığında ... hepimiz biraz eğlenceye ihtiyacımız var ve bu film bunu sağlıyor.


👤 Film, neler olduğuna dair gerçek bir erken kavrayışa sahip olmayan bir Tarantino filmi gibi bir yerden başlıyor. Yavaş yavaş onun dünyasını doğuruyoruz ve filmi hakkında gerçekten özel olan şey onun icrası. Uygulama benzersizdir ve sizi hikayeye bağlı tutar. Film, tahta oyunuyla pek çok paralellik gösterdiği için haklı olarak Ludo olarak adlandırılmıştır. Filmin bitiş sahnesi, düşünürseniz son derece sembolik. Pankaj Tripathi rolünde sadece olağanüstü. Sakin fikirli ama saldırgan ve bu karakter hakkında çok sevdiğim şey buydu. 


👤 Ludo'yu gördüğüm için çok heyecanlandım. Oyuncu kadrosunu çok sevdim ve Anurag Basu, Barfi gibi ilginç ve deneysel filmler ortaya koyan bir yönetmen! ve diğer Hint film yönetmenlerinin yapmadığı Jagga Jasoos. Ludo, masa oyunu gibi, dört farklı hikayeyi ve hepsinin kaderle nasıl bağlantı kurduğunu gösterir. Dürüst olmak gerekirse, kendimi oldukça karışık hissediyorum. Takdir ettiğim bazı yönler ve beni açıkça kızdıran diğer seçimler var. Bir yönetmenin kendi filmi için sinematografi yaptığını görmek çok nadirdir. 5/10


👤 Bu filmin reytingleri yüksek, çünkü Bollywood yıldızı çocukları ve diğer mafya filmlerini boykot ediyoruz. Ama bu, bu tür filmler izleyerek kendimize işkence edeceğimiz anlamına gelmez. İyi filmden daha az. Acıklı değil, yine Pankaj Tripathi, Rajkumar Rao'nun iyi oyunculuğu. Ama onlar yeterli görünmüyor. İzleyecek bir şeyiniz yoksa seyredebilirsiniz ama bu iyi bir film değil. Senaryoda hikâye yok, filmde neler olduğunu bilmiyorum, hepsi kichdi gibi.


👤 Senaryo, 4 farklı yaşamdan kesilmiş tutarlılıktan yoksundur. Karakter motivasyonları tamamen karanlık ve gereksiz vaazlarda, yönetmenin niyetini ortaya çıkarıyor. Vile olan tüm karakterler Hindu brahminleridir. Korkunç. Yönetmen birbiriyle iç içe geçmiş 4 öyküyü Hollywood tarzını kopyalamaya çalışıyor, ancak hiç bu kadar iç içe olmadıklarını gördüğünüzde başarısız oluyor! filmi kurtarmak, oyuncuların performanslarıdır. Özetle İki buçuk saatlik anlamsız yolculuk. Filmin konusu çok sıkıcı ve kafa karıştırıcı.


👤 İnsanlar bana neden Bollywood filmlerini sevmiyorsun diye sorduğunda sebebi bu filmler. Bollywood 7-8 yıl boyunca uyuşturucu mafyalarından ve dawood'unki gibi terör örgütlerinden etkileniyor, NCB raporları bunu birçok kez kanıtladı. Bu ikiyüzlü yapımcılarda, yönetmenlerde ve finansörlerde orijinal Hindu kültürünü utandırmanın büyüyen bir kültürü var, oyuncular ve aktrisler doğru miktarda para verilirse kendilerini satıyorlar.


Netflix Filmi Ludo Oyuncuları ve Başrolü

Rajkummar Rao – Alok Kumar Gupta

Hindistan kökenli 36 yaşındaki tecrübeli oyuncudur. Ulusal Film Ödülü, üç Filmfare Ödülü ve Asya Pasifik Sineması ödüllerine sahiptir. Şu ana kadar 45’ten fazla yapımda rol aldı.

Rajkummar Rao


Abhishek Bachchan - Batukeshwar 'Bittu' Tiwari

Hindistan’ın en ünlü iki oyuncusunun çocuğu olan Abhishek Dhoom ve Dhoom 2 yapımlarıyla ününe ün katarak kendini tanıttı. Şu zamana kadar 48’den fazla yapımda rolü bulunuyor. 44 yaşında.

Abhishek Bachchan


Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2020 Türkiye

Kategori: Karakomedi – Antoloji

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.