White Lines Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

15 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak. Bu içeriğimizde orijinal hikayesi ve oyuncularıyla merak uyandıran White Lines dizisini sizler için inceleyeceğiz.
White Lines Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

White Lines Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

white-lines-netflix-hakkinda.jpg

La Casa de Papel'in yaratıcısı Alex Pina’nın yeni dizisi White Lines afişiyle ve yayınlanan ilk fragmanıyla bir süredir konuşuluyor. La Casa de Papel dizisindeki başarısından ötürü tüm dünyada adından bahsettirmeyi başaran Pina, bakalım yeni dizisiyle de aynı etkiyi yaratabilecek mi? Bu içeriğimizde White Lines dizisinin hikayesine,izleyici yorumları ve karakterlerine değinerek bu diziyi sizler için inceleyeceğiz. İşte bu inceleme dizi içeriğimizde en çok izlenen Netflix dizileri arasına girmeyi başaran  White Lines hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizlere sunuyoruz!


white-lines-dizisi.jpg

1. Nick Hamm, Luis Prieto, Ashley Way ve Alvaro Brechner’ın yönetmenliğini üstlendiği White Lines dizisi, söylediğimiz gibi La Casa de Papel dizisinin yaratıcısı Alex Pina tarafından kaleme alınmıştır. Dizinin yürütücü yapımcılığını ise Left Bank Pictures’tan (The Crown) Andy Harries ve Sharon Hughff üstlenmiştir.


white-lines-dizisi-hakkinda.jpg

2. Netflix’in çok konuşulması beklenen yapımlarından White Lines dizisinin oyuncu kadrosunda Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty), Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) ve Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail) gibi önemli isimler yer alıyor.


white-lines-dizisi-hakkinda-bilgi.jpg

3. White Lines, kardeşinin başına gelenleri araştırmak için İbiza’ya giden bir kadının maceralarına odaklanmaktadır. Manchester’lı efsanevi bir DJ’in İbiza’da gizemli bir şekilde kaybolmasından yirmi yıl sonra cesedi ortaya çıkar ve kız kardeşi bu olayın perde arkasını öğrenmek üzere bu güzel İspanyol adasına geri döner. Kardeşini bulmak amacıyla çıktığı bu yolculukta kendi karakterinin karanlık tarafıyla yüzleşme fırsatı bulan karakterimiz, kendini yalanlarla dolu bir dünyanın da kapılarını aralarken bulur. 


white-lines-dizi-.jpg

4. Çekimlerinin Mayorka ve İbiza adalarında yapıldığı öğrenilen White Lines, her biri 60 dakikadan oluşan 10 bölümlük ilk sezonuyla 15 Mayıs Cuma günü tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayınlanacak. İspanyol senarist Alex Pina’nın yeni dizisi olmasından ötürü büyük bir kitle 15 Mayıs’ı heyecanla bekliyor.


white-lines-netflix.jpg

5. Bir İngiliz gizem gerilim ve hatta polisiye dizisi olan White Lines, oyuncu kadrosuyla, yarattığı görsel şölenle ve heyecanlı hikayesiyle Netflix’in Mayıs ayı için çıkardığı takviminde en göze çarpan dizilerden birisi! La Casa de Papel’i izleyip beğendiyseniz Alex Pina’nın yeni dizisini de mutlaka merak edeceksiniz…


White Lines Dizisi İzleyici Yorumları

1. La Casa de Papel’den ötürü yeni diziyi heyecanla bekliyorum bakalım oyuncular da gayet iyi görünüyor. Laura Haddock’u izlemek için çok heyecanlıyım!


2. Alex Pina’nın yeni dizisiymiş izleyelim bakalım La Casa de Papel’deki gibi anlamsızca mantık hataları olacaksa bu sefer sonuna kadar izlemeyi düşünmüyorum açıkcası. Hadi bakalım izlediğimde tekrar yorumu güncelleyeceğim


3. Guardians of the Galaxy ve Transformers: The Last Knight’tan hatırladığım Laura Haddock ‘i izlemek için ohhhh yeni bir fırsat! 15 mayısta netflixteymiş izleyelim bakalım zaten bu ara izleyecek polisiye gerilim dizisi bulamıyorum.


4. Mayorka ve İbiza adalarında çekiliyormuş şu Corona yüzünden dışarı çıkamıycaz bari izlenebilecek güzel dizi geliyormuş izlenir valla. La Casa de Papel’in berbat senaryosuna katlanamamıştım ama bunda belki biraz daha mantıklı şeyler yazmıştır Alex Pina reisko


5. Kesinlikle izleyeceğim Netflix dizisidir. 15 Mayıs’ta hemen 10 bölümü de izleyip iyi kötü demem izlerim abi. Netflix’te ne varsa izledim çünkü. Bitince buraya gelir tekrar yorumlarım ama sanmıyorum çok çok iyi bir dizi olacağını.


6. Netflix’in çok konuşulması beklenen yapımlarından biri olduğu kesin. Çünkü bu ülke harika yazılmamış ama abartılan her diziye bayılır. Benim gibi belki popüler kültürde adı geçen dizi filmlerden haberi olsun diye izleyenler de vardır şahsen ben bu yüzden izleyeceğim. İnşallah La Casa de Papel de olduğu gibi büyük mantık hataları yer almıyordur çünkü artık başarısızlık olarak bahsedilecektir. İlk dizisinde çok üstüne gitmedik ama bunda dikkat edeceğiz haberin olsun Pina!


7. Hikayesi oldukça klişe duran yeni Netflix dizisi. Umarım konuyu iyi işlemiştir muhtemelen izlerim çünkü La Casa de Papel’de yapılan hataların yapılıp yapılmadığını merak ediyorum açıkcası.


8. White Lines’ın afişini gördüm yaz gençlik dizisi gibi görünüyor. Şöyle cool bi afiş hazırlamak neden bu kadar zor anlamıyorum. İlla Hollywood filmi gibi afiş hazırlayacaklar. Onun dışında merak ediyorum bakalım nasıl dizi olmuş.

Önerilen İçerik: Netflix Orijinal Yapımı La Casa de Papel

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.